7

Залезът на Евросъюза

преди 10 години

Липсата на нов пазар за Евросъюза е кошмар. Изтървават 60 милионно население. Китай е в настъпление по другите пазари. Русия също се съвзе, Бразлия се развива много бурно икономически. Експанзията на БРИКС подлудява Щатите и Евросъюза. Що се отнася за МЕГДАНИСТИТЕ, вчера заявиха, че числото на подкрепящите контрапротестиращи е по-голямо от това на Мегданистите. (Майдан = Мегдан).и продължава да нараства.

6

Анонимен

преди 10 години

Всички знаят коя е, с изключение на няколко многоникови шимейли от БКХ и Отворено общество, които са тука 24/7 и хранят изтока, щото ни би димократичин разбираш ли :D

5

Анонимен

преди 10 години

Разбирай заглавието като "Ще направим всичко възможно, да не позволим руската спасителна помощ да не подейства"...Западът руши, Русия съгражда, от една страна "демократични" бомбардировки, от друга - предотвратяване на войни. Коя тогава е "Империята на злото"?

4

Анонимен

преди 10 години

Русия доказа че е Велика държава.....а *** *** да си плюят колкото искат--храчките се лепят по тях--видя се чии слуги са--продажници!!!!!

3

Йово

преди 10 години

Браво на Янукович и ние трябва да имаме такива политици, преди две седмици поискаха от ЕС ? 20 милр. в цени книжа и инвестиции, сега поискаха от Русия $ 15 милр. в цени книжа и допълнително намаление на газта. И до като от богатия ЕС им отказаха исканите пари то бедната Русия им даде пари. Наистина на нас ни трябват политици като Азаров и Янукович а не като Ф. Димитров, Костов, Станишев, Кунева и Борисов - ПРОДАЖНИЦИ.

2

Dublin

преди 10 години

Договореното от Янукович в Москва няма да реши проблемите на Украйна......MDAA Elce, drugo si e da se na_uzish na EvropaTA..., i kaT ti go ...cetvurtit/ po EU standart-kacestveno i kolicestveno izprobvan v BG-to/ -prosto niama da imas problemi...,tova li da si pomislim, ceteiki statiikata??MnOO politkorektno...BRAVOS...;))

1

ну заец

преди 10 години

заец ти мене слуша ---- слуша слуша