48

Анонимен

преди 10 години

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ДЕМОКРАТИТЕ!ОСТАВКА ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ(БСП/дс,кгб+ДПС,дс,кгб+АТАКА,дс,кгб)ДА ПРЕБЪДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА В РОДИНАТА НИ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!А М И Н !

47

Анонимен

преди 10 години

Видно е,че ДС,КГБ работи ЯКО с/у демократите...Подкупи някой с милионче да направи гаф и им гледа сеира...В случая,както и преди - подкупената е Надка...А защо заради Надка да изгонят и другите?! Само Надка да се пръждоса,защото тя е конфликтната и подкупна личност с/у сините....

46

Анонимен

преди 10 години

Нормолно е да има противоречия, дискусии и трудности, това е много хубаво! Все пак това не е едноличен мафиотски клан със сталинска дисциплина като ДПС/БСП.

45

Революционер

преди 10 години

Деформаторският блок подмени целите си, ще подмени и вота като влезе в *** коалиция с ГЕРБ или с БСП и ДПС. Те ще влязат с всяка партия в коалиция, защото всички партии в този блок са лакоми и искат парче от пицата. Толкова са жадни за власт и пари, че ще влязат в коалиция дори и с БСП и ДПС само и само да има кокалче за тях.

44

Август Мичев

преди 10 години

Не бих искал да навлизам дълбоко в темата, която ми е близка - първо защотто няма достатъчно място в коментара, а и защото всяка от тезите изисква дълбоко познаване както на историята на "дясното", така и ясен анализ на състоянието на политическият живот днес. само ще маркирам две неща 1. Целият реформаторски блок отказва каквито и да е разговори с ГЕРБ, просто защото ГЕРБ "яде" техния електорат.2.Продължаеа да работи стратегията "Лилов" (лека му пръст) за запазване на БСП.

43

Анонимен

преди 10 години

Явно не могат да се разберат кой да има повече власт и за местата в Брюксел. Нали всички наши политици искат да работят за България,но да са по-далеч от нея.Всички искат в Брюксел като започнем от Станишев,минем през Кунева и свършим с Неински.

42

_anonimen_

преди 10 години

при бареков едва ли ще иде някой нормален, проблема е че радан-че е малко ограничен.липсва му полет на мисълта и въображение ... Опасявам се, че ще си останат извън парламента.

41

Десен Човек

преди 10 години

Надежда Нейнска/Михайлова/ е от подствените лица на комунистическите служби и от неяя не може да се очаква друго освен да руши всеки опит на свободните хора да се отърват от навлеците на миналото. Тя е една никоя си. Кой стои зад нея? - Група оядени скрити ***.Да ходи да духа супата на олигархията, от която тя самата е прикрита частичка.

40

МАРШ ЛЪЖЦИ!

преди 10 години

БИТА КАРТА СТЕ, ГОСПОДА И ДАМИ КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ВИЕ Т.НАР. "РЕФОРМАТОРИ", ВИЕ ДРАПАТЕ ДА СЕ ВМЪКНЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ДООКРАДЕТЕ ОСТАНАЛОТО. ВАШАТА ЦЕЛ Е ВЛАСТ И ПАРИ, ИЗОБЩО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ ХОРАТА, КОИТО МНОГОКРАТНО ПРЕДАВАХТЕ. БЯХТЕ НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ГОДИНИ И СЪСИПАХТЕ И УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ. МЯСТОТО ВИ Е В ЗАТВОРА, А НЕ В ПАРЛАМЕНТА. ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ СТЕ! СКРИЙТЕ СЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙТЕ ПРЕД ХОРАТА! ОТВРАТИТЕЛНИ И НАГЛИ ТИПОВЕ СТЕ!

39

лю лю скаридата

преди 10 години

Радане , след като с лека ръка се разделяш с потенциални съюзници , не се изненадвай , когато хората бягат от теб и отиват при Бареков .За какво ти е тази Кунева , още на изборите пролича колко и вярват избирателите .

38

Не смелост....

преди 10 години

По-скоро е глупост. Защо се събраха, когато се знаеше, че няма да останат заедно? Каква изобщо беше ролята на Михайлова и измислената и "партия". С тези селски караници и заиграванията с комунистите от ГЕРБ, РБ си подписа смъртната присъда. Най-вероятно няма да влязат и в Парламента. А ако пък успеят, ще са прекалено малко и ще трябва да станат слуги на Боко от СИК.

37

aaa

преди 10 години

Няма никакъв смисъл,реформаторите да се обясняват за простотиите на Надка,от Герб да си я прибират а реформаторите да си вървят по пътя, той е верен и ние истинските десни ще ги следваме.Успех Ръдане.

36

Бай Гроздан

преди 10 години

До 12:Я стига лъга. Ако наистина си с дясно виждане и Боко или РБ не удовлетворяват твоите виждания то ти по-скоро не би гласувал, вместо да гласуваш за БСП! И я ми кажи каква им е програмата на БСП? Аз преди изборите и след изборите им я търсих, защото ми беше интересно какво са лъгали там, но НЕ я намерих...

35

_anonimen_

преди 10 години

РАДАНЧО ...вече ти се обясни, че "синьо единство" са само Надка и мъж ймисли какво ще правиш с Бойко и останалите десни формации ... струва ми се, РАДАНЧО, черобуваш на предразсъдъци. ако си кон с капаци далеч няма да стигнеш

34

Анонимен

преди 10 години

Обединяването на хора с неистово желание за власт е обречено на разпад. А и такава формация не търпи да и се казват истините в очите, за тях е важна властта като източник за обогатяване. Въпросът е за какво са ни нови хрантутници?

33

glasopodavatel

преди 10 години

Разкарайте и Пръмова и нещата ще си дойдат на мястото.

32

От драгалевци

преди 10 години

Рамадане, защо не се разделиш с тъмното лице - Ванчо Костов-Църния, а идваш редовно, вече знаем кога Ванчо ходи до тоалетна!

31

бургаски вечери

преди 10 години

Уважаеми,то и държавицата ни е в полуразпад,ама нали за нещо трябва да се хванем?Какво му е лошото реформаторите да се пробват,пък Ние да им дадем шанс?Тъй и тъй е батак......Да живее България.

30

ха ха ха

преди 10 години

раданчо раданчо каква я мислихте, а каква стана а.............искате да правите политика, а не четете история!

29

Анонимен

преди 10 години

Реформаторският блок се разпада, разпада се и партията на Кунева. Това показва, че змийското гнездо е тясно и партиите в този бардак не могат да се търпят. Всяка партия в него е със своите лакоми претенции за баницата. Те се надяват да управляват с ГЕРБ и да делят останалата част от баничката, но Серго и компания ще им оставят кредитите да изплащат. Ще се наложи и те да теглят кредити, за да има да крадат още.