33

Анонимен

преди 10 години

TAZI NA SNIMKATA KRIVOUSTATA DETO I BOG E BELQZAL E KATO KATO GOVNOTO V KACATA S MED . KADETO SE E POQVILA VSE E OSRANO I OTVRAT . TAZI 6TE SASIPE I IDEQTA " REFORMATORSKI BLOK " TIA DESNITE TOLKOVA LI SA SLEPI I AKO S TAQ V KOMPANIA I S GERB 6TE PRAVQT ZAVERA AMI NAPRAVO DA SE KOALIRAT S BSP I DPS

32

Фен

преди 10 години

Значи този въпросния американски реактор имал преимущества за безопасността, въпреки че тепърва ще се изгражда за първи път в Китай и после у нас може би - като тестови площадки? :)

31

ИвоКалпазанов

преди 10 години

На мен Кунева ми е голяма умрялка.Една такава скучна, скучна.

30

Анонимен

преди 10 години

Както много други преди мен са писали, тази Кунева страшно много ме отвръщава. Рядко противна и нагла личност. Иска само едно нещо, властта на всяка цена. Не знам тя и такива като нея не се ли наядоха, не се ли накрадоха. Този *** /Кунева/ не разбра ли една проста истина, че нов бардак се прави с нови ***.

29

politolog

преди 10 години

Реформаторският блок е поредната политическа лъжа с претенции за месианство. Истинската им цел е да получат парче от тортата.

28

Анонимен

преди 10 години

Деформаторите са прости хорица с амбиция за власт. Ще разрушат държавата. Нека си намерят работа, която не вреди на България, хората и бизнеса.

27

Революционер

преди 10 години

Деформаторите са една бъдеща *** на ГЕРБ.

26

Аз

преди 10 години

До не синДСБ не са си научили урока! Още от Костов - или гонят другите от СДС, или те самите напускат, когато вече не са в състояние да изгонят другите! Трябва най-сетне да разберат, че така не става! Да не говорим за странния им съюз с Кунева - дето щеше да се оттегли от ръководството?! Ама, май, друг път!

25

не син

преди 10 години

Нахално е да се наричат "реформатори"! Като гледам какви л****** са се събрали , подходящо е да се казват "КЛОЗЕТ" или "КЛЕКАЛО" !

24

бай иван

преди 10 години

барека мята танци някъде и вади една лъжица изпод гащите си та я тика в устата на публиката в заведението.какво друго може да прави.

23

бай Петко

преди 10 години

А къде отиде Николайчо Бареков, още ли празнува Никулден. Ами пишете нещо и за него, като десерт на новините !

22

Анонимен

преди 10 години

Не искам Кунева да ми ръководи държавата и моят живот ! Това ще га направя на изборите !

21

бай иван

преди 10 години

на снимката: другарката пръмова

20

vesko02

преди 10 години

Пропагандата работи с пълна сила да обяснява колко едни не стават ,а други да.Бързо забравихте КОЙ върна земи и имоти на ЗАКОННИ собственици.Тези хора даже ги няма на пистата.

19

Spiro

преди 10 години

Както не веднъж съм казвал - коалиции, които се събират на база общи финансови интереси, винаги се разпадат много бързо след това. Нямаше по-голяма грешка от страна на ДСБ и СДС, да поканят Кунева в тази коалиция! Нямаше по-голяма грешка! Костов никога нямаше да направи подобно нещо. Тези хора ще ме принудят да гласувам отново за ГЕРБ. Това е положението.

18

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Всеки ден Пръмова и Боко!Ама не се траете вече!Искам Ким Кардашиян и Майли Сайръс!!!

17

Анонимен

преди 10 години

да се забранят всички стари политици ,мутри и крадци да се занимават с политика

16

ЛЮТА ЧУШКА

преди 10 години

хахахахаа тролчетата сами питат сами си отговарят .Уффф толкова сте *** .Наивен, ето ти един по-смислен отговор : защото Петър Стоянов е агент ВИКТОР,защото ВИКТОР е купен от ГЕРБ. Айде стига ви толкова,чао не ме кефите.Кутев махни ги тези некадърници бе,толкова сте скучни.

15

Анонимен

преди 10 години

Прави се нов бардак но със стариПръмова, Надежда Нейнски, Костов. Тия си вяврат и се бутат за властта като прасе в тикви. Минало им е времето когато някой им вярвяше. Нека се бутат, забавно е да гледаш колко са жалки. И да не са в парламента ще лапат субсидия, което може да е законно, но не е честно спрямо 150 лв. пенсия на пенсионер. Субсидиите да отпаднат. Ама щели да се корумпират и развият зависимости към бизнеса. Че те сега какви са?

14

Анонимен

преди 10 години

Тая кукувица я очаква поредния провал!Хората не са ***, късопаметни или изкукали, за да гласуват за Кунинджър