107

Бай Миле

преди 10 години

*** нищо няма да промените така. Подобре сваршете нещо полезно

106

левскар

преди 10 години

А МОЖЕ ЛИ ДА НЕ ПОДКРЕПЯМ И ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОТЕСТА?Правителството вече подложи на *** БОЛЕН бананова *** ,като си купи двама от ГЕРБ.А той ,като типичен *** отиде да похарчи малко пари на ВАРАДЕРО.Протестиращи пък НАЙ-много да върнат Боцко и Цоцко да се оплакват още 4г как няма пари за народа ,как всичко е откраднато и как само малко боснучета са си раздали на верните си служители които се хабят за ЕВРОПРОГРАМИ.А НЕ МЕРСИ ТЕ ИЗПУСНАХА ШАНСА СИ А И НАРОДА ГИ ИЗГОНИ КАТО ЖАН ВИДЕНОВ

105

vesko02

преди 10 години

Колкото повече са "болните "искащи оставка ,толкова по добре.

104

Чичо Доктор

преди 10 години

Луд умора няма. На това му се вика "застойни явления в психиката". Важи и за тези, които написаха "оставка!". Някои го преболедуваха вече.

103

Анонимен

преди 10 години

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВАШАТА ДЕБИЛНОСТ Е МЪЛЧАНИЕТО ПО ПОВОД ИЗКАЗВАНИЯТА НА СУМИСТА ЗА ЦВЕТАНОВ И ПОРЪЧКОВИТЕ АРЕСТИ, КАКТО И МЪЛЧАНИЕТО ВИ ПО ОПРАВДАВАНЕТО МИ В БЕЗУМНОТО ДЕЛО, В КОЕТО БЕШЕ ОТНЕТА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТЪПАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИ!ЗАЩО МЪЛЧИТЕ СЕГА ВЕ, МЕДИИ, *** ***, ПРОДАЖНИ??????КАДЕ СТЕ ВЕ, ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, ХАХАХАКАДЕ СТЕ ВЕ, РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ, ХАХАХАХА ????ИНАЧЕ КАТО БОЙКО БЕШЕ НА ВЛАСТ ВСИЧКИ КРЯКАХТЕ ПО МЕНЕ КАТО НЕ ЗАЩИТИХТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, А СЕ ДУПЕХТЕ И МАЗНЕХТЕ НА ВЕЛИКИЯТ СУЛТАН!

102

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Добро утро, г-н Орешарски !Пожелавам Ви, приятен ден и успешна седмица !И така още 1 276 дни управление ...А, защо не и втори мандат ! :)

101

Made in Varna

преди 10 години

Дайте шанс на горкия Клоунарски, пуснете му още някое и друго милиардче в шапката. Може и да не е в евро или долари, той ще приема и в левчета...

100

загрижен

преди 10 години

Малко взе да ми писва от тази опорна точка-дайте шанс, дето толкова я пишете по форумите....ОСТАВКАБЕ!

99

БГ

преди 10 години

Какво стана с гласуването на генерал Васил Дело за почетен гражданин на Кърджали?*** от БСп и Юруш, как се чувствате, мислите ли с пилешките си акъли(нарочно използвам тази рурска дума - за жялост това е бъдещето за България!!!)БСП И Юруш са *** на хидроинженера!!!

98

БГ

преди 10 години

До анонимен 106:С такова мислене, че преклонена глава сабя не я сече сме обречени! Няма нужда от онези от Алепо. Нашите с разваления български са ни в повече, те не се чувстват българи и не милеят за българщината. жалко за децата ни, ще берат ядове с тези доброволни еничари и техните грешки от нашето време - СерГей и гьотферен сидер ага. жалко за България!издържаме хора, които твърде скоро щ рпоискат неша, които и на *** от БСП и Юруш няма да се харесат!ОБРЕЧЕНИ СМЕ!!!ОСТАВКА!!!

97

Анонимен

преди 10 години

БГ,май ще е добре да говорят завален български,че ако дойдат онези от Алепо ще карат наред макар,че май вече са дошли.

96

Анонимен

преди 10 години

До stonegstoneg , ти ли си бе мамоооо , толкоз време те търся , кажи само къде точно седиш , да не стане грешка

95

stoneg

преди 10 години

До Анонимен Правят ги там където жената на този който си мислиш че ти е баща прави и тя.

94

matao

преди 10 години

100 се събраха на протест, а 10о коментират от вкъщи. Парадокс...

93

Анонимен

преди 10 години

Свирките къде ги правят ме интересува , обещавам да съм тих ;)

92

dassy

преди 10 години

До Инициативен комитетДобра идея. Но нека първо пришълците в София си заминат по родните места.

91

dassy

преди 10 години

Гледам вчерашния среден пръст по време на протеста. Явно им го е пратил Орешарски, а те му се радват.

90

аса

преди 10 години

До 88:Да не подкрепяш протестите, не означава, че подкрепяш правителството. Но тези се борят просто за власт, не за промени към по-добро за всички живеещи в България. Дори казваха за февруарските протестиращи: "прости са, затова са бедни и не могат да си плащат сметките". Значи не е виновно управлението на дървавата, просто хората са прости. Ако са прости, ще ще са такива и ако ранобудните вземат властта, следователно, живота им няма да се подобри.

89

Варна

преди 10 години

До Инициативен комитетПодкрепяме идеята Пловдив да стане столица на Република България на мястото на София!

88

истина

преди 10 години

стотина ама добре платени ....украйнско знаме .......