8

Васко

преди 10 години

Strict, оказва се, че на третия не му се е пикаело затова го няма при виновните!

7

Strict

преди 10 години

По първоначална информация уж бяха трима войници(двама турци и един ***),а сега станаха двама. Накрая да не се окаже, че изобщо не е имало такъв случай?Както и да е, за поругаването на национални символи и паметницитрябва да се прилага закона най-строго, а с оглед на конкретното престъплениеи тяхното служебно положение задължително подлежат на военен съд,като им се повдигне обвинение в държавна измяна в мирно време!

6

Анонимен

преди 10 години

"Моско Пънгов" - ето един случай на съчетание на тъпанарско име и *** - ***. Майка му и баща му на Моско, може и да са свестни хора, но катилът се е свлякъл по стълбицата на човешката градация, напива се Моско, пикае по паметници, бие, а трябва да му срежат (лоботомия) някои връзки в мозъка, та белким се кротне, а и да не може да си използва пишкалато за друго, освен да пикае, но не и по паметници!... Моско Пънгов - да го напънат здравата, гнусника му с гнусник!

5

Анонимен

преди 10 години

Напълно обичайно за 61 бригада - само за цирк стават вече, да ходят маскирани като дядо коледа и снежанка, на военна машина украсена с гирлянди, да пикаят на паметници... Тия ще ги уволнят, а останалите? И баз да се маскирват са си достатъчен маскарат. А относно патриотизма и национализма - какво очаквате, строят параклиси а в същото време на изпращането на контингентите си канят мюфтии, само дето джамия не са построили още. Закривайте ги вече, че останалите военни само срам берат заради тях.

4

BG

преди 10 години

От военните *** на Неджми Али, какво друго може да се очаква ?! Министър Али що не направи изказване, ?!!Фуражките, какво стана "Който не храни своя, храни чужда армия", нали *** ?! Сега какво ще кажете - на тия сме им плащали по 300 евро / ден в Ирак и Афганистан ! За какво - да уринират по паметника на хора, дарили парите си за възстановяването на България !!!!

3

Българин

преди 10 години

Поругаването на паметниците е престъпление и говедата ,които са извършили това трябва да отговарят пред закона.Това се отнася до посерковците ,които поругаха Паметника на Съветската армия ,поругаха паметника на антифашистите пред" Позитано".Никакви компромиси за олиг*френите поругали паметта на предците ни и на историята ни.

2

vesko02

преди 10 години

Като видя снимката на дамата с превръзка и фалшиво кантарче в ръка ми става ясно че нещата са приключили .

1

Анонимен

преди 10 години

Като чета подобни неща просто настръхвам. За единия е ясно, че е турчин, другият не знам какъв е, но това, което са направили е нечувано. Не мога да си представя това да стане в една нормална държава.