56

Анонимен

преди 10 години

Няма друга такава олигофренка като спортната министърка,то бива, бива ,ама нейните чуждици и новоизмислени думички край нямат.Иска да се направи на много умна ли -според мене е луда.Да вземе и да да научи по -хубаво турския език ,да слага едно фередже и газ за Анадола и повече да не се връща тука,че спорта в БГ ще го закъса здраво от нейните простотий.Тая тотално е изпляскала , ние още повече ,че ги търпиме такива некадърници да ни управляват.

55

Анонимен

преди 10 години

тя,министърката на спорта,първата и работа беше с целият си антураж да се разходи по монако,йоханесбург,копенхаген,санк петербург

54

ДЕМО

преди 10 години

Оглушарски некадърен...Вампир ли го е гризъл или въркулак е станал? Орешарския-череп е е най необразованият, най- нискокултурният,най-елементарният управник-мафиот,който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам...

53

П.Петров

преди 10 години

Думите им вонят на конгрес на БКП. Говорят, говорят, говорят и нищо не казват, а още по-малко вършат, но току се оригнат на луканка с шампанско. Само дето луканката са я сменили със сьомга, а "Искрата" с Дом Периньон , но си остават все същите селяци и това им личи... особено на Бобева! Другарката Дърева да и подари една жилетка от Дядо Мраз, да и припомни откъде е излязла.

52

не удоволетворен

преди 10 години

Да се дозират към екстровертност на духа си ,,другарите''от Партията-майка!

51

Kostas

преди 10 години

Очевидно се налира кой да гласува за тях. Дори сега с тези импровизации на загриженост за бедните и онеправданите тези които ще им повярват ще се увеличат.Манипулациите им нямат край а и нали виждате че предимствено се занимават и разследват управлението на ГЕРБ.Постепенно налагат в обществото изкривена картина на минарото управление.И няма как да е по друг начин,това е едиствената партия която може да им противостои на едни следващи избори.Целта е да ги дескридитират тотално.

50

Tihomir1488

преди 10 години

В тотализатора е пълен ужас . Не случайно адреса е на ул. Хайдушко Кладенче . Там и на вездесъщата прокуратура е забранено да наднича . Поне там да няма вече нагласяне на числата при тиражите . Нагласянето на изборите не им ли е достатъчно ????

49

ббб

преди 10 години

а някои да чете че има защищаващи шаиката аааЗАЩО..........ПЛАТЕНИТЕ АНТИПРОТЕСТАНТИ ПРАЗНУВАТ В ЧУЖБИНА ,,,,ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ ,,,,,,,,,ПРВЯТ НИ НА МАИМУНИ .<<ДО КОГА>>

48

бг

преди 10 години

с тия клоуни така се осрахме пред света че незнам кои ще ни поверва че сме европеици с шаика разбоиници начело и милион неграмотни сдва милиона пенсионери и толкова учащи и кои работи като има вече половин милион безработни ..........ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА С ПРАЗНО......

47

аз

преди 10 години

Леле,лелееееееееееее правилно е рекъл *** балкански,че колкото по-неразбрано ,толкова глупаците те мислят за по-умен. Тази да не ни смята за ***???

46

СЕЛЯНЧЕТО

преди 10 години

БАНДА ЧЕРВЕНИ ТРАВЕСТИТИ В ШАЛВАРИ!! КАКВА Я ГЛАСИХМЕ, КАКВА СТАНА СТРАДАЩ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!! ЯЗЪК ЗА НАШИТЕ ДЕЧИЦА!!!

45

Азз ве

преди 10 години

Нагляри мръсни ОСТАВКААААААА. Оставка Цял живот едно и също не се ли устетихте че ви изтече мандата вече

44

nedkodd

преди 10 години

Глутница от некадърници,на които желая от сърце затвор до като спре тяхното сърце!

43

драааа

преди 10 години

анексация на балканския социум връз основа на теансцедентната антииманненция породен от политическия каламбуризъм

42

Анонимен

преди 10 години

Костеливия орех на мафияата...се е запънал като магаре на мост и не смята да си ходи. Програмата МУ минимум: да прокара Южен поток и АЕЦ Белене. ПрогДругарЕтЕ са зели държавата на акорд, ше я загробят ефикасно и в съкратени срокове...рама МУ максимум: да извади България от ЕС.

41

СМЯЯЯЯХ

преди 10 години

В Бобов така използват чуждици....малиии"Пълен конфиденс, дозирам се да не изпадна в интровертност на духа!" -Точ е пълен Б****....Я съм реди да си флаем! Хайуея не беше мапиран, ама си драйвах по него.

40

Анонимен

преди 10 години

Колко интелигентни физиономии има на тази снимка...

39

Анонимен

преди 10 години

До Гешев: Конфиденс е нещо като фрустрация, суицидни мисли и още доста подобни думички изричани от устата на хора с нисши цели и идеали.

38

Анонимен

преди 10 години

Нагли и безсрамни, както винаги...Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда... Такива като Първанов агент Гоце, Станишевич гей, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. промяна, днешните милионери и милиардери, довели народа до просешка тояга.Кой би гласувал за рушителите на България!

37

Мая Манолова

преди 10 години

Какъвто премиера, такива и министрите му. Знам, че "премиер" се пише с главна буква!