23

Анонимен

преди 10 години

До ТАКТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО.Много десни избиратели имат резерви към Кунева и това е разбираемо за някой, който е участвал в коалиция с БСП, но на Кунева също и е ясно, че партия , която се надява на избиратели с десни или либерални убеждения не влиза повече в парламента след коалиране с БСП.

22

ТАКТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО.

преди 10 години

ТАЗИ ЧЕРВЕНА ГНОЙНА КОАЛИЦИЯ ОТ "национал-социалисти "--НЕ БИВА да има ДРУГ СЪЮЗНИК ОСВЕН "АТАКА"!!!ТЕ ВСЪЩНОСТ , *** ОТ ПОЗИТАНО ТОВА ТЪРСЯТ И ...В ТОВА СА ГОЛЕМИТЕ ИМ ПЛАНОВЕ ЗА "УТВЪРЖДАВАНЕТО НА СТАТУКВОТО"!!!Те самите заедно с ДПС---НЯМАТ БОЛШИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА !!!АТАКА -Е "ПАТЕРИЦАТА" НА ЧЕРВЕНАТА ***-затова те търсят бясно друг "ЛЕГИТИМЕН СЪЮЗНИК" , ЗА ПРЕД ЕС!ВОЛЕН ИБРИКЧЧИ -САМО ГИ ОМАСКАРЯВА И ИМ ПРЕЧИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ИМИДЖ!ВАРИАНТИТЕ СА ДВА: Кунка Пръмова или ***.

21

ОФИЦЕР

преди 10 години

***

20

void

преди 10 години

Нейнски не е лидер на никаква партия, не е лидер на нищо - само е собственик на правата на някога известната марка луксозни обещания "СДС". Издържа се от патенти в сферата на интригите и обещанията и нищо чудно че с пираните от реформаторския блок няма как да се разбере - те всички ловят риба в едно пресъхващо блато и превят планове как ще изядат и рибаря преди да е падналл от лодката. Типично по български - да делиш първо онова, което нямаш. А през това време режимът на Орешарски ни работи...

19

бай Х

преди 10 години

аТАКА, изпокарайте се за властта, та да имаме само един избор за отърване от Гнойната Коалиция. ГЕРБ до гроб...

18

За такива . ....

преди 10 години

...покойната ми баба викаше:"ОНУН БОКУНДАН --КИРПИЧ, ОЛМАЙДЖАК...."/тур.погов.//в превод: ..."...И ОТ ТОВА ***--ТУХЛА НЕМА ДА СТАНЕ!"/

17

П.Петров

преди 10 години

Синьо единство няма никакво основание да има големи претенции. Нито има електорална, нито членска маса, нямат ясна идеология, нито голям кадрови потенциал. Имат единствено някакъв управленски опит, което не е много сигурно, че в България е предимство, като се има предвид състоянието на държавата.

16

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

на умряло куче нож не се вади оставетеги да почиват в мир

15

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

на умряло куче нож не се вади оставетеги да почиват в мир

14

Анонимен

преди 10 години

Навсякъде е пълен хаос, само престъпността е организирана.

13

хм

преди 10 години

всички тия партии на избори взимат по 0.5 до 1 %. Сега заедно се надяват да вземат поне 4% и да сменят Атака като наемници. Ама пак е по добре БГ мафиоти отколкото руско-турски!

12

Редактор

преди 10 години

Заглавието да се чете:От Реформаторския блок не се споразумяха за Парите.

11

Шаран -БГ

преди 10 години

Мили ми брате, Български Избирателю! Прочети горното и ми кажи кой мисли за теб? И когато надигна немощен глас и викна НЕ ХОДИ ПО ИЗБОРИ! НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО! НЕ ГЛАСУВАЙ! Моля Те! Не ме псувай, а помисли! Колко кожи ще съдерат от гърба ти само чрез "партийните субсидии? Колко пъти ще обиколят земното кълбо "по работа"? Колко пъти ще си обменят автомобилният парк? и т.н. и т.н. БОЙКОТИРАЙ ИЗБОРИТЕ! Нека и пингвините разберът, че такива политици НЕ ИСКАШ !

10

Белият Господар

преди 10 години

Какви са тези мошеници бе. само постове и листи са им в главите, идеята на тези *** е да се доберат до парламента със зъби и нокти драпат. А иначе са се събрали от кол и въже....

9

Бай Ганьo

преди 10 години

До АНТИ-РЕФОРМАТОРИТипично по български. Дори и всички противници на сегашното правителство да се обединят и да спечелят едни избори - като дойде време да делят баницата - ще се избият! Ей за това 24 години потъваме, и все друг ни е виновен.

8

Бай Ганьo

преди 10 години

Мила родна картинка: "Реформаторски блок" са реаниматорски блок за политически трупове БСП - БКП със една сменена буква. ДПС - ДС със П за благозвучие НДСВ - "резервния отбор" на БКП и ДС ГЕРБ - *** извърлен от горните Атака - кого ще атакуват и те не знаят, ама дай им да лаят "България без цензура" - *** партия, Бюрека по подобие на крадлив дедо, тиквун Боко и Болен Шизеров - тръгва с големи думи, за щастие вече народа не кълве на гола кука Ха честито и лека служба

7

Анонимен

преди 10 години

абе на тоя народ и без тва не му е нужна дясна партия. така че кво толкова крокодилски сълзи роните.

6

Бай Иван

преди 10 години

тая много погрозняла горката, времето явно не е нейно

5

АНТИ-РЕФОРМАТОРИ

преди 10 години

Изпокараха се преди да се съберат. Пълни ***.

4

Анонимен

преди 10 години

българи - ***, не можете да се разберете колко прави две и две.