67

WTF?

преди 10 години

всичко стана ясно като стигнах до "американският сенатор"...

66

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До EU citizenИ ОТКЪДЕ СИ ТОЛКОВА СИГУРЕН КАТО НИКОГА НЕ СА ПРАВИЛИ РЕФЕРЕНДУМ А ВЯРВАШ НА ПЛАТЕНИ МЕДИИ?

65

EU citizen

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВНикой българин не иска да излиза от ЕС. Искат да излизат отпадъци като тебе, които така или иначе не са българи, а безродни путински лакеи. Нито българи, нито руснаци - сброд оболванених дураков.

64

вирджиния

преди 10 години

А аз съм щастлива за украинския народ-спаси се вампиризма на Запада. Аз само като бях прочела условията на ЕС...щяха да превъарнат Украйна в Б-я номер 2-икономика унищожена почти на 100 процента, хиляди затворени фабрик и заводии, милиони безработни..банки взимащи имотекираното имущество на населението..просто ги очакваше ад в ЕС!

63

Анонимен

преди 10 години

В русийЪ гейовете се работят тайно, като некога в НРБ- то!))))))) Иначе Украйна ще бъде на Европа скапаната раша пак ще фалира, като в края на 90- те, неминуемо е заради шистовия газ! Най- мразената страна в Европа е раша- тъ!

62

EU citizen

преди 10 години

До свестенКога за последно си бил извън България, та знаеш?

61

Анонимен

преди 10 години

Украйна е в съюз с Русия. Който украинец е недоволен , да си взима торбичката и прав му път при гейовете в Европа. В Русия хомосексуализма е престъпление.

60

свестен

преди 10 години

Ало .... Добре ли сте ? Защо увивате като стригани мачки че Украйна ще загуби като не влезе в ЕС? Напротив , ЕС отдавна е фалирал , поредната креатура на семейство Ротшилд е на път да се срине , последните години бяха добре защото ограбваха новите си членове и северна Африка.Сега се надяваха на Сирия , но Русия вече се събуди и с Китай и Индия и Иран ще освободят Европа от ..... не искам да изпадам в подробностти.

59

EU citizen

преди 10 години

Това нещо не може да се реши на референдум, защото е става въпрос за съдбата на 20 млн, които не искат да живеят в империята на Путин. Няма как да ги накарат насила.

58

ТОЙ КАЗА

преди 10 години

Има решение и то е: РЕФЕРЕНДУМ!Нека наистина се чуе волята на народа!Чисто и просто!

57

трибют

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВпак стигнахме до вица за Хана и снопа със пръчките

56

pl__amen

преди 10 години

До Одисей 1Като съдим по името ти и ти не си българин а тесалиец...:D:D:D

55

трибют

преди 10 години

До Анонименголям праз- те украинците са същите Баламурници като Българите

54

Одисей 1

преди 10 години

64 Червен дрисък в бивша Югпославия се проведоха референдуми на които народите от отделните Републики пскаха независимост по същия начин се раздели и Чехословайия в нея за разлика от СФРЮ не управляваха *** и *** като селянчето от Пожаревац който каккто се майтапеше един мой пряител сърбин като казваше по какво си приличат с Нокия , а именно че всеки следващ модел е по малък от предходния , ти българин ли си бе червено *** че защищаваш Милошевич , ако не беше спрян и до теб щеше

53

pl__amen

преди 10 години

Трябва да ти постна инфо до което се добрах,но днес 10 пъти ми трият поста.......:D:D:D:D:D:D ...........издържа само по 1 минута

52

Анонимен

преди 10 години

одисейчо - оди сей - ама яловата ти картуна едва ли може да посее нещоза войната в кувейт щатите дадоха съгласие и затова садам тръгна а после му го забиха два катапреди войната в югославия еднствени щатите се изказаха за запазване на териториалната цялост на югославия - и баламата милошевич се хвана като садаме после пак те дойдаха да освободат народитетака че ако ти плащат като на протестърите пиши платено ти е няма да си единствения подгъзник на братята американци

51

varg vikernes

преди 10 години

Америка,Израел и Еропейският съюз искат да набутат Украйна заради Чернобил.

50

НР БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

ВЪН ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Едно от условията за асоцииране на Украйна е било да признаят равни права на хомосексуалните двойки - заяви министър председателя Азаров. Франсето Оланд пък в знак на протест на забраната на гей-пропагандата сред младежта в Русия няма да ходи на зимната олимпиада ва Сочи. КАКВО ТЪРСИ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ В ТОЯ ГЕЙ-СЪЮЗ? ВЪН ОТ ЕС, Независимост и обединение с другите славянски държави. Западния католически Ватикан се прочу с гей и педофилските си скандали. ВЪН ОТ ЕС!

49

pl__amen

преди 10 години

А какво са 10 рубли,когато Алексей Милер ми плаща хиляди евро на ден, а освен това ми е прехвърлил 3% привилегировани акции на "Газпром"

48

bobinankov

преди 10 години

До КомунистDarjavata ya sasipaha takiva kato tebe - komunistite !!!