27

Гриша

преди 10 години

Обременена от произхода си, учителката по руски език търси избиратели по селата кай София, Защото Софиянци ползващи катафалките наречени автобуси и т.н. си говорят с омраза за нея.

26

Kamen

преди 10 години

Във всички цивилизовани големи градове крайградските влакове и градския транспорт са интегрирани, така че това беше крайно време да се случи и тук. За да може обаче наистина хората от Перник да идват в София с влак и да ползват метрото не е достатъчно само да се въведе обща система за таксуване, трябват и по-редовни влакове. Най-голямо недоумение обаче буди факта, че за въвеждането на тази система ще трябва повече от година?!

25

Ск/Т/ъпа Нели

преди 10 години

Данъците, които оставят многото хиляди перничани в СОФИЯ, ОСТОВАТ в БЮДЖЕТА на столицата, ама ВЕРНО, много си ск/т/ъпа!

24

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

МИНЬОР/СОФИЯ/!!!

23

versaux

преди 10 години

Драги ми Златко,.... ти учил ли си български ??? Кой ти даде диплома за ДЖурналист ?какъв е този израз " тикет система" ?!?!? Да те светна ли как как това се казва на български език !!!

22

vesko02

преди 10 години

Веднага бонуси за гениите в транспорта.

21

Неразбирко

преди 10 години

" От пет сутринта до обед ще чакаме с три минути повече автобусите, трамваите и тролеите....Градските линии ще бъдат орязани с една кола, за да се икономисат средства от празните курсове. "След всяко такова разреждане на градския транспорт, пътниците намаляват значително, защото на хората не им с виси с часове по спирките и си намират алтернативен начин за придвижване, най-често с кола. Би трябвало да се направи точно обратното - да се пуснат повече автобуси, за да има повече пътници.

20

az

преди 10 години

Що не си одите по родните места, че ни глуедате по телевизаро и че ми говорите по телефуона. Просто съм наистина с дълбок потрес от ***, които чувам и виждам. Идеята с визите ми допада страшно. Стават в 5 сутринта, за да могат в 8 децата има да са в софийската детска градина, после цял ден се чудят в кой стол да се наядат, за да могат в края на работния ден отново да напуснат столицата и да се Одат да си спАт. Потрес!

19

Анонимен

преди 10 години

Като дупчите билети внимавайте за пръстите.Ха ха ха... като в Африка.

18

Нели

преди 10 години

Данъците, които плащат всички живееши в София, ще отидат за уреждане на транспортните проблеми на Перник. А пари за нови автобуси няма.

17

koko

преди 10 години

визи да им сложат!

16

РЕ 16

преди 10 години

Нищо подобно пич:София е индустриалната зона на Перник!:)

15

Анонимен

преди 10 години

Отдавна говоря, че Перник е квартал на София, ама не ми вярват.

14

Памукчо

преди 10 години

Добре са дошли,само да си оставят винкелите вкъщи!

13

ТАКА Е

преди 10 години

До GONOАБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ! ДА ОТДАЛЕЧЕНИТЕ ЗА ОТДАЛЕЧЕНИТЕ ЧАСТИ В КВАРТАЛИТЕ НЕ СЕ МИСЛИ ИЗОБЩО,ЩОТО НИТО ТРАНСПОРТА ИМ Е УРЕДЕН,НИТО МЕТРОТО ИМ Е НА БЛИЗО,ПОРАДИ КОЕТО И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА!

12

vesko02

преди 10 години

Имотите рипнаха до небето.

11

oi

преди 10 години

само дано столичани не станат перничани

10

Анонимен

преди 10 години

за пловдивчани няма ли

9

гачно

преди 10 години

че ще останели някой в тази държава и тази гнусна столица след януари,че да им ползва гнусното метро и още по-гнусното БДЖ...

8

Д-р Хаус

преди 10 години

Ареее Винкело се уреди с безплатен влак сега че *** цялото метро,хе хе хе а шопите пак гризнаха дръвцето що се хвалеха че имат най убавато метро те сега че му те таковат мамата винкелоооо