112

Българин

преди 10 години

Да бъде проклет от нине и довека тоя предател и рушител на България!

111

до 118

преди 10 години

ДрОгарю 118, масовата приватизация я направи мавъра Костов. Ама отде в тиква толкова памет. Все бълнувате за комунисти, а като се замисли човек най-големите поразии ги направиха ДСБ и Герб (не че в тях не са пак комунисти, но вие си ги харесвате защото те викат долу комунистите)

110

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПредприятията на България бяха съсипани от комунистите още 89-та година,а после доограбиха каквото има и с масовата приватизация на другаря Жан през 95-та - 96-та ***ха мамата на каквото читаво беше останало.Това е истината,другарки и дрОгари.Боли,но трябва да я приемете.

109

Анонимен

преди 10 години

Костов -марионетка на американски интереси.Разсипа предприятията на България.После държавата ни била на най-последно място.Така е като имаме продажни политици,които търсят облага от гнусните държавни сделки в ущърб на държавата ни.

108

Анонимен

преди 10 години

Ако тъпия *** Андрешков Ганев не се беше подлъгал по лъжите на червените доносници-милиционери през 2001-ва година дето докараха мадридския тарикат,и беше дал шанс на втори кабинет Костов,сега България щеше да е на нивото на Полша,Чехия и Словакия!

107

РТР

преди 10 години

БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ семеен фонд помните ли приватизирани заводи и предприятия колко работят мистер10процента ПОМНЕТЕ

106

ivo

преди 10 години

До аз 113Правилно - да го пазим .За по сигурно в центарлния .

105

аз

преди 10 години

Слушайте внимателно какво казва доц.Костов-ще е от полза за България и за вас самите.Може да си водите записки.Този човек ще е полезен на България докато е жив.

104

Виктори

преди 10 години

До MEGIНяма и да срещнеш. Но за съжаление тази лееща отрова, алчна и завистлива *** все още е многобройна. Предадохме Левски, заклахме Стамболов, леем помия върху Костов. Велика нация !

103

НЕ

преди 10 години

До даУважаеми ДА, скрийте се Вие някъде, четете си "Капитала" и мечтайте за светлото комунистическо минало.

102

Фабрикант

преди 10 години

До АнонименТи и за *** не ставаш - ще го осмърдиш ! Спи спокойно и сънувай Виденов. Може и да ти се яви, след като се събудиш. Както си тръгнал, заплата от 10 евро не ти мърда.

101

neni4a

преди 10 години

Специално Костов не е крал,ама от обкръжението му са. И е изгорял заедно с тях. И най ме е яд,че все си оставаме колониална държава,приемаща заповеди от други . Преди 89 от бившия СССР,а сега ,малко от Русия,повечко от САЩ и най-много от ЕС(Вече му викам Колониален съюз) А западните държави са добре,защото навремето са заграбвали каквото може от колониите си.Лукса ,който са си го създали,лежи върху ,костите на милиони хора от Африка и Азия.

100

$

преди 10 години

Защо на вас неуките ком.соц. злобари и милициУнерите *** ,само Костов ви е в устата. Мисля, че не само тоталната неграмотност е виновна за подобно поведение. По-скоро има нещо сбъркано в самото ви ДНК.Нека не забравяме, че в продължение на едно десетилетие БСП=бкп/дс изливаха нон стоп лъжи, клевети и помия върху бившия премиер и неговото семейство, независимо от това, че не бяха открити злоупотреби дори и за 1 стотинка!!!!!!!!

99

MEGI

преди 10 години

Пак са овоняли форума комуноидите,голям рев,голямо тръшканеАбе червени дрисльовци, цял свят ни сочи, като най-бедната,най-корумпираната,с най-ниски заплати, с най-висока смъртност, с най-голяма престъпност държава в Европа...а вие леете помия с/иу най-добрия ДЪРЖАВНИК - Костов...До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***.

98

Анонимен

преди 10 години

Всичкото комунист като чуе Костов и откача ...ОТКАЧАЙТЕ,но не ни се месете в демокрацията,***...ТОЧКА!

97

Анонимен

преди 10 години

СТО ПЪТИ Е ПОДОБРЕ БЕЗ ТЕБ ,А И РАЗБРАХ ЧЕ ЩЕ ИМА И ЗАВОД ЗА *** КАТО ТЕБ ДАНО ДА ИМА И ЗА ***

96

да

преди 10 години

г-н Костов, моля Ви, скрийте се някъде!

95

varg vikernes

преди 10 години

До Одисей 1Ти щото си много умен затова пишеш от махалата.

94

es

преди 10 години

pravitelstvoto, ne see, spravilo s bejaancite , a te razbraha,4e v BG. se jive e mnogo trudno ,kato imigrant.

93

ЦАНЕВ

преди 10 години

До Анонимен: ДА , КОСТОВ Е БРИЛЯНТЕН ,НО ПО ЕДНИ ДРУГИ ВЪПРОСИ ,КОИТО ТОГАВА / СЛЕД 1989 Г. / НАРОДА НЕ СИ И ПРЕДСТАВЯШЕ ,ЧЕ МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ ,БЕЗ ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ ОТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ,ПРОКУРАТУРА ,МЕСТНИ РЪКОВОДСТВА И КАКВО ЛИ НЕ ! ТЕ ,ЖЕЛЮВИСТИ ,ФИЛИПОВЦИ ,КОСТОВЦИ ,БОРИСОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ИЗМЕННИЦИ НА НАРОДА ,СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ БОРБАТА МЕЖДУ БКП И БСП И ЛИКВИДИРАХА ДЪРЖАВАТА ! ЗАТОВА СЕГА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ !