75

Анонимен

преди 10 години

Ти цецо подслушваше доктори и публично се забавляваше да четеш пред парламента незаконни срс-та.сега на свой гръб усещаш колко е гадно,ама как си мислехте вие-че ерата на тодор живков се е върнала ли. Колелото на историята се върти и май ви затисна. Просто Западът ви изкара на светло. Така сега ще ви се видят зулумите,дето ги правехте през целия преход,докато народът изнемогваше.Мутри

74

Анонимен

преди 10 години

Цецо е велик.

73

Любомир

преди 10 години

Крайно време е Цецко да влезе но топло! Сегашната полиция не бие такива, които заслужават да им потрошат кокалите - виещи, псуващи, пръскащи със спрейове, блокиращи, окупиращи, пречещи на нормалния живот, на транспорта в 1 и 1/2 милионен град. И им вменяват вина, че устискаха и не се стигна до кръв. А Цецко беше изкарал "Пустинните котки" и добра, че се уплаши, та минахме без ужаси. Цецко е наглец, въпреки страхливостта си, алчен мошеник, ***, но гласовит. Цецо даде милиони за подслушване.

72

Анонимен

преди 10 години

Цецо да не търси реабилитация? Той не бил лошо момче, само малко!

71

вуйко

преди 10 години

ЛУДАТА БОЙКА ДА НЕ Е УМРЯЛА ЧЕ ТОЯ КРИВОГЛАВ ПЪПЕШ ГО ЗАМЕСТВА ДНЕСКА

70

кому-боклу

преди 10 години

БКП каза Цветанов е лош и всички като в древногръцки хор - лош е, лош е. Но като им зададеш по-конкретен въпрос - с какво по-точно и се започват чуденки, сучене от пръсти и абстрактни отговори. Работата е там, че ако той си има кривини, те не са по-големи от на ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ, както и на всички политици от прехода. Но за тях нито дума, за тях няма дори скечове в шоуто на СЛАВИТУ. Веднъж не съм се посмял на скеч за Гоце, Доган или Станишев. Защо ли?

69

пфууу

преди 10 години

точно този да говори за полицейщина.............пфуууу. кръст сянка да ти пази.

68

Анонимен

преди 10 години

Господи,бъди човек!Избави ни от това човешко недоразумение,което се гаври с България и народа й!Що за наглост трябва да имаш,за да говориш за полицейщина,когато по недоразумение си участвал в управление,в което нарочените хора се просваха на пода,за да се заснеме"борбата"на този възприел себе си *** като политик.Човек срещу когото има възбудени наказателни дела,няма право на какъвто и да е коментар.

67

lari

преди 10 години

ne sme q videli pri teb q gledahme po televiziqtya

66

Анонимен

преди 10 години

Пфффф, аз чат-пат чета новини, ама всеки път като отворя се изненадвам, че тоя още е на свобода и не са ли подвели другия с големата глава и него под отговорност....Още не-язък!

65

uzast

преди 10 години

Е не, баси наглия човек! Не били подслушвали...че нали Миро мършата и Емо фаса (не прости редови гербаджии), си изнесоха семействата в чужбина от страх! След като изнесоха инфо как физкултурника подслушва наред....

64

преди 10 години

Щях да го коментирам друго яче, обаче Цветанов да говори за полицейщина ми е гнусно! Мразим :)

63

Отговор не искам

преди 10 години

Видяхме много и чухме много компромати и то все от редовете на ГЕРБ,защо няма един компромат от БСП е и какво излиза кой кого подслушва?

62

Дан-55

преди 10 години

Е бива наглост бива аматоя прекалява.

61

ИСТ

преди 10 години

Не е полиционерщина а е милиционерщина

60

EDIN

преди 10 години

СМЯХ !ПО НЕГОВО ВРЕМЕ 40 ПОЛИЦАИ ВЯРДИХА ПАРЛАМЕНТА ОТ 1 ЧОВЕК И 1 ДОМАТ !

59

Анонимен

преди 10 години

Къде я видя тази полицейщина аз полицай на улицата отдавна не съм виждал забравих как изглеждат

58

OST0ROZKO

преди 10 години

МАНИПУЛИРАНИ КОМЕНТАРИ ТИПИ4НО ПО КОМУНИСТИ4ЕСКИ !!!

57

Анонимен

преди 10 години

ПУМИЯ ДОЛНА ,МАРШ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ТИКВАТА ДА ВИ ЛЕКУВАТ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО !!!ДАНО ВИ СЦЕПЯТ ТАМ ГЕРБАВИ ОТПАДЪЦИ !!

56

Анонимен

преди 10 години

Сега е време да видиш какво е затвор.