23

Анонимен

преди 10 години

Най-простата спечели, това е България, защо се учудваме! Човек, който не знае дори столиците на съседните ни държави като Румъния и Сърбия, а също и на Великобритания, Италия, но който не изпита дори капчица срам от това, дори не се притесни от невероятното си невежество, та този човек спечели предаването с най-новото му име - Биг ***!

22

Анонимен

преди 10 години

има си хас Златка Димитрова да спечели и това ако не е пак нагласено аз повече няма да гледам Нова Телевизия

21

черният златко

преди 10 години

*** народ слаба държава!Доказахме го за сетен път!

20

2000

преди 10 години

Три патки, един позьор и ... още един позьор. Богат избор, няма що.

19

Анонимен

преди 10 години

РАЙНА ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ!

18

Алекс

преди 10 години

Ол фрийкс.Денди и Лео с кой акъл са се забъркали в това.

17

Теди

преди 10 години

Това че Лео е италиански емигрант не го прави по-малко стойностен човек както и българските имигранти .Както ние когато отидем в чужбина искаме да ни уважават, така трябва да уважаваме и чужденците в България.

16

никой не

преди 10 години

заслужава.Ако това е представителна извадка,майко мила,такива ли сме.Амчи то Джийсъна по ставаше от тия.

15

Наблюдател

преди 10 години

Надявам се да не спечели 'държавата на Патрашките'. След като Денди показа на Патрашкова какво значи да си умен и интелигентен, и да имаш дар слово, мигновено от нищото се създаде една нова държава- държавата на Патрашките. Самовлюбие, самооопределяне като интелигентен фактор, тесен мироглед /затова е и с тъмни очила дори и в тъмниците/, желание за изтъкване на всяка цена и нежелание за по-голяма образованост /напада книгите на Денди, без да е прочела нито един ред от тях/, са определящи в тази

14

Анонимен

преди 10 години

Прекрасна е. Факт.

13

Big Bad Wolf

преди 10 години

Поправка - сега видях че продуцент на шоуто вече е Тупарев.

12

Big Bad Wolf

преди 10 години

Каква награда? Митовски отдавна похарчи парите, нали затова им дават нарочно такива мисии да се провалят, че няма пари за храна - карат само на безплатно пиене и пури от спонсорите.

11

А.А.

преди 10 години

НЕ МИ Е ЛЮБИМЕЦ ДЕНДИ НО КАТО ГО СТАВНЯВАМ С ОСТАНАЛИТЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ - ЛЕО ИМА ДАННИ НО АЗ ИСКАМ БЪЛГАРИН ДА СПЕЧЕЛИ СТИГА С ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ДА СТЕ ЧУВАЛИ НЯКОЙ БЪЛГАРИ ДА Е УЧАСТВАЛ В ДРУГА ДЪРЖАВА НЕ!!НЯМА И ДА ЧУЕМ А ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ СИ ДАВАТЕ ДА НЕ КАЗВАМ КОЕ КАТО ЧУЕТЕ ЧУЖДЕНЕЦ

10

Теди

преди 10 години

Надявам се да спечели Лео.

9

sokrat62

преди 10 години

Егати, това шоу някой гледа ли го въобще!!!!!!!

8

7

преди 10 години

Имам предвид екипът на Брадъра и коментаторката Патрашкова, тъй като Райкова не е скрит, а отявлен фаворит.

7

Анонимен

преди 10 години

Екипът както и дежурната коментаторка сякаш изпитват някаква вина към Райкова. Споделете, ще ви олекне и ще ви разберем защо е цялото театро и какво точно искате от зрителите.

6

Анонимен

преди 10 години

На Златка наградата й в тоя живот е да духа на заможни. Така че дайте наградата на някой от другите!

5

Анонимен

преди 10 години

Хайде още една пишман актриса си проимахме, подготвена и съпортвана през цялото време от екипа на учебникарското реалити-театро. Променената Златка, която си изграла добре подадените и обгрижени карти. А коментаторите громят ли громят народните кривини.

4

optimist

преди 10 години

Няма по-красноречиво доказателство от подобни предавания за лошия ни материал. Бог да ни е на помощ, ако звездите ни са почти неизвестен писател, фолкпевица, италиански емигрант и два фотомодела... За съжаление какъвто е народа (с малки изключения), такива са и звездите, и политиците, и учените, и духовниците, и т.н.