131

владетеля

преди 10 години

АЗ СЪМ ПРОТИВ ПРОТЕСТИТЕ,ТЕ СА САМО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ.ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ПРОТЕСТИРАТ ПЛАТЕНИТЕ,ТЪЙ КАТО НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА ИЛИ СА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ НА СОФИЯ.ВСИЧКИ ЗЛИНИ В БЪЛГАРИЯ ТРЪГНА ОТ СОФИЯНЦИТЕ И СОФИЯ.ЗА МЕН СОФИЯ СЕ НАСЕЛЯВА АТ МУТРИ И МАФИОТИ.ТЕЗИ СЪЩИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА ОГРАБИХА БАНКИТЕ И ДЪРЖАВАТА.

130

стефан

преди 10 години

Не искам да правя сравнение с 1914 г., но не мога да не забележа омразата в очите на студентите и другите млади момчета и момичета които нямат и 18 г. Откъде дойде тази омраза към другите. Атентатът в Сараево който подпали ПВС и по точно убийството на престолонаследника на Австро - Унгария и съпругата му забалежете е извършен от 18 - 20 годишни момчета!

129

mitova

преди 10 години

На сините пеперудки някак си не им харесват резултатите! Спокойно, скоро ще се появи Мира Радева и ще спите спокойно!

128

why

преди 10 години

Апатия е точната дума! Народа се е разпуснал, не му се прави нищо, а после най-лесното да прехвърлим вината, че някой друг ни бил крив! Явно все още живеем прекалено добре, след като никой не си мърда пръста. А "героите" по форумите, даже не ги броя.

127

Анонимен

преди 10 години

ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ТОЛКОВА ЛИ СТЕ *** И БЕЗХАРАКТЕРНИ, ЧЕ ЩЕ ДОПУСНЕТЕ ПАК ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И ДА НИ ДАВАТ ТОН В ЖИВОТА! МНОГО *** НАРОД!

126

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

гласуване само с празен бюлетин отова ще разтресе системата само56 процента нее достатъчна да легитимира системата задраскаите я от вас зависи

125

АНОНИМЕН

преди 10 години

Народът трябва да гласува задължително, за да отпадне от управлението и изобщо от парламента партията, която днес управлява България и която ни разединява и най-много вреди ДПС !!! Докога ще търпим ТУРЦИ да ни управляват. Малко ли клаха нашите деца, жени и мъже, обезчестяваха, мъчиха, грабиха! ДОКОГА! СЛЕПИ ЛИ СТЕ, ИСЛЯМИЗИРАТ СЕ ЦЕЛИ РЕГИОНИ ОТ СТРАНАТА И УТРЕ ЩЕ ГИ ОТКЪСНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ! Събудете се най-сетне докато не е стано късно. ГЛАСУВАЙТЕ, за когото и да е, но гласувайте БЪЛГАРИ!

124

Искам

преди 10 години

Със "спечелените" от Станишев и тройната коалиция 2 млн евро Ал. Райчев и съпругата му Виза Недялкова си купиха "Галъп интернешънъл - България"(франчайзинг) и радиата Енджой и Зирок и класик ФМ. Сега ни демонстрират своята независимост, докато те всъщност са най извратената форма на пост комунизма. Оставка и нови избори незабавно!

123

Анонимен

преди 10 години

Ако протестите продължат, те в крайна сметка ще успеят да постигнат падане на кредитния ни рейтинг и поскъпване на лихвите. Т.е. ще ни бръкнат в джоба!Затихват защото не може Граждански Протести да поставят Политически искания! А участниците им (лъжци и/или ***) отказват да ги призначт че са политически. Политиески протест се бори за влизане в Парламента на конкретна политическа сила а участниците или лъжат или са *** и наистина не знаят кого подкрепят!

122

йорданов

преди 10 години

Едни и същи *** от 25 г резултатът видим отвсякъде единствено основно почистване на блатото наречено парламент и со малко кютек на тия вътре може да ме накара да отида да гласувам

121

Анонимен

преди 10 години

Само биороботите гласуват.Хората не си го и помислят.Всички партии и политици от едно и също място ги командват.Няма значение кой печели изборите

120

Анонимен

преди 10 години

ДЪРДОРЕКА И БОЛЕН МОГАТ ДА СА ВЗЕМАТ И ША ВЛЕЗЯТ В ПАРЛАМЕНТА. НАЙ ИМ ПРИЛЯГА "КЛЕВЕТНИЦИ БЕЗ ЦЕНЗУРА"

119

Нике1класик-2 част

преди 10 години

Такова нещо като Атака в антифашистка Гърция просто неможе да вирее и въпреки това е по-вероятно гърците да станат фашисти отколкото да регистрират партия като ДПС!И тъй!Имаме си парламент от партии които според гръцките закони всички трябва да бъдат забранени като престъпни организации!Да ни е честито..

118

Нике1класик

преди 10 години

Под клетва си признавам че на последните парламентарни избори в знак на протест срещу олигархията ни дето сама се припознава като богоизбран елит АЗ гласувах с НЕВАЛИДНА бюлетина......И тук е момента да се поучим от "братска" Гърция и да видим КОИ ПАРТИИ СА В ПАРЛАМЕНТА???ГЕРБ според гръцките закони отдавна щеше да е забраннена като престъпна организация на най-отявлените криминални групировки!БСП също щеше да побадне под удара на гръцките закони като престъпна организация виновна за геноцид!

117

Анонимен

преди 10 години

Недей те да гласувате, те *** и простите хора ще изберат кой да ни управлява.

116

червени цоциолози

преди 10 години

Тези надминаха по лъгане дори и партията поръчител на тези "изследвания" БКП! Дори Кънчо сигурно го е срам да ги представя, та праща Първанчо Симеонов да обикаля телевизиите, нещо с което доскоро се занимаваше самия Кънчо Слагойчев! Сега е ред и на червен Кольо от "Медиана", да надуе процентите на партията любимаБКП! Наддаването продължава!

115

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Това не е апатия, това е протест ! Протест срещу политическата мафия и нейните пипала, партиите ! И отказващите да гласуват не са 39%, а са поне 60%, но това се крие, за да са лигитимни изборите и да продължават да ни крадат ! Но ще възстане накрая народа !

114

Анонимен

преди 10 години

манипулация са тези изследвания така отказват хората да гласуват

113

ИВАНЧУК

преди 10 години

До ognyanz:ТОВА СА АЛА-БАЛА ПРОУЧВАНИЯ - КАКТО ТОВА ,ЧЕ 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАЛИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ! КАКВИ 80 % БЕ , ЗАГУБЕНЯЦИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ КОЯТО И ДА Е МЕДИЯ ? ВИЕ ИСКАТЕ ТОВА ДА Е ТАКА ,ЗАЩОТО САМО ВИЕ ,САМО ВИЕ ,ЖЕЛАЕТЕ ДА СМЕ В ТОВА НИКАКВО ПОЛОЖЕНИЕ НАРЕЧЕНО АНАРХИЯ ,ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА ОТ ПАПИОНКАДЖИЯТА ОТ СДС И ОТ РЕКЛАМИТЕ ! ЗА ДА Е ЯСНО ,КОЙ Е ПАПИОНКАДЖИЯТА - ТОЙ Е ДЪРЖАЧА НА НАДЕТО МИХАЙЛОВА / НЕЙНСКИ /! ДОБРО УТРО ,ГОСПОДА РЕФОРМАТОРИ ОТ ...СМЕТИЩЕТО!

112

ognyanz

преди 10 години

Няма как да стане това всяка вечер да се думкат тъпани и да се надуват *** и все да е интересно. Телевизията продължава да ги показва, но не са водеща новина. А и ако има проблеми някъде, никой не се надява те да се решат с тъпани и ***.