55

асд

преди 10 години

По времето на тройната коалиция за далаверата със заменките и децата знаеха. Бат Сали тогава е бил общински съветник от БСП, събирал е гласове по гетата за БСП. По времето на ГЕРБ се спряха тези сделки. За съжаление народа бързо забравя и го мързи да ходи да гласува. За червените възрастни сектанти не говоря-те са си неспасяеми.

54

Анонимен

преди 10 години

"Тука всеки с лека ръка раздава присъди. За което съм съгласен. Ама освен продажните политици за разстрел са и всички ония от вас, които минавате на червено, които бутате 20лв на катаджиите, които не си плащате билетчето в градският транспорт, които укривате данъци (само защото уж всички го правели), които вечно гледате да се скатаете от работа. Куршум за вас също. Недейте се прави на света вода не напита."То ако не се действа така - няма оцеляване. *** в джунглата с аристократични обноски напр

53

Debora1

преди 10 години

Бат ви Сали cи e въpзaл Коня. Ako тoй нe краде, koй... ? Човека е прав, че има и други крадци !!Повечето депутати са с *** манталитет. Аkтуaлно e в страната нa политически разврат.

52

Анонимен

преди 10 години

Бат ви Сали се оплака,че бил непрекъснато под прицел на журналисти,защото е единствения *** в парламента,но в следващият парламент НЯМА ДА Е САМ????Това говори ли ви нещо? Та, нека тези 39% ,които нямало да гласуват по-добре да изчезнат от страната.И без това от тях няма да има полза.

51

Черен Петър

преди 10 години

Слава на БеКаСеПе!!!

50

асен

преди 10 години

Нагъл-мазен ......................

49

Анонимен

преди 10 години

Тука всеки с лека ръка раздава присъди. За което съм съгласен. Ама освен продажните политици за разстрел са и всички ония от вас, които минавате на червено, които бутате 20лв на катаджиите, които не си плащате билетчето в градският транспорт, които укривате данъци (само защото уж всички го правели), които вечно гледате да се скатаете от работа. Куршум за вас също. Недейте се прави на света вода не напита.

48

Анонимен

преди 10 години

Само кол у врата! После що не сме се оправяли !!? Ами как като непрекъснато се краде! Куршум на стАдиона

47

бля бляяяяяя

преди 10 години

Заменка, частно ЕРП, това само "ерудиран" и "умен" депутат, пък и *** на всичкото отгоре, може да го измисли и осъществи! И още нещо, всички в това и досегашните НС са го правили и продължават да злоупотребяват с търпението ни, а след това се обиждат и хукват по телевизиите да се правят на шити госпо,йци!

46

лора

преди 10 години

,,щтрък за юрдечка,, щом е така- започваме масова къмпания- никой за никого и никога да гласува

45

Мен

преди 10 години

Аз преди 6 години исках да заменя парцел, дето даваха за него агенциите 25хил евро в една от вилните зони за парцел в града, дето беше оценен от лицензирания оценител на 15 хил лева. Е не дадоха общинарите. После един от БСП съветниците го купи на "търг" (между него, сина му и вуйчо му) за малко над 5000 лв, вдигна кооперацийка на 4 етажа + тавански помещения (въпреки че е забранено над 3, понеже се води земетръсна зона) и сега се продават апартаменчетата.

44

до 46

преди 10 години

За съжаление аз избрах второто още преди 7 месеца

43

Анонимен

преди 10 години

Гледах сутринта интервюто с батсали - не ми пука, че е *** - повечето депутати са с *** манталитет.Депутатът нагло заяви - всичко е правилно, оценка от лицензиран оценител (наблегна няколко пъти на лицензиран), спазен закон и т.н. Цял ден ще ми е гадно.Въпрос - депутатът в затвора или много млади българи напуснали страната?

42

Анонимен

преди 10 години

До КавалераМангала е за затвора - ФАКТ. Ама за теб, ако гейпъдари на ефира са ти моралният стожер в обществото, то наистина те съжалявам. Не че нещо, ама някак си няма как двама застаряващи тв водещи със синдрома на Даун, и двамата от които разведени да ми се правят на големите моралисти и да се правят на коректив на обществото. По-скоро на тях трябва да им се даде златен скункс за това, че са разведени, че не са могли да опазят собствените си семейства, а иначе се правят на майка Тереза.

41

иво

преди 10 години

ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО ,ЩОМ НОСИШ ГЛАСОВЕ ЗА БСП И ДПС. *** В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ .БАТ САЛИ -СЪБИРА ПАРИТЕ ЗА ТОК -ОТРИЧА ,ЧЕ Е В ТАЗИ ИГРА ..КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ -ОТРИЧА ,ЗАМЕНЯ ЕВТИНО ЛИВАДИ С ПАРЦЕЛИ -ОТРИЧА .ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО СТИГА ДА ПОДЪРЖАШ КРАДЛИВИТЕ ПАРТИИ ДПС И БСП.

40

Анонимен

преди 10 години

Обидил се....

39

avenir

преди 10 години

Бат Сали - свещенната крава на комунистите!

38

Stealth

преди 10 години

2007 година е направена заменката, познайте кой беше на власт тогава. Следващите парламентарни избори пак да не гласувате!

37

А , СТИГА ,БЕЕЕЕЕЕЕ

преди 10 години

....И ТОВА Е ..."НА ПОЛЗУ ЦИГАНСКОМУ РОДУ"---така се прави "ИНТЕГРАЦИЯ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ"...!УТРЕ НАПРИМЕР ТИ ВЗИМАТ ПАНЕЛКАТА В ЛЮЛИН ...ЗА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ ХОРАТА ОТ ФИЛИПОВЦИ!/*** казват --че така им казали от Брюксел...не от Москва/

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Това се нарича корупция и корумпираният и корумпиращият трябва да попаднат под ударите на закона! А те го прескачат умело, защото властта им позволява и ги защитава!!! Вижте всички заменки от 24г. насам и ако откриете една дори заменка на обикновен човек, без позиции във властта, пишете! Ама няма да намерите!!! Просто имаме нужда от китайските закони за борба с корупцията за 1 г. и тук ще стане рай!