46

мечтите на БСП

преди 10 години

Червените биха искали да бягаме,ама не са познали!Докато не изтрием червените гадове от България никакво мърдане оттук!Парламента ни на ГДР е заприличал.И на охрана го докарват и на ограда също!А Миков с очила има забележителна прилика с Ерих Хонекер на младини!Направо сме за срам пред света.Ще се борим докато свалим най омразното правителство в българската история.

45

varg vikernes

преди 10 години

Символите на 2013 са самозапалване,февруари и Боко тиквата.

44

Алекс

преди 10 години

До Рали1:Рали, оставането е не само трудно а направо невъзможно. Нали и аз изживях студентските години и скачах/вях знамена/виках до прегракване и какво?! Нищо ново под слънцето. Управляващата класа никога не пуска кокала, но това е на всякаде. Това което не можах да понеса, е че държавата е тарикатска, култивира тарикати и мачка хората които все още имат някаква ценностна система. Българина не е дозрял до идея да се бори за себе си. А аз не мога да чакам 100 години. За щастие сме в ЕС. :)

43

Обективен

преди 10 години

7% готови да емигрират? Тия нормални ли са.Всички читави хора, които познавам, стягат куфарите, включително и аз и приятелката ми.Три семейства съседи се изнесоха през последните 3-4 месеца - едните към Норвегия, други- към Англия.6 колеги изчезнаха към Испания, щатите, Англия и ... Виетнам.Остава им се само на ***, които могат и знаят как да лъжат и крадат.Както и на тъпугерите, които не са ходили на запад от Кюстендил и не знаят колко по добре и ЩАСТЛИВО се живее на запад.Всеки бяга...

42

Рали1

преди 10 години

До АнонименТова е лесното,а по-трудно е да останеш и да се бориш,да промениш мисленето си и живота си.Едва ли на предците ни им е била лесно,да работят,да плащат данъци,да учат децата си ,да строят къщи-всичко това през време на военни конфликти.Ние какво правим-мрънкане,мизерия,но когато опре до наше действие,до наше решение-бягаме и доброволно се предаваме.Не съм възпитавана в примирение и отстоявам това което знам,трудно е но не е невъзможно!Останалото в коментар 44.

41

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 43 - "...Не са ни виновни политиците за бедността и мизерията..."Е- това вече е ГАВРА с нормалният интелект на българите! КОЙ ВЗЕМА РЕШЕНИЯ В НС? ОБИКНОВЕН БГ. ГРАЖДАНИН ИМА ЛИ ПРАВО НА ЧАСТНА КОНСТИТУЦИОННА ЖАЛБА? КОЙ ИМА ПРАВО НА ЗАКОНОДАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА И НА СЕЗИРАНЕ НА КС? КОЯ Е ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ- НС ИЛИ ОБИКНОВЕНИЯ БГ. ГРАЖДАНИН? Отговорете си на тези въпроси и тогава пак пишете коментари...

40

Анонимен

преди 10 години

До Рали1 На българина му е по-лесно да избяга. Не са ни виновни политиците за бедността и мизерията. За всичко сме си виновни ние. Ако тия заминали в чужбина,бяха останали и се помъчат да направят нещо,нямаше да сме на това дередже.Стига сте чакали ,държавата да направи нещо за вас

39

баба

преди 10 години

селянин, и ти не ореш нивата май, а си седнал акъл да даваш и сметка да държиш.

38

софиянец

преди 10 години

До селянин А ти българин ли си? Щото ако не си работещ бг. гражданин - българин, то е напълно ясна реакцията ти:)

37

софиянец

преди 10 години

До селянин Не съм п*дал, а български адвокат с 13 годишен стаж и най-вероятно моите данъци отиват също за твоята издръжка. Щом АЗ пиша, че ТРЯБВА да има промяна в сегашният конституционен ред и да искам пряка демокрация, значи- може би съм преценил доста неща- схващаш ли?

36

селянин

преди 10 години

А бе софиянец,много готина сметка си направил , ****ал.Това София ти ли го построй или хората преди теб.Щото кате гледам голко време висиш пред компятота си и пищеш глупости си , ти за работа ли го имащ?

35

Анонимен

преди 10 години

7% или 70%някой да не е пропуснал нулата

34

софиянец

преди 10 години

Тогава и само тогава може да има "мирна революция"- за съжаление, всичко останало минава през реална революция....

33

софиянец

преди 10 години

пред НС и едновременно отказваме от следващият ден да плащаме данъци, ако не се свика ВНС за промяна на представителната демокрация в пряка+ представителна демокрация, ако политиците не обуздаят исканията на мюфтийството за джамиите и не предприемат последователни и законосъобразни действия за недопускане на нелегални мигранти от Близкият Изток и Африка в България.

32

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 34- В България работещите бг. граждани са 1,5 милиона при 7,3 милиона население на България. От тях над 90% са етнически българи. В тази светлина може би *** кратуни на българските политици може би най- накрая ще разберат, че работещите българи в България повече НЕ ИСКАМЕ да издържаме останалите около 6 милиона граждани, особено когато една част от тях - от малцинствата- се гаврят с нашата история, законите ни и обичаите ни.За това- ВСИЧКИ 1, 5 милиона работещи се тръсваме

31

Анонимен

преди 10 години

7% готови да емигрират- такаааааа, да видим сега кой ще плаща за осигуровки, данъци, партийни субсидии, манифестации и т.н

30

1245

преди 10 години

Искали са да кажат 70% не 7 .....

29

4321

преди 10 години

7% хич не са малко. Ако приемем, че трудоспособните българи сме 3 милиона, това са над 200 000 българи (предимно млади хора), които имат някакви качества и образование. Благодарение на безбожните политици, които за 23 години разкекерчиха тази държава и я срутиха до основи, след 5-10 години тук ще останат само ***, старци и необразована ***. И тогава идва една голяма държава като Турция и ни поглъща. За съжаление този процес е необратим и само чудо би ни спасило.

28

a takaa

преди 10 години

ami taka, az uchih nemski i vav fevruari otivam za Deutschand. Pisna mi 7 godini da magistriram, da vzimam razlichni sertifikati i nakraya pak 1.000 leva, ami ne stava. Otivame si...a i s komunisti, turci i ataka bolencho ne vyarvam che shte stignem dalech.

27

софиянец

преди 10 години

"напише"- т.е. "нашите политици"