13

Шаран -БГ

преди 10 години

До RucferТочно така! А всички серсеми/ като мен и теб /да продължат да пишат неграмотно глупости.Защото на нас само учителите ни по български език и литература са ни виновни !

12

Rucfer

преди 10 години

От толкова неграмотност по форумите, направо ми се повръща! Всички учители по български език и литература, трябва да бъдат позорно уволнени!

11

Л.л.

преди 10 години

Преди управляващите да ни довършат,сами ще го направим.Вервайте ми!!!Казано е простичко:"Калпав мат'рял."

10

Шаран -БГ

преди 10 години

Що за информация??? Как се пресича на кръгово? Родиално ,диаметрално, по сегмент в северо-южно направление със завой на западо-изток! И този ,дето е писал, сигурно има ВИШУ! От къде и за колко ли го е купил? Жалко за жената, има да тегли... Ама и този ДРАСКАЧ ни е осветлил по въпроса прекрасно !

9

Ив 9

преди 10 години

И аз се съмнявам, че е пресичала кръговото. По-скоро е някаква журналистическа недомислица. Да, повечето пешеходци наистина се държат като шматки по улиците, шести. Това обаче изобщо не оправдава бягството на шофьора. Да не говорим, че за да има такива наранявания жената, едва ли майничката се е движил със съобразена скорост.

8

Анонимен

преди 10 години

Добре е и пешеходците да спазват някаква култура, не да пресичат където и когато им падне! Да не говорим за свободното разхождане на пътното платно.

7

Анонимен

преди 10 години

Не знам какво толкова ви се вижда странно в поведението на шофьора. Какво очаквате от задаващата се полу неграмотност, да не каже пълна неграмотност. За възпитание вече не говорим.

6

Анонимен

преди 10 години

Само такива като нас българите сме такива мерзавци, да блъснеш и да избягаш.

5

Анонимен

преди 10 години

как се пресича на кръгово движение незнам

4

Ludiq

преди 10 години

Да все шофьорите виновни. А че полвината не пресичат на указаните места а диагонално през кръстовищата. С тъмни дрехи в тъмното на неосветени участъци. Вървят като шматки без даже да се огледат.

3

Джедай Мастър

преди 10 години

дано да не я уморят тъпите пловдивски медици

2

gost

преди 10 години

ненормална работа от ден на ден карат се по *** обарнали са го на магистрала

1

Анонимен

преди 10 години

Заслужава да го намерят на пострадалата приятелите и да го инвалидизират за цял живот. А после са си и влезе в затвора за средна телесна повреда...там рецидивите ще му се нарасват допълнително и продължително.