15

АМФ

преди 10 години

едни и същи борсуци пишат едни и същи глупости под всяка статия.да не забравите, че комунистите са измислили любовта, за да получават секс без пари и да оставят проститутките без поминък и унищожат гражданските ви свободи, свиркаджии...

14

анонимен

преди 10 години

те руснаците спасиха BP от фалит след разлива в мексиканския залив

13

анонимен

преди 10 години

ам пак и русия е намесена как си мислите а само със запъдно име

12

анонимен

преди 10 години

Как предполагается, после завершения сделки британской BP будет принадлежать 19,75 % акций Роснефти[19][20][21]. 21 марта 2013 года TNK-BP полностью перешла под контроль компании Роснефть[9].

11

Анонимен

преди 10 години

До Йовохаха...значи първите трима ходили на запад, а не към изтока и четвъртия отишъл на изток,ама и той е виновен,понеже не е погледнал към Бразилия пък сега..Все чакаме на някой друг....Член сме на ЕС-там хората искат да се развиват,българинът масово иска стандарта и уредбата в държавата да ни е като на запад,а не като азербайджан или Китай,вече не сме същата нация както преди 30-40 години.

10

Йово

преди 10 години

Най накрая един български премиер да погледне на Изток, това е нещо ново, че 24 години все на запад ходеха нашите премиери и все по бедни ставахме. Давам три примера:1 - Филип Димитров- Само на запад ходеше и УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ.2 - И. Костов - все на запад ходеше и унищожи българската индустрия продавайки я за жълти стотинки.3 - Б. Борисов - и той така, унищожи Армията и 4 години остави заплати и пенсии в застой.Д. Русев все в Китай и Русия ходи а Бразилия е икономически в топ 10.

9

Анонимен

преди 10 години

До qdosanКъде видя развита еФропейска държава? Може би преди да станат *** и африкански коптори, сега никой неще да ходи там, дори ПламинчУ, смятай!

8

qdosan

преди 10 години

Този грозен борсук освен в Китай, Македония, Сърбия, Азербайджан или Нубистан ще отиде ли в някоя развита европейска държава? Да му имам перспективата за България ако Азербайджан ще ни е стратегически партньор.

7

Моника Спинишева

преди 10 години

Другари, другаря Орешарски присъства на подписване на договор. Все пак той трябва да се научи как се подписва договор, ето защо трябва да присъства. На Запад другаря Орешарски не го искат, но на Изток той е "ош гелдин" (добре дошъл)

6

Арнолд

преди 10 години

Не разбирам какво всъщност е правил там Орешарски? А тоз газопровод ще минава ли през България? Май - не. Орешарски е бил там за да договори нещо или по-скоро да внимава да не би нещо да се договори и газопровода да свърне насам? Да не е бил там да пази Руските интереси? Е, дано разкаже като се върне каква му е идеята да пътува за тази среща. Иначе общите му приказки ги знаем....

5

стен

преди 10 години

Кривия череп ПАЦО пак ходи на изток в държави с пещерен комунизъм.....На запад никой не го допуска да ходи.....Вън червените *** от Тодината....

4

IVo_1

преди 10 години

Защо всичко се върти около енерегетика? Южен поток, доставки на газ, Атома електроцентрала, ВЕИ-тата ... половин години ни занимават само с това и колко сме били добре видиш ли като енергиен център. Алоуууу не ни трябва толкова ток доказваме го със всеки изминал ден. Нацията ни намалява след 24 години КОмунисти. Нали тоя беше казал че няма криза и има пари дето не се събирали за да се пълни хазната и ще има 250000 нови работни места... Ще има ама за номенклатуницие на БКП и ДПС.

3

****

преди 10 години

Само не стана ясно в трилитрови буркани ли ше го докарат тоя газ от Азербайджан, или в по-малки тип "Омния".

2

4321

преди 10 години

Българските комунисти с руски пари продадоха България на Турция. Кога ще имаме отговорни политици, които не са наведени към Брюксел, Анкара, Москва или Вашингтон? Кога всички макроикономически и външнополитически решения ще се диктуват в чужди столици, а нашите само тихо ще кимат и лукаво ще изпълняват? Спи народе, спи вековния сън! Един ден ще тропнат амуджите на вратата ни, ама ще е късно.

1

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА БЕ недолюбвана турска проститутко...