15

Анонимен

преди 10 години

*** учен и естет...Сигурно и работи??? ? Ало, това някаква фантастика ли е или просто сценаристът и режисьорът не са си пили хапчетата? *** са ***, чиято единствена цел е намирането на гостоприемник.

14

Анонимен

преди 10 години

***, turchin... niama losho, nali triabva da sme politkorektni.

13

Анонимен

преди 10 години

Мръсни гадове са ***.

12

Елена

преди 10 години

До ivan00000 :За *** мога да разказвам много,всеки ден си блъскам главата,как да ги ограмотя.В класа ми са 95%,останалите са турци.Вчера,на коледното тържество,след като напомних,че ваканцията е до 05.01.2014,цигзнката ми каза: "Ами сега кво шъ ги прайм,много ба"(Без коментар!).

11

Жоро

преди 10 години

И берат разни неща :)

10

ivan00000

преди 10 години

До АнонименХахаха а вие българите какви сте същите ***

9

Анонимен

преди 10 години

Тоя е в ситуацията "човек с пари и почти никакъв реален досег с ***". Да отиде в някое по-малко село където *** крадат от всяка българска къща (а понякога нещата стават и по-жестоки) и тогава да говори колко артистични и музикални били.Впрочем, те може да се отнасят добре към него защото е наполовина арабин с баща мюсюлманин, а към българите се отнасят зле,защото сме славяни.

8

Анонимен

преди 10 години

В нашата фирма имахме един индивид с българско име, леко тъмничък, но не можеш да кажеш, че е *** на пръв поглед по нищо. Видях му братовчеда на снимка във фейса- чист ***.А един друг колега ни разправяше преди няколко месеца, че тоя новия е ***, а ние му се смеехме. Та този *** дето се правеше на българин беше изтъкан от лукавост, подмазвачество към шефа и дебнещ във всеки един момент да изпорти някой от нас пред шефа. Толкова долен и лицемерен *** не бях виждал. *** ***!

7

Анонимен

преди 10 години

Ей ***, толкова да си противен че нямам думи. Марш в Ииндия скапан грозен нагъл ***!

6

666

преди 10 години

МАРШ всички *** в Индия !!!

5

БПФ

преди 10 години

Артистични са, разбира се - но само когато трябва да излъжат или окрадат някого !!! Ромовете са интелектуално и морално непълноценни - което ги прави нисша раса - и нищо не може да промени това.

4

СапунЬ

преди 10 години

И нагли...и лукави,и крадливи,и прости неуки скотове,и алчни,и нежелаещи да спазват закони и правила,*** убиващи гостоприемника си.Незлоблив човек съм,но дори на мен ми писна от *** и техните "драми"...талантливи били...и това казано от друг ***-айде нема нужда а.

3

художника

преди 10 години

Каво артистично има в кючека? Въртиш си г.за и имитираш креватни движения.- Това им е артистизма.Живота им е затворен между секса, коня, жицата и жилязото. По- далече от това не виждат!!!Да, има и работливи единици, но те сами странят от собствения си етнос. Останалото е ***...

2

Башар АсаТ

преди 10 години

Башар Рахал: Ромите са артистични , музикални и НАХАЛНИ.

1

Анонимен

преди 10 години

този пък от кога започна да се прави на звезда..*** мръсен.