46

direktiva

преди 10 години

KOLEDA IDWA SWQTA ZAKLAHME SWINIATA

45

Анонимен

преди 10 години

Горд съм с представянето на Подуене! Много добър отбор, които слави България дори в Азия!Загубите от Тампере, Жилина, Олимпия, и другите незнайни отбори са просто случайност.Бъди горд подуенски фен!

44

superMuzzy

преди 10 години

Знаете ли че!!!Единственото животно,което притежава четири леви крака е Прасето? :ррр

43

Анонимен

преди 10 години

mnogoooo silen Uevski dogodina v shampinska liga ...chestito bai Ganio(batkov)

42

АТ

преди 10 години

7:1,7:2, 7:6 без да играем, представете си, ако се бяхме разиграли?! ;) За капак Неустойчо гони днес 7 прасета. Е, не е ли добро числото седем за Левски?! :)

41

гюбрето

преди 10 години

седем е добро число........................................

40

Анонимен

преди 10 години

ЛЕВСКИ никога не е бил толкова слаб!На вас ЛЕВСКИ ли ви е критерий бе с ЛЕВСКИ ли се мерите!?Ако е така РОЗОВИТЕ са тотално изгубени!

39

Анонимен

преди 10 години

210 минути имахте на разположение да вкарате гол на Левски и неможахте....колко положения имахте вчера,оставете дуспата!?От 3 метра в аут,две положения с глава...после ние сме слаби!!!Истината е че толкова си можете!

38

Анонимен

преди 10 години

А вие като сте много добри....да ви питам догодина в кой турнир ще играете,понеже стана въпрос за първата седмица?Жалки сте .Със селянче трениор,към 3 лева в клубната каса и към 18-19 леви крака вчера на терена съдията ви виновен! Да несе чудите е за тва ви викат прасета....само грухтите!

37

Смешни милиционери

преди 10 години

Смешни и още по-смешни милиционери и най-смешен съдия...Смешна държава. КЗЛ и за "бежанците".

36

Анонимен

преди 10 години

РУК ЗА ЛЕЦКИ

35

Анонимен

преди 10 години

НЕКА ЖАЛКОТО ГОВЕЖДО ОТБОРЧЕ СЕ МОРИ ОЩЕ 2 МАЧА ЗАЛУДО! ОПРЕДЕЛЕНО ГОВЕДАРИТЕ СА НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР В ПЪРВАТА СЕДМИЦА И ЩЕ ЯДАТ ДЕДОВИЯ! НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА ЩЕ ГО ЛАПАТ НА КАНАРЧЕТАТА! АМА ЯКО ШЕ ГО ЛАПАТ, ЩОТО СА ТОЛКО ЖАЛКИ, ЧЕ ЧАКАТ САМО НА СЪДИЯТА И КЪСМЕТА

34

Левскар

преди 10 години

До EurAsiaIdiotsХахахахаха, Боже колко депресирани хора има на този свят!!! Да направиш сайт от злоба против Левски!?!?. Хей, аз съм левскар макар, че спрях да гледам родният футбол от доста години, но ако ЦСКА направи нещо успешно ще го приветствам. Неможеш да мразиш и отричаш постоянно. такава злоба ми е непозната как се съхранява толкова години!

33

Левскарче

преди 10 години

Победата си е победа ! Но истината , колкото и горчива да е тя е по-добрата игра на ЦСКА ! Да пожелаем на любимият отбор да спечели купата ...само ЛЕВСКИ !!!

32

1914

преди 10 години

Само Левски олеее! Браво момчета! ЦСКA ДУХНА СУПАТА АХХАХА :D :D :D

31

AT

преди 10 години

Тоя Неустойчо риве повече и от Боко бе?!

30

ей тъпчо

преди 10 години

До АнонименДори да има втора дузпа, при 1:1 кой продължаваше бе? Кой? Минахте три пъти центъра и вместо да се скриете в миша дупка от срам с такава победа пак знаете бе еееей, а после в Европата нещо не се получава? А защо ли?

29

Венелин

преди 10 години

И двата отбора са пълни с посредствени ше*еци, което се видя и при дуспите. Треньорите - и те слаби. Здравков например незнайно защо беше оставил Перес на пейката при тези високи центрирания и само късмета го спаси. За опонента му има само едно точно изказване (на Стоичков) - от цъ*вул трандафор не става...

28

superMuzzy

преди 10 години

Exxx Стойчо,Стойчо може да си бил добър футболист,но никога няма да бъдеш човек,тренйор и ЛИЧНОСТ!Болно ти Е че не печелихте.,но истината е че толкова си можете!Не че Левски може повече,но за разлика от вас те си вадят поука и търсят причината в техните си футболисти!Браво на Левски. ....и успех в следващата фаза!

27

Анонимен

преди 10 години

22-*** чалгаджии ритат топка, а бунацитесе карат ,кой уцелил вратата.