32

mitova

преди 10 години

От изнесеното става ясно едно: по време на управлението на ГЕРБ, в "Атака" са се случили нередни неща, за които управляващите не са предприели никакви действия! И на всичкото отгоре, сега се "хвалят" пред европейските си братя, че нищо не са свършили!Сами си направете заключение за умствения потенциал на бившите управляващи!

31

Анонимен

преди 10 години

Атака и Волен вече не са нужни на Станишев и Местан.Компроматите срещу Волен са част от опорните точки.Но Волен пак ще подкрепя управляващите,вече безплатно,защото при следващите избори няма да влезе в парламента.Волен разбира това,но не се обявява срещу БСП и ДПС,за да се задържи възможно най-дълго в парламента,а плюе срещу ГЕРБ,за да отчита активност.

30

Самотният Вълк

преди 10 години

До РеволюционерТи си жалък Соросойден *** и си срам за Българският род ,защото си предател на Родината ни .И ако имаш малко чест и достойнство се засрами ,защото си тръгнал по най лошият път ,пътят на предателите на България .Ти си *** на сатрапите от ЕС ,който искат да затрият нашият народ ,защото ни мразят в дън душа . Изгледай ,в ютуб филма Завладяването на изтока и ще разбереш че си жалък ***.

29

Demos

преди 10 години

Тази гнусна мутра Главчев е по-гнусна даже и от Цецко Стоте Апартамента. Този, като го видя, ми се повръща!!!

28

Недко

преди 10 години

Волен си спазва предизборното обещание да уволни Бойко.

27

Хапливото куче

преди 10 години

Тези от ГЕРБ или са психично болни или страдат от амнезия и в същото време са големи манипулатори. Това е присъщо само на дървените комунисти!

26

Кога някоя медия

преди 10 години

ще разкрие на българинът, бандитското минало на атакистите Чуколов и Димов ? Тези бивши измамници трябва бъдат разкрити.

25

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов е виновен!

24

Аха

преди 10 години

Този революционера,или не гласува,или гласува за "баба Пена"....И изобщо,защо ли НФСБ-тотака скачат неистово?Ами че та техният хубавец Симеонов-Балевски,отдавна трябваше да езад решетките-то не бяха далаверки,рекети и изнудвания,укриване на данъци и кво ли не още!Щото единствения,дето го гони и разобличава е Волен,затуй с Боко се сдушиха и чак в Европата пищят за помощ...

23

Революционер

преди 10 години

До Вълк ЕдинакМного си жалък! Нямаш образование и плюеш по форумите, защото ти плащат. Толкова си *** като тиква, че и за портиер не те искат, камо ли за чистач. Там поне искат средно образование.

22

Революционер

преди 10 години

До Вълк ЕдинакПлатените драскачи да мълчат! Аз знам какъв революционер съм и против какво се боря-боря се против статуквото и всички крадци на прехода.

21

Вълк Единак

преди 10 години

До РеволюционерКакъв революционер с ти бе шматка ?.Ти си една Герберско-*** *** и нищо друго.

20

arhar

преди 10 години

Евродепутати питат защо Болен не е в затвора за престъпленията, които е извършил .Ние също питаме : Защо Болен не е осъден и не е в затвора ?Има ли разтворен чадър над Болен от Доган, Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов ?'Възраждат' ДС , за да прикриват престъпленията си . Обещаха да разкрият 250.000 нови работни места и тези лица ще се занимават със следене, доноси и т.н. за неудобните на червено - кафявата мъгла .

19

Революционер

преди 10 години

Щяхте да правите Сидеров президент, забравихте ли? Чак до втори тур стигна заедно с Първанов, но Първанов го смачка с голяма разлика. Бог си знае работата и няма да позволи луд човек да стане президент.

18

Куроландес

преди 10 години

Именно, цялата компроматна война срещу АТАКА се води именно от ГЕРБ и господарите им от енергийната мафия - Цв.Борислова и Иво Прокопиев.И всичко е именно заради тази такса 20 % върху ВЕИ-източниците, която Правителството въведе. Това е добре за народа, но лошо за олигарсите - и те започнаха АТАКАТА срещу АТАКА !Между другото защо никога не се появяват снимки на Мутрата и Шлифера от хотелите им в Израел и по други места. Или те може би спят в тоалетната или на някой паркинг като Овчарката.

17

Minko

преди 10 години

До РеволюционерZashtoto sega ataka vuvedoha 20% danak na "zelenite"centrali na gerb, a do sega beshe 0%

16

Къде е АТАКА?

преди 10 години

Трима пияни войници в Карлово препикаха паметника на братята Евлоги и Христо Георгиеви и пребиха местен младеж, съобщиха от Карлово. Тримата военнослужещи, които са се облекчавали върху паметника на спомоществователите на Софийския университет, са се подразнили от забележката, която им е била направена от местен млад мъж, и впоследствие са го пребили. Младежът продължава да бъде в тежко състояние. Двама от тримата военнослужещи са по произход български турци и са го обиждали на етническа принадлежност. Случаят е отпреди седмица и все още няма официална реакция.Read more: ht

15

Милен

преди 10 години

Пак да кажа - ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Милен

преди 10 години

Това е политическата класа в БГ, уважаеми сънародници, това е тя, само кирливи ризи, клевети, нападки кой какво не е свършил...... и никога нищо не вършат. Това е понятието политика и представата за водене на политика на политическата класа в БГ, вижте ги в парламента, вижте ги в предаванията, вижте ги навсякъде, за тях това е политика, така я разбират, просто толкова могат. И тъпата Тиква и Сергей и всичките маскари, не ми се изброява, че няма място, а и време...***!!! Вунят, та се не трае!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Главчо що мълчиш по това:Прокуратурата да се самосезира за престъпленията в енергетиката по време на управлението на ГЕРБ. Ненужното преизпълняване на квотата за ВЕИ доведе до 15% увеличение на цената на тока и докара до колапс икономиката гражданите и НЕК. В никакъв случай това не стана от любов към зелената енергия.