13

анкета

преди 10 години

Харесвам исляма,баш е за мене (+) Исляма насърчава рязането на глави и пребиване с камъни,за мен човешкият живот е свещен ()

12

МААНЕ

преди 10 години

мамелюка сега иска джамията, утре че ни карат да ги посещаваме, у други ден да увиваме жените с чаршафи и да се гъ.име по 5 пъти на ден... а ве, модерно бъдеще -алах агбар. загубих си поясо со динамито

11

тя

преди 10 години

РАЗГЕЛЕ!!!

10

софиянец

преди 10 години

Според мен, нямат шанс да се жалят нито за неправилност, нито за необоснованост на постановеното съдебно решение - т.е. каквото и да измислят, не са представили съществени за защита на тезата си писмени доказателства на 1ва инстанция, но нека все пак се поизнесе и Пловдивският апелативен- -да видим какво ще открие при липса на нотариален акт и при липса на установено фактическо владение:) Ще открие едно голямо правно НИЩО и ще остави в сила решението на ОС- Стара Загора.

9

софиянец

преди 10 години

До sokrat62 Дай ми фактите и ще ти дам правото:) Липсват нотариални актове, липсва осъществяване на фактическо владение; липсва и възникване на законно право:) "..Също така няма доказателства държавата да е отнела без основание въпросния имот..." Да се оплачат на аллаха, ако щат! А във въззивното производство нови доказателства, непредставени в 1воинстанционното , не се приемат:) Да не говорим, че има вече и тълкувателно решение в този смисъл:)

8

софиянец

преди 10 години

"...Окръжният съд в Стара Загора отхвърли иска на Главно мюфтийство да придобие собствеността върху джамията, която сега е Музей на религиите, и да я превърне в действащ молитвен храм...":) Браво! Така и трябва да бъде. Да се сече неослямистката *** по съвсем законен начин- липсва документ за собственост; липса на осъществявано владение и т.нДано да мине и второто гласуване на законопроекта за изменение на пар.5 от Заключителните разпоредби на Закон за вероизповеданията и да се спре тази напаст

7

Рали1

преди 10 години

До sokrat62Все пак има надежда след като хора занимаващи се с исторически науки вече започнаха да проговарят по-често.Ред е на документите,а документи има.Колкото и да е корумпиран съда,дано българското в кръвта им надделее.

6

Анонимен 1

преди 10 години

Нека подкрепим Карловци в протестите! Хората дойдаха в помощ на старозагорци от Карлово и протестираха пред заралийския съд!!! Подкрепа за Карлово!

5

sokrat62

преди 10 години

Не бързайте да се радвате, Пловдивския апелативен е на ДПС и най-корумпирания в съдебната система знам го от личен опит!!!!!

4

бай Петко

преди 10 години

Първия в България и втори в СВЕТА музей на религиите, след този в Истанбул...

3

Анонимен

преди 10 години

Веднъж да не ме е срам, че съм българин след решение на български съд!!!

2

Рали1

преди 10 години

" При разкопки в молитвения салон през 2001 г. археолозите откриват основите на християнска църква от втората половина на ХI и началото на ХII век. Под нея възкръсват останките на тракийски некропол. "-За това става на въпрос.Върху нашите религиозни храмове са строени мюсюлмански.Гавра с вярата на коренното население!Какво ще обжалват?

1

Анонимен

преди 10 години

Голямо браво за Българския съд! България над всичко!