5

Iv

преди 10 години

Хора, големи сте лицемери бе! Вие не искате пари така ли? Били без стойност! Напротив, имат стойност - времето което сте отделили от живота си за да работите. Освен това какво искате от тия хора? Да живеят от въздух и вода в мизерия ли бе?! Ми живеем в материален свят, не сме духчета за да разчитаме на духовния... Айде стига морализми. Хората са имали пари (или разменни предмети) откакто има разумно човечество. Ако можете без пари, ходете в Тибет и оставете другите хора да живеят както искат!

.......... Другаря Болен Лидеров пък иска............ колкото може повече да удържи фронта в това Народно Събрание и по възможност поне още няколко "екскурзийки" по скъпарски места и курорти с "народни пари" и разбира се, присъствието на "перлата в короната му" - Деничка Гаджева................. Е....... и малко "сини хапченца" за полова мощ..... :) ;) :) !

.... Другаря Станишев иска........ трудов стаж и повече "АКТИВНИ" избиратели ;) , които да го харесват ;) Другаря Борисов иска......... по- ПЪЛНИ банкови сметки в банките на Бориславова и Бориславова да му "пуска" по-често и да го обича по- истински.... :)))).... Агент Сокола иска.... да излезе от "тежката депресия",която го е налегнала и му попречи да се яви в подобието на "СЪД",което имаме.... и някое ново туркинче на 23... което да го изкара от нея! ;) ............

2

моьм

преди 10 години

Мисля, че някои от възрастните бъркат Бог с Дядо Коледа. И да, всеки иска пари и материални неща, без дори да се сети, че това са измислени хартийки без стойност. И каквито са родителите... такива и деца ще възпитат.

1

Анонимен

преди 10 години

Ех че комерсиална нация сме бе ... уж повечето не искали подарък и почват със здраве и дълголетие и оп извъднъж включват пари, апартаменти шестици от тотото и т.н. и т.н.Пожелавам на всички, здраве, любов и добри приятели, а пък за останалите неща да си стъпят на кракта здраво и неща сами ще се наредят ....