46

laura

преди 10 години

Плевнелиев да престава със задкулисията и подстрекателствата. Най-хубавото моето може да свърши е да си подаде оставката и да се предаде на прокуратурата. Но не му стиска!

45

Анонимен

преди 10 години

Вместо да зове президента, аз призовавам този *** да влезе в сайта "Един завет" и да разбере що за зверове са били неговите съмишленици по партия и тогава да говори за народа. Нещастието на този народ не идва от действията на Президента, а от действията на цели поколения- членове на престъпната партия БКП-БСП

44

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

НЯМАМ ПРЕДСТАВА ДАЛИ Е ЗАКОНЕН ИЛИ НЕ ДАНЪКА НО ЛИЦЕТО ПЛЕВНЕЛИЕВ ОПРЕДЕЛЕНО ИГРАЕ СВОИ СИ ИГРИЧКИ В ПОЛЗА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ОЛИГАРСИ И Е ВРЕМЕ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ !!!

43

Анонимен

преди 10 години

Драго, ако Кадафи не ти е спукал халката докато си бил в Либия, то внимавай, че някой от червените фесове у нас ще ти го надене..... между впрочем, ти кога стана член на БКП ? В Либия *** бяха преследвани....

42

Анонимен

преди 10 години

абе вие ,,в името на народа,, избихте 200 000 БЪЛГАРИ и взехте земята на още 4 милиона без да ви мигне окото , та сега един Плевнелиев ви плаши. Засрамете се - вие сте потомци на славни убийци - не се излагайте.

41

Анонимен

преди 10 години

ако комунистите мислеха малко от малко за народа - нямаше да сме най-бедната държава в Европа. Аз не чул и видял досега комунист който да работи за своята държава. Пример - когато войските на Хитлер нахлуват във Франция , френските комунисти не защитават Франция защото Хитлер и Сталин са в добри отношения.

40

lou lou

преди 10 години

Плевнелиев е абсолютен лобист в полза на зелената мафия с това си решение. Не вярвам, че и КС ще уважи възражението му. Подобен случай имаше и в Чехия, ама познайте дали се случиха нещата. Само ще се изложи.

39

Илияна

преди 10 години

Няма какд а не сезира, като Росен има топла връзка със зеления олигарх Иво Прокопиев. Няма как просто да не му помогне да избегне тези данъци! Всичко е лобизъм!

38

ognyanz

преди 10 години

До Dan: Тази такса ще помогне на БЕХ (електроенергийния холдинг), който е пред фалит по две причини:1. Разходите за АЕЦ "Белене" от които приходи няма да има, защото е спрян2. Разходите от прекалено многото ВЕИ, тока от които е много скъп и всички го плащаме. Така че тази такса за свръхпечалбите на собствениците на вятърни и слънчеви мощности даже е малка, можеше да бъде и по-голяма. А Плевнелиев на кого служи, той си знае.

37

kompot

преди 10 години

Президента ще направи голяма грешка, ако сезира КС за този данък. Вместо да сезира съдилищата, да си подаде оставката. Това ще е най-правилното решение, което може да вземе.

36

Моника

преди 10 години

До чичо събиЕ ясно е кой, какво му казва да прави, той нали и с такава цел в поставен на този пост, за да бъде марионетка в ръцете на Прокопиев. Президентът не се интересува, че това ще удари джобът на българина, за него ние не съществуваме, съществуват само интересите.

35

ognyanz

преди 10 години

До 37: Яна, така ли си представяш държавния бюджет: като една торба с пари, в която всеки от управляващите бърка и си взема каквото си поиска. Чувала ли си за Сметната палата и с какво се занимава? А и нещо по-популярно: как се води счетоводна отчетност на разходите на една организация (държавна или частна)?

34

чичо съби

преди 10 години

"Това ще навреди не на правителството, а на народа" - Така е, ама президентът е много объркан човек и някой друг му казва какво да прави, така , че може да се очакват още изцепки от него .

33

Dan

преди 10 години

И как точно ще навреди на народа???? Тези 20% да не би, да не си ги калкулират в цената-а?От кога облагането с нов данък независимо кой облагат е добре за народа, че нещо не мога да се сетя?Този освен "История на БКП" учил ли е нещо друго? В момента войната е между енергийните мафии и изобщо не се опитвайте да намесвате "народа"!!! Както повечето знаят мините бяха дадени на "отговорните другари", а повечето еко енергийни източници намазаха от ГЕРБ, и ето ти ги миньорите пред президентството а тези с фотоволтаиците пред МС-това е!

32

ognyanz

преди 10 години

До БГ: Ти хал хабер нямаш какво се облага и какво не. А събраните от таксата 20% къде ще отидат - в небитието или в държавния бюджет?

31

БГ

преди 10 години

А червените барони от БСП колко фотоволтаици имат? Този горкият "експерт" няма представа от къде изграва слънцето. Облагането на приходитеим ще ги накара да включат 20-те процента счетоводно в разходите и пак потребителите ще платим сметката. Да ни е честито!Оставка!

30

titi

преди 10 години

ne me interesuvat , pla6tam samo na BOKO i to samo v li4en plan ,

29

яна

преди 10 години

Еееех, войната продължава. Всеизвестно е, че доста соларни паркове има Прокопиев и това е поредният удар. Още пари за хазната, за да има после какво да се краде! И протестите отшумяха (залъгахме ги със строеж на 7-ми блок американците) Няма морал и няма държава! Бедни хора сме, бедни на душа!

28

КС

преди 10 години

Ако правителството е взело това решение без да нарушава конституцията не мисля, че има от какво да се притеснява. Но ако е нарушило конституцията тогава трябва да си понесе последствията. PS: Не защитавам производителите на ток от възобновяеми източници, но трябва да се спазва законът.

27

1000

преди 10 години

Президента взе да се олива вече,не стигат личните му издънки,ами и олигарсите взеха да го напъват яко,не издържа на напрежението и ще изгори накрая с поста си.