34

varna

преди 10 години

Мелнишки епископ Серафим 39 год. = роден в с.Зорница, Бургаско. = завършил Математическа гимназия и Лесотехническия университет. = викарий на Неврокопския митрополит. = живее в Роженския манастир.= изключително горделив СРЕБРОЛЮБЕЦ. = страда от силна форма на зилоти

33

silence

преди 10 години

До 33. И другите църкви не са в бяло,но така е с всякакви институции,създадени и действащи в отминалата с второто хилядолетие епоха. Промените започват с начин на отричане,възпитаван и култивиран нарочно точно в тази епоха.Колкото до клипчетата - това коляно дали е на Борис? Важното е кой ще е от новите двама. Ако гледаме нумерологичните им характеристики - мъжът от с. Зорница е най-подходящ. Ако гледаме биографиите им - също!

32

Мая Борисова

преди 10 години

Не мисля, че са вербувани от някого българските духовници. Те явно са такива. Доказаха го сами като се оплюха един-друг, като сами си изкараха кирливите ризи, показаха си порно клипчетата и паднаха до дъното. Всъщност, не се знае, може и още да ни видят очите...По-голямата част от тях са пълни атеисти и приемат расото, като възможност за кариера и печелене на пари.

31

Гергана

преди 10 години

До Баба СийкаСупер глупав и долен коментар. Не знам кой човек ти прилича на мутра, но ти определено приличаш на *** и то от най-неприятния вид.

30

emir_kj

преди 10 години

Предлагам Йеромонах Кирил или Баба Гууууууси....

29

аз съм си

преди 10 години

До Мосю Гена крокодил 1234Право ти казаха, че си ***, ама баш бая гьонски... Не дрънкай за Православието и Светата Православна Църква като хал хабер си нямаш, сектантска издънка! Марш да четеш творенията на светите отци и История на България, вземи се образовай и не ми цитирай оттук-оттам Новия завет, ами вземи разучи за Православието (право славим!) и не ми се пъни неподготвен, аман от заблудени сектанти, наводнихте ни с дяволските си ереси! Бог да пази България!

28

Анонимен

преди 10 години

Дедо Боре е голям монахсрещу греха той не е плахбори го със пищни дамивсеки дявол ще засрамиДедо Боре, дедо Бореискаше да си най-отгорено заради пустия му клипне можа да станеш ВИП

27

ieromonah Kiril

преди 10 години

baba Guuuusiii

26

Баба Сийка

преди 10 години

Някой може ли да ми каже,кой е този с мутренската физиономия ,наричащ себе си председател на инициативния комитет за честни избори. Ти галйба на *** ли слугуваш чадо? Мислиш ли ,че господ не гледа отгоре? Майка,баща нямаш ли си ,няма ли кой да ти покаже правия път? Ти като застъпник колко пъти влезе в църква??? Иколко свещички запали за починалите си Баба и Дядо Колко пъти се помоли за Майка България..... Прости му Боже.

25

алф

преди 10 години

До evgeni1234е ти си ама много много тьп бе

24

evgeni1234

преди 10 години

Ако религиие са истина-те ще устоят,но ако не са-те ще се развонят("Вавилон").Според вас Сатана дали ще отидае на заточение за 1000 години,Господ така е казал-ще отиде ! Попа пак и папата си мислят,че вечно ще могат да мамят народите чрез сатанинския бесовски дух-техния началник-началника и другите двама мерзавци.

23

evgeni1234

преди 10 години

Най-гнусното е,че тези Мерзвци поповете,папата,ходжата и юдаисткия си направиха ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА БОЖИЯТА ИСТИНА и ви Я предложиха за полконение и бог !!!!!

22

evgeni1234

преди 10 години

do anonim1000Нужно ли е да чета тълкуватели на сатана по прочита му(питанка).Ти прочети Новия завет и прави каквото си искаш.Но различните истини-на попа,папата,ходжата и юдейсткия-това са четирите нечисти бесовски духове на "звяра",който е описан в Новия завет.Случайно ли тези мерзавци- всичките се обединяват под логото:"религиите в услуга на обществото"(питанка).Господ казва-"Да нямаш други богове освен Мене" Попа и папата казват:" има,има-ей там онези ,които сме канонизирали-молете се и на тях!"..Господ казвавав Втора заповед:"Не си прави образ и подобие,идол и кумир,нито да им се кланяш,ни

21

evgeni1234

преди 10 години

27 И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето."Otkr."

20

evgeni1234

преди 10 години

"А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже."-"Otkrovenie na Ioana" 22\15

19

бай Петко

преди 10 години

До anonim1000Ако само ще спи - може !

18

anonim1000

преди 10 години

Монаха по принцип не трябва да сваля расото. Камо ли да се пече на плажа или да се гмурка в морето да си прави кефа. Той нали затова е станал монах - отрекъл се е от земното.Ако ще спи с жени и ще се пече на плажа по-добре е да не става монах.

17

anonim1000

преди 10 години

До evgeni1234Явно си протестант.Прочети тълкувание на Новият Завет от блаженни Теофилакт Български, за да разбереш някои неща. Протестантите задължително трябва да прочетат Апостолските правила, тълкуванията на светите отци, житията на светците, историята на Православната Църква, Правилата на Светата Православна Църква. Всъщност съм чел една книга, но на турски от един протестантски автор - Kent HINKSON - "История на Църквата". Първата част беше вярна, едва втората вече беше по протестантски.

16

anonim1000

преди 10 години

Мъжеложците не могат да бъдат клирици.А БПЦ е пълна с клирици мъжеложци.Да не кажа, че повечето са такива.

15

evgeni1234

преди 10 години

Божието слово е достоверно и истинно.Четете Новия завет,вярвайте в Христос и не приемайте "белега на звяра" на "дясната ръка и челото" от пръдливите попове и миризливия папа.Сатана се опитва да промени Божията истина,използвайки тези мерзавци.Те ви карат да се кланяте на "образ и подобие",правейки го по заръка на лукавия..