21

bobi

преди 10 години

pochivai v mir vsichki shte te pomnim

20

Локомотивец

преди 10 години

Все едно обсъждаме как загинаха Гунди и Котков! Казаха ми, че в онези времена, някой бил казал, че Гунди и Котков изгорели напълно, понеже в тялото на човека се съдържа фосфор!

19

чети повече

преди 10 години

Сена не е открил това което Поул е искал да оповести!То ние го знаем,но все не ни се вярва.Е, започваме да си отваряме очите по малко!Прочети в интернет и ще се убедиш!Само ти загатвам----3:30.

18

н

преди 10 години

До usaНали и Айртон Сена беше състезател?

17

Анонимен

преди 10 години

Диянчо, както казах, не ставаш за журналист, отчаян си

16

usa

преди 10 години

Te otPorshe I serviza v koito e bila kolata predi tova e iasno che shte kajat che niama tehnicheski problem s kolata,plus tova shofiora e bil sustezatel s opit,taka che ima dosta vuprositelni,okolo tazi katastrofa,?

15

Анонимен

преди 10 години

До красен. Мистерията е разкрита, но на нас ще ни я поднасят бавно, поне още година, за да не ни травмират.

14

neni4a

преди 10 години

До xaxa И като гледам,са щели да познаят

13

красен

преди 10 години

и къде е разкритата мистерия че не е виждам ,защо лъжете за да прочетем само глупавата ви написана новина

12

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПърво,не той е карал....второ,не мисля че трябва да наричаш така човек,който не познаваш изобщо.Всичките му колеги и приятели казват, че е бил невероятен човек и приятел,който е давал голяма част от "богатството си" на хората в нужда.Ако не знаеш,катастрофата е станала,докато той е ходил на благотворително събитие.

11

еей#8

преди 10 години

Айде да се държим прилично, а #8?Спести си грозните епитети!Ако те тресе злобата-ходи да изразходваш във фитнеса.Ако завиждаш-ще се разболееш!Използвай тази енергия за други цели!

10

7

преди 10 години

Да убити преди катастрофата!

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА ако ми седнеш на ***, с колко ли км/ч ще те подкарам а ? Селски бек долен. Сядал си ти в Порше, ама само на компътра в Need For Speed 1

8

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПонеже явно си малко ***, да те светна, причината не е в "топчетата" на разделителната линия, а в СКОРОСТТА с която е карал тоя ***. Не знам защо тези богаташчета си мислят че могат да си правят каквото си искат и са безсмъртни. "Ама Пол Уокър .. " ... дреме ми на оная работа кой е, ако тоя *** беше убил някое семейство пътуващо си с нормална скорост ??? Тогава какво щеше да е ? А *** на ограничение 45 мили в час е карал сигурно със 150 поне!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Всъщност доколкото бях чел по разни чужди сайтове, причината е разделителната маркировка между платната, която е едни "пластмасови" нещо като топчета. Когато автомобила мине през едно такова, гумата гупи сцепление и отлита.

6

ФАКТ

преди 10 години

Много *** се опитват да ни промиват мозъците, че алкохола е враг номер едно на шофьорите, а всъщност това е СКОРОСТТА!Докато не се инсталират автоматични ограничители на скоростта в автомобилите ще има статии от сорта на "Днес без жертви на пътя"!

5

Анонимен

преди 10 години

Епа,Ако седнеш зад волана на ПОРШЕ, нема да караш с 5 км/ч, я. Ще нададеш газ до дупка пък квото стане.Проблемчето у БГ е, че шофьорите са с прекалено развинтено въображение. За тях и издухана Волга е като Порше, а пътищата - писти. Ай да не напомням Черния Великден.

4

xaxa

преди 10 години

Нашите КАТаджии отдавна щяха да преценят "поради несъобразена скорост" и грам да не се занимават. Тези само си губят времето :D

3

Анонимен

преди 10 години

Извода е -Карайте бързо за да умрете млади и веднага...

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Ако беше станало с кортежа на Бойко, полицаите щяха да изкарат, че дървото е пресяло пътя неправилно.