8

кдйф

преди 10 години

А проблемът на България си ти, ***! Заедно с любимия ти СерГей, с онази *** Пеевски, Доган, Местан, Първан, Сидеран - когато вас ви няма държавата ще започне да се възстановява!Вече не остана какво да крадете, махайте се!

7

Анонимен

преди 10 години

Вигенин заяви, че ако има дискриминационни мерки..да работи за това такива мерки да не бъдат предлагани и приемани, а ако бъдат приети - да бъдат предприети съответните действия.Англичаните ВЕЧЕ задължиха българи и румънци да полагат тест по езика, за да почнат работа!При все, че там има хиляди международни компании, чиито език е друг! Единственото, което трябва да направи България, е - реципрочни мерки! Изпит по български, иначе да си ходят у дома. И това да се случи в целия ЕС.Да видим тогава

6

Вагиненин

преди 10 години

Вигенин го болял сега кръста и изчаква да му премине, че да може като дойде в Лондон по-ниско да се покланя.

5

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Български фалшификатори отказаха британците да колекционират монети, още преди години!Уникално фалшифициране - англетата изпищяха НА УМРЕЛО!

4

майтапчия

преди 10 години

Те англетата точно от такива *** като тебе се страхуват :-D Чакат те с отворени обятия през януари 2014 та . Дали ще минеш през гейта а ?

3

Koki

преди 10 години

О С Т А В К А - и си заминавай при долните леви съединители

2

тони

преди 10 години

Естествено--ние сме като безопасни игли...докато някой не ни отвори.В интерес на истината без Кралство Великобритания светът ще е мнооого по-добър,а Европа много по-стойносна в морално и социялно отношение--не само към българи но и към целия свят...Англосаксовете отдавна са една от най-големите злини на планетата. Незнам защо нашите пу.ки-политици толкоз им се кланят!?!? Навярно заради тъпия Е,С,???---проклет да е....

1

Тошо

преди 10 години

Ти не отлагаш,те не те искат там,това е отговора,никои не иска да преговаря с троината коалиция.