66

lyon 7 e

преди 10 години

az po dobre poznavam paris madrid roma ot kolko to sofia daje naskoro nakoi mi kawa che ima i metro stanci

65

болимъкуразасофия

преди 10 години

До Azаве каскет, нали най- големите крадци са в софия, кво се правиш на голям математик сега...гледайте да ги усмирите вашите крадци там, тогава мрънкай за другото!

64

има и други

преди 10 години

аз пък пожелавам София да краде по- малко, че да има и за "другата" България!

63

Анонимен

преди 10 години

БАСИ, ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО, СОФЕТО БЕШЕ ЧИСТ, СПРЕТНАТ, ПОДРЕДЕН ГРАД, СА БАСИ, НЕ Е ИСТИНА, КВО СТАНА, НАПАЛНИСЕ С НЕКВИ ДИВИ "ГРАДСКИ", *** СИЧКО, НАКУПИХА СИ АПАРТАМЕНЧЕТА ПО 70М2 В МАНАСТИРСКИТЕ ЛИВАДИ ЗА 900-1000ЕУР/М2. АБЕ ТАМ ДВЕ КОЛИ НЕМОАТ СА РАЗМИНАТ, ЗА ПАРКИНГ ЗАБРАВИ. ПРЕЗ ТРИ УЛИЦИ АКО СА ПАРКИРАШ ЗНАЧИ СИ УЦЕЛИЛ ШЕСТИЦАТА ОТ ТОТО. ЕЙ БАСИ ПРОСТОТИАТА, САМО ДЕТ НАПАЛНИХА ГУШИТЕ НА БАНКИТЕ И СТРОИТЕЛНИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ. "ГРАДСКИТЕ" ДА СИ ХОДАТ НА СЕЛО.

62

Анонимен

преди 10 години

Тъй като всички сме на мнение че София НЕ Е БЪЛГАРИЯ! Си пожелавам през 2014та поне половината новософиянци да си се приберат по родните места с перспектива за тях там!

61

Анонимен

преди 10 години

Не-е-е, коледният подарък, особено сега, е ненормалното, просташко изстъпление, с одобрението и толерирането от властите кметства, общини, правителство, здравеопазване, български (не)лекарски съюз, ИДИОТСКО ПОВЕДЕНИЕ НА *** с психически отклонения, които тероризират, тровят и измъчват хората по празниците с ВЗРИВОВЕ, ГЪРМЕЖИ, НЕИСТОВА СТРЕЛБА. Къде сме, г-н Орешарски? Толерирате простащина и ТЕРОРИЗЪМ, ДА, ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ. Та вие отглеждате терористи. Сега взривяват пиротехника, на така се овълчват и утре ...

60

Анонимен

преди 10 години

Да видим колко от обектите ОТНОВО ЩЕ ОСТАНАТ ЗА ...ДОГОДИНА,някой да вземе сега тоя текст да го запамети и ще видим в края на следващата година какъв ще е резултатът...САМО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДА Е !!

59

Арети

преди 10 години

Не мисля, че това ще промени эа по-добро виэията на доброто старо време!!! Ретрото на отминалото!!!

58

kaspar_garov

преди 10 години

ех,радост

57

ww

преди 10 години

Очевидно се набляга на развинието на изостаналите региони.

56

Нефт

преди 10 години

Истинските софиянци не делим хората на столичани и провинциалисти,това правят само хората от провинцията,за да си избият колосалните български комплекси и мания за величие. Гена Димитрова, светла и памет,беше родена в малко балканско селце, но покори Света.Вижте данните - само 9 милиона лв от държавния бюджет влизат в заложените параметри. Другото са оперативни програми и собствени приходи.За какво е цялото това плюене?!

55

Мен

преди 10 години

Писна ми от пенкилери! Вземете прочетете бюджета на *** за 2014 и ще видите кой изсмуква държавата:Общата бюджетна субсидия за общините за 2014 е 2,384 милярда. 9-те милиона за София, са 0,0037 %.Хайде със здраве и весело посрещане на новата година!

54

Az

преди 10 години

Всички идват в Сф, за да си търсят работа и на свидетелството за раждане на децата им да пише "месторождение:София". След това по форумите плюят,та плюят-мръсни шопи, *** София, България не е само София и какво ли още не. България е 7 милиона и 2 от тях живеят в Сф.Ние нямаме нищо против всички да се приберат по родните си места. Така ще останем 300-400 хил и всички ще са щастливи.Вземайте пример от Бургас и престанете да дъвчете Сф.По-малко провинциална злоба няма да навреди на никого

53

Анонимен

преди 10 години

Кугаааа?

52

info.

преди 10 години

*** в парламента така и не разбраха че не само София е България

51

!!

преди 10 години

Какви ***, бе, хора, стига тая безсмислена омраза? Какъв паразитизъм виждаш точно: Вземат се 9 милиона от държавата. Нали се сещаш, че се вкарват стотици пъти повече. Стига с тая София - еми живеят тук 1,5-2 милиона души. Като не ви интересува новината, не я четете, кой ви е карал да влизате, да четете, чак да коментирате? Хората - бедни, гладни. Е че бюджетът на София като го раздадат на хората, ще цъфнем и вържем от голямата пара в портфейлите ни. Голямото племе България...

50

Анонимен

преди 10 години

A moje li vmesto tova da razkarate pesovete?

49

Анонимен

преди 10 години

A horata gladni i bedni i hodqt okolo fontanite, kato nedotepani...

48

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОт държавата в хазната на София ще влязат 8,9 млн. лева, но реално от тях могат да се ползват само 95%.E tova li e s koeto Sofia izsmukva Bulgaria???A che 20% ot brutnia vatreshen produkt se sazda tochno v Sofia kakvo oznachava?Tema za razmisal: kade se raboti i kade se gradi?!

47

Диков

преди 10 години

Има три сгради, които трябва да бъдат задължително разрушени, двете смешно високи и архитектурно грозни сгради на входа на София на до Интерекспо, както и безумието до НДК - на кръстовище тоалетна не строи, наш Пешо позволи небостъргач, трябва да си мазохист да работиш или живееш там, развали уникалността на цял квартал около ***.