25

матей

преди 10 години

Не е вярно.вземат ми ги най редовно,плюс това съм инвалид.

24

????

преди 10 години

Таксата е за потреблението : хартия , тонер , др .консумативи .Аналог на такса превод в банката1което става Само с компютър! ,аналог на печата при нотариус, аналог за пощенски запис .....просто е.В Унгария се напича парасолвенция и е въведена още пред 1980 година.....факт!!

23

Анонимен

преди 10 години

ТАКА Е В ЗАПАДА И В ЕС ЗАТУЙ МАРШ В ЕВРЗКИЯ СЪЮЗ ТАМ ТАКСА НЕМА И ПЛАЩАНЕ ЗА ЗДРАВЕ САМО В АПТЕКАТА

22

Пенсионер

преди 10 години

ДО 20: Синко, искрено ти желая да живееш 100 години! Не се радвай - след 70-те ще си готов да дадеш всичките си натрупани пари на някой да те застреля, за да те отърве от мъките на остарялото ти тяло.

21

Анонимен

преди 10 години

До fanka.shopovaНе! Те лекарите хляб не ядат.

20

красимир

преди 10 години

Разликата отново ще плащаме ние, които плащаме данъци и осигуровки! Много лесно! Хора тези псевдо управляващи купуват влияние сред бедните ни родители (които 45г. соц. строй ги направи сиви и еднакви, просто ги уби духовно), които сега ги обработват и озлобяват към другомислещите енергични и работещи хора! ЗА ДА СА НА ВЛАСТ! Гледайте внимателно какво прави Русия, където има интереси! Русия иска България! Управляващите ни преспиват!

19

До 17

преди 10 години

Такива като теб са по зле и от ***! Те поне не са лицемери и си признават, че гласуват срещу пари. И стига с тези глупости колко са зле пенсионерите! Пенсията е и трябва да бъде само допълнителна помощ, а не основен или единствен доход! Много е лесно по цял ден да се излежаваш вкъщи и да се сърдиш, че ти дават малко пари. Който има акъл в главата си, а и поне малко достойнство, не разчита само на пенсия за осигуряване на старините си.

18

ДО-2-12

преди 10 години

Явно вие не гледате по далече от носовете си.Защо поне не попитате родителите си как с една мижава пенсия се хранят , купуват лекарства,как се плащат данъци как се пестят пари за да ви пратят да следвате ,плащат ви квартирата е и някой лев да имате за "кафенце".Е да това не се гледа,защо не помислите че утре и вие ще станете родители а живот и здраве и пенсионери кой с високо кръвно кой с други здравословни проблеми.ЖАЛКИ СТЕ.

17

Анонимен

преди 10 години

популизъм в действие

16

старчок

преди 10 години

За пенсионерите личните лекари стават магазин за 1 лев Браво на управляващите Ще гласуваме за тях

15

за 12 и 14

преди 10 години

Уважавай старостта, това е твоето бъдеще!

14

ДО 12 анонимен

преди 10 години

Може би тези старчоси са твоите родители ?Може бе ти си кекав млад студент простудил се от блокадите на парламента?Такава е сегашната младеж!!!

13

12-ти (продължение)

преди 10 години

.......отивам в една голяма верига магазини, защото там имаше оптика, избирам си очила, след това минавам да си взема най-необходимото. Кого да видя там- същия бабичкор, дето реве на умряло, че няма пари- напълнил дисагите със стока, каквато аз и още безчет работещи виждаме по веднъж на високосна. Спирам пред щанда с месото- няма дореждане, братче, същата ситуация като в чакалните на клиниката. Следва одисеята с вонящия на дърто градски автобус, същата ситуация....

12

Анонимен

преди 10 години

Невинно да попитам - кой измисли тази такса и с каква цел? Аз си плащам, като отида на лекар, пак си плащам??? Е, това къде по дяволите по света го има??!?!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Случвало ми се е по 2-3 месеца да не мога да получа направление, защото като отида на 4-то, 5-то число на месеца се оказва, че бабичкора е опоскал всичко. Последното беше за очен лекар. Най-накрая и аз се вредих за заветната хартийка, но като отидох в клиниката с нея се оказа, че всички часове са заети до края на седмицата. Отивам в друга, там- още по-зле. Напълнили чакалните, кашлят ти в лицето, пререждат те, не случайно има един лаф "като бабичка в градски транспорт"). Накрая се доредих за час

10

dim

преди 10 години

пенсионерите по левче,*** безплатно,а ние които изхранваме и двата вида пак на топа,е стига вече

9

Матрял

преди 10 години

Нека види Борисов,как се управлява държава,браво на Орешарски и партиите подкрепящи!

8

fanka.shopova

преди 10 години

Трябва ли да има такса?

7

IVo_1

преди 10 години

Веднага да се сезира комисията по дискриминация. на какъв принцип е това разделение?Защо отново всичко като помия се излива върху хората които работят? защо се натоварват те? Нима те не внасят в тая хазна? НИма те намт нужда да ходят на лекар? нима те нямат други разходи? *** са тия управляващи, с всяко предложение затъват все повече и повече ОСТАВКА!

6

бай Петко

преди 10 години

Не е ясно написано от кога влиза в сила... На половина работа ?