71

Стигa с тaзи ГЛУПОСТ

преди 10 години

Нямa леви и десни идеи имa хубaви и лоши!Нaрочно лявото и дясното съществувaт зa дa имa рaзделение в обществото!

70

ИВАН

преди 10 години

Нейнски и хората около нея постигнаха удивителен рекорд по предателства.За една година предадоха синята коалиция на местните избори, после в последния момент необяснимо не се явиха на парламентарните а сега опитват и с Р.Блок.Като евродепутат също е нула.По зле даже и от Калфин, Първанова и Бинев. Само лични ползи гони и ОГРОМНО ЕГО.Защо с натрупаното не стартира поне един вестник или телевизия на десните както АТАКА .Кой ако не тя с нейните позиции в ЕНП И ЕП. Борбата и е за нов мандат в ЕП

69

Анонимен

преди 10 години

До като не се разкаят и извинят за приватизацията 'Костов', за реституцията "Лучников', за това е позволиха на доносниците да уастват и в двете и изобщо не ги разкриха тези 'Реформатори' нямат шанс.

68

до 65

преди 10 години

Един *** няма начин да знае какво е аутизъм. Ако е в съчетание с фриволно дамско поведение /леко поведение според старите хора/,политическа булимия и гъонсуратлък,нещата при старата ку..а, кандидатка за нов бардак,стават жалки като самата и същност.

67

Коки

преди 10 години

До лалода кажем една от тях - в допълнение на Нора Ананиева, Масларова, .... Моника ... (не Люински), ... и изключваме гей-дружинката Вигенин, Станишев, Азер Меликов ...

66

Разноглед

преди 10 години

А и тя самата не е ли аутистка ? Едно си знае и друго не приема ! Тя е с най-много заслуги и трябва да я слушат !

65

Анонимен

преди 10 години

Надке, сега май ще трябва да полегнеш под Бойко !

64

Аз

преди 10 години

До АнонименНа всички трябва да ни пука! Понеже все не ни пука за другите - затова е така! Гледаме на партиите като на мафии: да си се оправят по между си! А това е неправилно! Трябва да ни пука за всяка партия - е, поне за по-сериозните 7 до 10 партии. Дори и да ги смятаме за врагове! Защото - в края на краищата - те ще излъчат хората от правителството.

63

Анонимен

преди 10 години

Шавливото Наде нещо май е недоволна, но пък с каква уста е зяпнала .В този мижав блок най на почит са турците, които искат да унищожат България .Изобщо СБИРЩАИН от отпадъци .

62

Анонимен

преди 10 години

На кой му пука за Реаниматорския блок?

61

Васо

преди 10 години

В този Реформаторски блок са "Много вожд, малко индианец". Върти, сучи, пак до същото опряхме.

60

Анонимен

преди 10 години

До до ГНеинскА да си гледа младоженеца и си пази секънд хенд семейството, зер лесно ли е да се омъжиш за пръв семеен приятел (ега ти морала), а примерът е заразителен рано или късно всичко се връща. То не че е изключение де, най-напред Европа ни дава пример с ДВУЖЕНСТВО, издига разюздани МЕТРЕСИ за ПЪРВА ДАМА, с ГЕЙ-БРАКОВЕ В ПРАВИТЕЛСТВА, така че Надка е само бледа сянка в световния ВЛАСТОВО-ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗВРАТ, който силните на деня ни представят като велико демократично постижение. Пфу, СМРАД ЕВРОПЕЙСКА...

59

Неразбирко

преди 10 години

Тая изобщо не е наясно какво е аутизъм, а използва терминаа "политически аутизъм" ...

58

Анонимен

преди 10 години

Това изделие на Сатаната е неуморимо!!

57

Анонимен

преди 10 години

Да се радват, че хората не ги подкараха със сопите. Нагли и алчни.

56

Анонимен

преди 10 години

Реформаторският блок се разпада, разпада се и партията на Кунева. Това показва, че змийското гнездо е тясно и партиите в този бардак не могат да се търпят. Те се надяват да управляват заедно с ГЕРБ и да делят останалата баничка, но всеки от тях има претенции и не могат да се разберат за порциите. Толкова много жадни маймуни се събраха в този блок, че чак стана непоносимо, защото всеки има своите претенции.

55

Omnia Mea

преди 10 години

До до ГСилна - да, защото зад гърба й е същата общност, която лансира и всички останали политици на новото време с небългарски произход.Горда?! Горда и продажна са 2 несъвместими категории. Тя е просто послушна маша на визираната горе общност. Пагубна за демокрацията. Това беше Надето.

54

Анонимен

преди 10 години

СТАРА ЧАНТА,ДАЖЕ И ОПАДАЛ ЛАК,КОЯТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА,КРАДЕ,КРАДЕ И ОЩЕ ИСКА !!! ПИСНА НИ !!!!!!

53

до Г

преди 10 години

Да кажеш за Нейнски "войнстваща посредственост" си е абсолютна манипулация.За мен тя си остава горда интелектуалка и силна жена.В България обаче не се харесват подобни личности от женски род.Затова и никога няма да се появи политик ката Ангела Меркел,Дилма Русев и други ярки жени,които слагат мъжете в малкия си джоб.

52

usa

преди 10 години

Наде ,какво става- нещо не можеш да скриеш бръчките, колкото пудри и ботокси да слагаш си остаре?