63

EU citizen

преди 10 години

Трябва да има паметник на загиналите във войните, паметник с имената на хора, а не някаква безадресна купчина бетон.

62

интелигент

преди 10 години

До простакКазва се "Седмокрил пети..й"

61

Йово

преди 10 години

Да бутат тая грозотия и и там да направят един двоен 300 метров паметник на две от най големите личности на капиталистическа и демократична България един до друг. Първият е на Буда Български а до него вторият велик "Българин" Ванчо Командира. Това са истинските демократи и капиталисти на днешна ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ. Да се напишат имената им със златни букви. Та да се вижда и от самолет този величествен двоен паметник.

60

ACA

преди 10 години

То това си беше най-грозния паметник на земята. Защо не го възстановят в първоначалния му вид и да го показват на хората за да видят наживо социалистическия упадък в изкуството?

59

Тито Татов

преди 10 години

Грозен паметник. На македонците паметниците са по-хубави. О тях трябва да се учим :)

58

муспи

преди 10 години

Когато народът си науми че разбира от изкуство, и особено като си науми че изкуството се прави за него, се наказва да си избира *** да го управляват. Защото докато художникът прави изкуството за изкуството, кретена продава държавата за рушвет. Народът ако можеше да не се бърка в изкуството щеше да вкара правителствата в затвора, защото това е неговата работа.

57

Джедай Мастър

преди 10 години

Тоя Диков наистина трябва да го оставят някъде ранен в Афганистанските полета на милостта на жените им. Само безумия в главата му. А колко пари е прибрал, мога само да гадая.

56

простак

преди 10 години

Но това как му викаха? Многоъгълния петохуйник или петоъгълния многохуйник?

55

Анонимен

преди 10 години

До jujuDA SE BUTNE . NO NE PAMETNIK NA ALEKS .PAMETNIK NA BAT BOIKO,SHTOT E GOLEM

54

Владимир

преди 10 години

Колко благороден метал окрадоха с демонтажа , какво безхаберие , цялата държава я разграбват мижитурките . До кога

53

il_cho

преди 10 години

Такава грозотия... сигурно парите, които ще лапнат са повече, затова го реставрират! Не става ли пак да лапнат същите пари... и да го бутнат :)?

52

Анонимен

преди 10 години

И като нов, паметника си беше живо недоразумение. Единственото му хубаво нещо е, че е построен за 1 300 годишнината.

51

juju

преди 10 години

на негово място да вдигнат паметник на Александър Македонски, че нали и той е българин роден в Перник и покорил целия свят с винкел в ръката , няма само макетата да претендират за него....

50

Румпелщилцхен

преди 10 години

Трябва да стои. На мен ми харесва. Който мисли, че е грозен - да направи по-хубав.

49

shrek

преди 10 години

Ей, тия двамата - Сандъкова и Диков не се спряха да крадат и осират центъра!!! Ти им викаш "Кум Иване" .....а те гледат пак да се хванат!!! Срам нямат за 5 пари!

48

Спонги

преди 10 години

Изключително некадърно творение. Имаше още едно такова пред Централна Гара в София. Присъединявам се към пост 46.

47

Анонимен

преди 10 години

Руши,събаряй,троши.....и като го съборите ще стане съвестта ви по-чиста и ще заличите от историята си комунистическото минало!!!Покрай паметниците си отидоха и КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ,МЕЖДУНАРОДНИ ПАЗАРИ и се превърнахме в гладни чакали с прозападна ориентация!!!Събаряйте,трошете може пък ЕС и Америка ДА ПУСНАТ някоя монета в празното ви канче!!!НЕЩАСТНИЦИ!!! Хич и на ум не ви идва,че това което построи тогава за 40-50год.България днес само с боя не можете да санирате!!

46

Алилиии

преди 10 години

крайно време е, всичките тези идеологически проЗтотии да бъда демонтирани(памет. на съф. армия също), пиринча да го дадат на ***, срещу което те да разрушат тези *** та да не плащаме наново!И не ги наричайте паметници и култура - нищо такова няма в тея камари! само налагане на тирания и величие на шепа мегаломани е тази гнус. Осъзнайте се, не робувайте на отживели тъпотии, БЪДЕТЕ СВОБОДНИ ХОРА, НАЙ -СЕТНЕ ВИ Е ПАДНАЛО СЛЕД 600Г РОБИЯ! *** ЗА ТОВА (СВОБОДАТА)ТРЯБВА ДУША И МЪДЕ...

45

Анонимен

преди 10 години

Аз също горещо подкрепям идеята да направят паметник на хан Крум на това място.

44

Ангелин

преди 10 години

Не го харесвам това "творение" и това си е... Започнаха да го демонтират, сега пък решиха да ремонтират. Предпочитам да върнат мемориалните плочи на Първи и Шести пехотен полк.