9

Анонимен

преди 10 години

наште журналисти пишат само по някои теми, и то така лекичко, без да влизат в дълбокото, а Путин вчера каза многооооо интересни неща !!!!!!!!!!!и как ги каза е другият въпрос!

8

АБВ...

преди 10 години

По въпроса за Ходорковски - Путин отговори, че неотдавна той (Михаил Борисович) е НАПИСАЛ молба за помилване и понеже е излежал повече от 10 години от присъдата ще бъде помилван.Това беше казано след официалното закриване на пресконференциятаA "Пуси райът" попадат под амнистията и затова ще ги освободят.Те бяха осъдени за "непристойно поведение в храма" а не за протести срещу ПутинВсичко се изопачава в българската пресаОтново свободни съчинения на журналистката Е. Василева

7

Спонги

преди 10 години

Пънкарките и без помилване излизат след два месеца, а Ходорковски няма да бъде помилван. Това са новини от преди два дни.

6

БАЧКАТОР

преди 10 години

Ми щом Михаил Ходорковски не моли за излизане от затвора значи му харесва вътре. Защо и как едва ли ще разберем може само да гадаем :))))

5

stoneg

преди 10 години

Един бандит иска да помилва друг такъв еххехехехехехех няма оправия с тоз западналият изток.

4

Registriran

преди 10 години

Странна работа е това Европата реве, че у нас има корупция, (то не, че няма, де от 24г. от това най много имаме) а когато в Русия затворят Ходорковски за бандитизъм и корупция, пак рев, дали не идва от това, че у Европа не са наясно със сексуалната си ориетация? А за "Пуси райът" е там рев да видиш, аз англиски не знам, но "райът" било бунтуващи се, а за "Пуси" дедо Google нещо се изчервявя и не ще да превежда, та на децата аз тия уроспии няма да ги покажа.

3

zabobol

преди 10 години

OLIGARH OLIGARHU DUMASHE:POMILVAM TE!...,A I DVETE KOMUNISTICHESKI OTROCHETA TRQBVA DA TARKAT NAROVETE V SIBIR.PREDLAGAM INOVACIQ:USA+ROSSIQ,NO MOQTA , A NE NA PUTIN=KRAIV SVQT. OT BELIQT ZABobol.

2

Анонимен

преди 10 години

"Бившият олигарх обаче не е молил Путин за помилване" - ЛЪЖА! Днес бг ако действително сте чули че тоя крадец и убиец ще бъде помилван значи сте чули че е молил за помилване.. така че не се опитвайте да представите тоя евреин като горд герой за свобода!

1

алилиии

преди 10 години

Че Ходорковски е крал - крал е, щото милиардер с работа не се става, ама че путин е вода ненапита, нема начин да повервам. въпроса е от коя страна на чертата си