110

Анонимен

преди 10 години

Трагедия!Те точно тея ли искат да ни оправят...Че те вече го правиха и преди...

109

Анонимен

преди 10 години

Лузърите се събраха и правят опит отново да се докопат до властта , но с друго име.

108

Анонимен

преди 10 години

До ВикториСравни как стана връщането на земята в Германия и у нас. В Германия преобразуваха Кооперативите в акционерни дружества и собствениците получиха акции. Така се избягна не само разпарцаляването и ограбването на машинния парк но и 20 години дела между наследници- кой да вземе нивата и кой лозенцето. Къде точно беше нивата и т.н.т. У нас селското стопансто пропадна и сега даже доматите са ни вносни. Нямаше данък и ограничения и сега 10 семейства владеят цяла Добруджа....

107

Виктори

преди 10 години

До АнонименКакво точно имаш против реституцията ? Я си представи, че имаш апартамент на Орлов мост, един ден нахлуват милиционери, казват ти да си събереш багажа и децата и на другия ден да си в Никопол. Ако един ден децата ти имаш възможност да си върнеш апартамента, как ще постъпиш? Ще се откажеш в полза на милиционера?

106

Нормален

преди 10 години

До ВенелинНормалните българи гласуват за неофициалните агенти - ДПС + Атака, подкрепени от целувките на Станишев.

105

В никакъв случай

преди 10 години

До ХристоБлагото на трудовия народ обединява в братска прегръдка и страстни целувки БСП и ДПС. Атака се присъединява по бански, с чаша шампанско!

104

Христо

преди 10 години

Интересно какво ги обединява? Със сигурност не е благото на трудовия народ!

103

Венелин

преди 10 години

Заедно или поотделно отиват на бунището!Има ли нормален българин, който да гласува за официалните агенти на Турция (НПСД)?

102

Реформатор

преди 10 години

Браво, найпосле девизът изписан на фасадата на НС придобива смисъл. Браво, подкрепям ви напълно за обединението.

101

анонимен

преди 10 години

Радане, не разбра ли, че Реформаторският блок няма шанс с Кунева! Ще загубите много заради нея!

100

Илиян

преди 10 години

Въх! До кога едни и същи бееее, таз Кунева ми се повдига вече от нея, другите готови да се прегърнат с нея и турчина Исмаилов само и само да се закачат заветните 4 % Пази боже вече от такива !!! Айде да си вземат при тях и Илияна Раева и Бареков

99

г-н Тау

преди 10 години

тръгнаха като аслани но със сигурност ще се върнат ,като на*рани!

98

GG

преди 10 години

Днес е не просто добър, а прекрасен ден за българската демокрация! Едно голямо благодаря за усилията на реформаторите да възродят дясната идея. На противниците, поднасям моите съчувствия и ...... приятно хейтърстване!

97

Анонимен

преди 10 години

Аз помня отцепниците от ДСБ,които се присламчиха при Кунева и оплюваха Костов где ,където седнат. Спомням си и думите на Костов,че Кунева е кукувица ,която снася яйца в чуждо гнездо.Спомням си Даниел Вълчев коляно до коляно да съзаклятничи с Орешарски как да развалят седянката.Такива ми ти работи.И все пак са по-добри от днешните управляващи.

96

Али Раза

преди 10 години

Извинете мъ, ама кви са тез уръфляци?

95

Анонимен

преди 10 години

Определено не са хората, който искам да видя в една наистина нова партия, желаещи истински реформи а не свалянето на тока с 50 стотинки. Но предпочитам да дам шанс с гласа си за нещо ново отколкото за БСП и ДПС.

94

Анонимен

преди 10 години

Все още не са се разкаяли нито за приватизацията на Костов, нито за реституцията на Лучников нито за атомните централи закрити от Меглена

93

Той е

преди 10 години

До СпонгиТова не са реформатори,тия са все бивши управници,провалили се тотално и безвъзвратно,народа ги изхвърли!Сега се опитват да се реанимират,мимикрирайки с нови имена, и уж нови лидери.Нима искаме една отявлено протурска партия,на корман Исмаилов,да ни управлява?Реаниматорите трябва да приемат съдбата си, и тя е една - на ***, каквито са и самите те - пълни ***!Където отиде и НДСВ,където скоро ще идат и ГЕРБ,и Атака,и дай боже - и ДПС и БСП!

92

Деян

преди 10 години

Политика не се прави лесно, политиката винаги е плод на компромиси в името на най-доброто разрешение. Именно това са реформаторите и са го доказали, само направеното от Даниел Вълчев и Меглена Кунева е достатъчно показателно, защото Вълчев е един от малкото хора, които смеят да действат анти-популистки и да правят това което е редно, а не харесвано. Под ръководството на Кунева България влезе в ЕС, това ако не е реформаторска стъпка, не знам кое е... Успех на РБ!

91

Tiko

преди 10 години

Kakvi reformatori sa tezi - pak turci i komuniagi sred tqh