15

sokrat62

преди 10 години

Еййй тоя и по време на работа пие водка бе, нещо е недоволен от сервитьора май!!!!! Сигурно го е прецакал с грамажа, по чашата личи че е сто грама водка, пък той сигурно е поръчал двойна!!!!!

14

Маската

преди 10 години

Миков, свали маската, Миков!!!

13

минаващ

преди 10 години

По ирония на съдбата, тези работят по-добре от предишните, заради или въпреки протестите - не може да им се отрече. Но ако това е начин да се работи по-ефективно, защо пък не ...

12

vesko02

преди 10 години

Да не си пробутал някоя кръчмарска сметка в отчета?

11

Анонимен

преди 10 години

То добре ще почиват,та да си починат и гражданите.Но какво ще прави Борисов,ще продължи ли да е активен в Европа,щото европейците нещо са недоволни.Брюксел скочи на Standard & Poor`s заради понижения си рейтинг.Оли Рен заяви, че Европейската комисия не е съгласна с решението на рейтинговата агенция.Борисов ги знае нещата,всичко е точно щом не е премиер това я чака Европа. Да ходи да ги топи ЕС във Вашингтон или на Марс,щото така не става.

10

КИРМАН

преди 10 години

Страхотно! Всички министри,които успях да чуя и да прочета по медиите,се похвалиха с големи успехи и то САМО за 6 месеца! И Мишо Миков не остана по-назад!Аз обаче искам : 1. Когато ми казват колко закона са приети,да кажат колко от тях са такива с 1-2 изречения ! 2. Когато ми говорят за СРЗ , или за средна пенсия,да кажат по групи - от - до ! 3. Когато ми казват,че 97 % от делата завържват с осъдителни присъди,да кажат колко от тях са за големите далавери на големите хора! И т.н. и т.н.

9

Апостол Български

преди 10 години

Врачка казва на Орешарски:- Ще подадеш оставка на голям български празник!- Добре де, ама на кой? пита той.- Ами на който и ден да я подадеш, ще е голям български празник.

8

Shop

преди 10 години

Още малко цифри!!! Повече от два пъти са се увеличили бездомниците и скитниците в страната през последните 3 години. Това показват данни на Агенцията за социално подпомагане (АСП), пише Монитор.Социалните актуализират данните си на всеки 3 месеца. В края на септември на улицата са живели 1370 души. Към момента броят им може да се е увеличил с не повече от 2030 човека, обясниха социални служители. През 2010 г. в АСП са преброили 575 скитници, година по-късно броят им се увеличил до 709.

7

;rufl

преди 10 години

Миков пияна влашка престилна освен да се правиш на нормален човек вземи изтрезней да не ви въргаляме зимата на СНЕГА *** ЧЕРВЕНИ

6

Анонимен

преди 10 години

ТЕЖКО НА НАРОДА С ТАЯ ПРЕСТЪПНА ВЛАСТ !

5

Анонимен

преди 10 години

Пианка ори това пълна.

4

neni4a

преди 10 години

Аз пък си пожелавам,на следващите избори,народа най-сетне да гласува НЕ за "по-малкото зло",а за наистина нови лица. Уви пожеланието ми няма да се сбъдне,щото българина по-скоро ще избяга в чужбина,отколкото да вземе отговорни решения и да ги спазва Ако всички държави имаха такива народи,то нямаше да има,нито една "бяла държава",а само племена местещи се на места с по-обилна паша.

3

Анонимен

преди 10 години

Наздраве Мише и закуех се.

2

Спонги

преди 10 години

А ние си пожелаваме да се разпуснете и Президентът да насрочи предсрочни избори.

1

Анонимен

преди 10 години

Наздраве адаш!