17

че

преди 10 години

Никой не бива да храни илюзии относно възможността да получи военно превъзходство над Русия. Ние никога няма да го допуснем.............из речта на Путин пред федералното събрание на Русия.

16

Анонимен

преди 10 години

Дано Путин обяви война на България, за да освободи народа от робството, в което го натресоха ***, герберасти и други национални предатели.

15

Анонимен

преди 10 години

Горките руснаци!Приличат на пенсионирани военни - *** им отдавна не става, си сложили официалния мундир с ордените; пеят си "Катюша" и размахват старите си пушкала.Да са живи и здрави!Жалко само, че в бедна България има още толкова много хора, които са пораснали физически, но като не са излизали извън обкръжението си, още си играят на войници.

14

Анонимен

преди 10 години

Много малко хора се замислят, че всъщност човечеството е една жалка цивилизация, която за пари и нефт е готова на всичко.За който се досеща, да не забравяме, че може да се окажем неуспешен експеримент и да последва "рестарт". Поне натам виждам да отиват нещата аз.

13

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Володя, ако това за Калининград е вярно-- вие безнадеждно закъснявате, защото те в Полша, България и Швеция са готови отдавна, а сега искат и в Укройна,

12

Анонимен

преди 10 години

Империя на злото.

11

dady

преди 10 години

ostarq im arsenala na Rusiq.ama pak go raznasqt nasam natam vikayki si ''i nas na ima''

10

Иво

преди 10 години

Русия е треторазрядна държава?Интересно.Двойният стандарт ви пречи!Русия поробвала!А Сащ избивайки десетки милиони индианци какво са постигнали?[тук не включваме другите им постижения]Постигнали са геноцид!Между другото ако беше треторазрядна, янките одавна щяха да са им дошли на гости.

9

bashkircho

преди 10 години

A i koi shte vi napada be djudje?

8

bashkircho

преди 10 години

"заплаха за нашия ядрен потенциал"Samo absoliuten *** vse oshte misli che moje da izpolzva iadreno oryjie i da mu se razmine.

7

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая Русия, бе, някаква треторазрядна държава. Какво ни занимават с тия?!В средата на 20-ти век са били силна държава, но сега са изостанали като цивилизация, като икономика, като технологии, като култура дори...Единственото, което им е останало, е блесналият влюбен поглед на няколко-стотин дядовци със склероза в България и поддръжката на няколко хиляди бандита из целия свят, алчни за парите на Газпром.Нещстници!

6

Анонимен

преди 10 години

До 5Да бе много безобидно, щото е безобидно затова са поробили десетки народи и завзели територията им, нали не мислиш че тая територия е доброволно присъединила се към Москва :)))Да си спомним Полша, Финландия, Балтика, Грузия............

5

Анонимен

преди 10 години

РЕ: 3Руснаците поне го правят безобидно. Виж американците като се видят в пари: се напушат и остта на злото им се привижда на окръжност и почва да се "самозащитават" поголовно :)

4

Анонимен

преди 10 години

А какъв информационен вой щеше да се вдигне ако наистина бяха искарали няколко комплекса - ей така за показ :)

3

Анонимен

преди 10 години

Руснаците винаги са имали един проблем, като видят малко повече пари си купуват водка, след това се напиват и почват да си играят на войници :)

2

kalinkamalinka

преди 10 години

Пазете си границите , щото много апетити има към тях !

1

Анонимен

преди 10 години

Не сте, а трябва!