10

Анонимен

преди 10 години

Евала на Бесепето, хубави жени има в правителството. Здравната министърка е бонбонче, деколтетата на Златанова са дълбоки, а спортната министърка също е готина и хубаво приказва.

9

stoneg

преди 10 години

В момента ако си осъден в БГ на първа инстанция, и ако решиш да обжалваш на 2 такава времето което чакаш делото да започне на 2 инстанция къде пребиваваш във затвора или си на свобода не сам запознат затова питам.

8

Анонимен

преди 10 години

Колко са ми противни глупави умозаключения и *** идеи от хора които се мислят за умни

7

Анонимен

преди 10 години

Е как ще е за законови промени.А после кой ще им плаща тлъсти пачки, че да не лежи зад решетките.Ще останат само на няколко хилядарки заплата.

6

7

преди 10 години

И не ми обяснявайте само,че не било така - имаше цяла огромна кампания онлайн за едно момче, баща и съпруг, дето беше осъдено в Пловдив, че е обрал магазин, само по единственото доказателство, че фигурата му наподобявала тази на крадеца. Въпреки, че видеозаписи от обира показаха, че бандита е над 10 см по-висок,а човекът имаше свидетели, че е бил на друго място, тогава съдията Сотир Цацаров го осъди, щото се бореше за повече ефективни присъди и пост. Търсете "Максим Савов" в нета да видите.

5

do Плавник

преди 10 години

Човек, ти за какво мислиш е измислен закона и защо в нормалните държави е такъв?Знаеш по колко се влачат делата в БГ и колко пъти се отсъжда справедливо. Има стотици, хиляди, които са съдени, защото са пречили на някой. Представи си, че утре някой близък до властта иска да ти вземе бизнеса? Можеш да си отлежиш 7-8 г. в затвора невинен, щото онзи има човек в съда на първа инстанция и да чакаш благоволението на съда и прокуратурата да се размърда процедурата, докато се докаже, че си невинен.

4

съдия от КС

преди 10 години

Никакви законови промени. Трябва да има възможност да тържествува справедливостта . Който иска има право да се оплаче в Страстбург, но това не отменя нашия рушвет.

3

Анонимен

преди 10 години

PROBLEMYT NEE V LIPSATA NA ZAKONI .ZAKONI IMA NE LOSHI EVROPEISKI.PROBLEMYT E V MATRIQLA NAZNATCHEN DA PREDSTAVLQVA ZAKONA.A TOI E PODKUPEN,NAGYL I BEZOTGOVOREN.Q PRI VSQKA GRESHKA SYDIQ ILI PROKUROR UVOLNEN. DA VIDISH DALI NQMA DA RABOTQT.AMA NA BORSATA PROKURORI I SYDII NQMA I NITO SA GLADNI NITO JADNI.MAFIOZI GADNI.

2

Анонимен

преди 10 години

У нас имало законодателство-аз си мислех, че съда предствавлява сбирщина от хора които само заплати, подкупи и бонуси лапат, а не вършат работа за 5 пари!!

1

Галева

преди 10 години

Тая Златанова каква точно се пада на Галеви - да не им е сестра случайно?Нея като я слушам излиза, че е нормално да си бягат.