117

Анонимен

преди 10 години

Разбрахте ли защо, бившата председателка на ДКЕВР си е подала оставка, не е искала да намалява тока :)))))))))))

116

Кристиан

преди 10 години

До АнонименТи може и да имаш толкова (по амлко от лев икономия) но аз се отоплявам само с електрическо и при мен ще са 20-30 на месец!

115

ОСТАВКА

преди 10 години

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПАК! ТОВА СВАЛЯНЕ ПАК Е МАНИПУЛАТИВНО,ЗАЩОТО ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ В ЕП ПРЕЗ МАЙ,А ЗИМАТА ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА СТАБИЛНОСТ! АМАН ОТ ПОПУЛИЗЪМ И ПАРТИЙНИ МЕРОПРИЯТИЯ ВСИЧКО Е С НЯКАКВА ЦЕЛ! ЯСНО ЛИ ВИ Е ЗАЩО НАПУСНА АНЖЕЛА Т.?

114

sokrat62

преди 10 години

Не пипайте тока и газта ***, оправете заплатите и пенсиите и престанете с помощите към бизнеса, ако той е читав и конкурентен сам ще се оправи. Както сте тръгнали да ни оправяте далече няма да стигнем и на пролет ще питаме "къде се*ат гладните"!!!!

113

Анонимен

преди 10 години

Време е да поумнеете и ГЕРБ И БСп са все бивши комунисти и настоящи грабители зад тях стоят олигарсите и докато гласувате за тях ще си стоите бедни е ще ви подхвърлят някоя залъгалка но ще си стоите гладни!

112

аз

преди 10 години

Червените *** как се радват като правителството им го набутва отзад със закъснител. Ще ви свърши упойката драги, после ще трябва хем да си я платите С ЛИХВИ, хем ще са ви пръснали задниците.По-глупав, първосигнален и наивен народ от българския НЯМА. Е, заслужавате си мизерията. Избрахте си я, БЕДНИ ще сте ЦЯЛ ЖИВОТ и ще умрете рано в мизерия. Това е вашата съдба, оти сте просто племе, а не народ.

111

Galenikov

преди 10 години

100% fantastika! :-)

110

аз

преди 10 години

Браво простаци българи! Погледнете децата си в очите и им кажете че мама и тати са им осигурили борч да плащат заради глупостта на родителите си. Поздравления! Не народ, а ***!

109

Анонимен

преди 10 години

Благодарете на протестиращите а не на БСП ако не бяха протестите нямаше да го намалят гледат да запазят власта си А пък този тиквун работи за БСП и да запази власта на олигархията затова прави такива изказвания.

108

дърта партизанка

преди 10 години

да ни е честито новото намаление другари, изхвърлям газената лампа и пускам пак електриката, а от юни 2014 и 5,40лв. по-голема пенцийка, Ех живот

107

nikolaberti

преди 10 години

До старото кучеТи ако си мислиш,че 2014 ще има избори много грешиш приятелче.Целият мандат ще си искара това правителство,а Боко да си реве колкото иска.То се видя колко пари струва.

106

Анонимен

преди 10 години

Не си мислете че го правят от любов към народа като виждат че власта им е застрашена благодарение на протестите И да не реват че НЕк ще загине ами да развалят неизгодните договори в полза на някои олигарси и НЕК ще на печалба! Доколкото е известно 3 и 4 блок на козлудй са незаконо сппрени да ги пуснат и още може да падне тока Няма голяма разлика межу ГЕРБ и БСП все партии на олигархията а тази мутра с такива изказвания работи в полза на БСП.Народа да се бори за правата си още благинки ще има

105

nikolaberti

преди 10 години

Евала на БСП,пак за тях ще гласувам.Вижда се светлина в тунела,докато при мутрата беше пълен мрак.

104

123

преди 10 години

До Анонимен (107)За теб специално ще бъде безплатен!

103

Анонимен

преди 10 години

Не е ли твърде голямо намалението? По-добре би захранвало страха на правителството намаление от 0.1%, а направо 0.01% намаление още по-добро би било. А защо направо не го вдигнете със 100% и после да го намалите с 0.01%, по този начин няма да сте капо.

102

Анонимен

преди 10 години

А от 1 януари хипертонията на Боко Тиквуняка ще отбележи нови върхове!

101

123

преди 10 години

Ей на това се вика диктатура!

100

Анонимен

преди 10 години

Имам по 100 нощна -значи 1 левче .Благодаря!

99

Анонимен

преди 10 години

До ТеоБраво !!!!

98

старото куче

преди 10 години

Предизборната кампания на управляващите върви с пълна сила. Да видим след колко време ще го издуха народа