21

Анонимен

преди 10 години

Искала лелята да се отърве от мъжа си и как да стане по-;есно ако не чрез обвинение в държавна измяна.Ако и при нас е така няма кой да ни управлява

20

Анонимен

преди 10 години

Убиха Втория човек в Северна Корея, да се готви Първия . . .

19

555

преди 10 години

Бих се радвала да открият нефт в Северна Корея!!!! Пожелавам им да открият нефт, .. та тоя *** да ..... подаде оставка

18

Невен

преди 10 години

Добре е, че поне тук неказват че е убит чичото на лидера. Той не му е чичо, нямат кръвна връзка, така че лесно поради една или друга причина се е отървал от него, не че това прави по-хуманно деянието, но все пак трябва да сме точни.

17

Сократис

преди 10 години

До 12Уважаема,не ме бъркайте с комунистите и с която и да е друга партия.Това което съм написал е от гледната точка на самите северокорейци а не моята лична...Все-пак ви благодаря,че ме разсмяхте :))

16

Анонимен

преди 10 години

toia shopar niakoi triabva da go iliminira.

15

Анонимен

преди 10 години

До rio_de_oroИ какво му е различното? И къде е различно?

14

Анонимен

преди 10 години

ami shte e inache shte posledva sypruga si. mrysni komunisti.

13

Вицоман

преди 10 години

Една бабичка от Пиринско успяла да се вреди за посещение при др. Тодор Живков, и го пита: "А бре, Тоше, кой го измисли тоя комунизам - учените ил комунистето?". Живков отговаря: "Разбира се, че комунистите, бабо!" Бабата: "И яс така си мислеф, що са комунистите, оти ако беа учените, първо ке го пробуваа на айването, па после на ората!".

12

Анонимен

преди 10 години

До СократисАми хем сме нямали право да упрекваме тамошния начин на живот, хем ти упрекваш демокрацията, която е начин на живот на половината земно кълбо. Това сте вие комунистите - за вас може всичко, а за другите да има ред. Лицемери от всякъде точно като изказването ти.

11

Топ Идиот

преди 10 години

Ами сега лелята на Ким ще го играе "Веселата вдовица"!

10

rio_de_oro

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБПитали Ленин, Троцки, Сталин, Мао,Ким чен Ир и други знайни масови убийци, - какво правят,- Строят Комунизма.Така че Комунизъм сме имали, но истински капитализъм не сме. Имаме корпоратизъм и монополи, което е РАЗЛИЧНО от капитализъм.

9

Сократис

преди 10 години

Не е наша работа да заклеймяваме законите на друга независима държава а и самите не сме пример за подражание.При тях така се живее спазваш правилата-живееш,не ги спазваш-спираш да живееш...Колкото и средновековно да изглежда за европейците,за тях това е нормално.По-добре тоталитаризъм и ред отколкото демокрация и анархия...

8

Обединена Корея

преди 10 години

Прав си, No.6, но и Русия, и Китай, и САЩ имат интерес от тази продължителна шизофренична гавра с този качествен народ.

7

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Искаш ли да ти купя еднопосочен билет до Сев. Корея?

6

Анонимен

преди 10 години

Това е голямо престъпление на целия свят - да стои и да гледа спокойно една държава превърната в лудница. Това вече е изцяло повреден народ. Жалко за човечеството. И Русия, и Китай, и САЩ им дреме и гледат сеир. Именно тази пасивност е престъпна на великите сили, при положение че те коренно промениха обществата си и стоят безучастни.

5

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До до 3По-уродлива система от днешната на НОВ СВЕТОВЕН РЕД няма и никога не е имало в човешката история !Комунизмът е цвете за мирисане в сравнение с това, което предлагате вие днес.Всъщност комунизъм никога и никъде не е имало за съжаление.

4

до 3

преди 10 години

Уродливостта не прощава никому!

3

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Какво чудно има ?Лелята не се е продала на илюминати като своя съпруг.Тя не е приела подкупите на ЦРУ и МОСАД. Не се е поддала и на другите "екстри" на Запада като наркотиците и хазарта.Лелята е силна за разлика от покойния си и продажен съпруг.Затова лелята запазва позиции, а мъжът и вече го изядоха червеите ... :)При комунизма "Нема лабаво ", както обичаше да казва Бай Тошо. :)

2

Анонимен

преди 10 години

Това е такъв режим че ако направиш неволно ПРЪЦ на манифестация на великия вожд ще те вкарат барбар със цялата ти фамилия във концлагер!Нямам думи,баби стринки чичовци всички под ножа!