24

Закривай

преди 10 години

Затваряйте я тази смешна армия. Само хрантутници и лежачи са там. Ясно е че е безсмислена и не можем да се защитим сами от нищо. Така че закривай и да дадем тези пари за образование.

23

are_kulata

преди 10 години

До АнонименА как според теб е в Германия, там колко им плащат и за какво?Отговори!

22

Анонимен

преди 10 години

Нито е драматично, нито драстично, обяви военният министър. Така е, вече започва да става смешно. Накрая армията ще се състои само от военният министър и баба му, въоръжени с по една пушка със съчми... И след известно време ще бъде обявено съкращението и на бабата.

21

Анонимен

преди 10 години

Няма какво да реват. Един кадрови войник със средно образование започва с 800 лева заплата ЧИСТО по фиш, защото държавата му поема всички данъци за осигуровки, ранна пенсия, постоянно тук и там на държавна издръжка. А всъщност работата ти е да стоиш и да чакаш да стане време да си ходиш. Както казват кадроваците "На нас ни плащат за да не работим". Ето това е БГ армията днес, банда търтей събрани от кол от въже с огромни шкембаци за чието угояване всички ние плащаме от изработените си пари.

20

Ефрейтор

преди 10 години

Прав си Герчо, Завладяването на Европа и България от османците продължи цели 100 години- през времето на смяната на 3 поколения,Ето така се постъпва и сега от НЕООСМАНЦИТЕ Сега работи тяхното първо поколение и то успешно- Цялата територия на Балканите е покриха с джамии и там пеят ходжи не за България, а за Турция А задачите на следващите поколения османци ще се видят по късно, за да не се плашат *** и раята

19

Анонимен

преди 10 години

-Близо 7 000 души са съкратени от редиците на Българската армия след края на 2010 г. както във висшите ешелони и командването, така и по различните гарнизони.-45% съкратения има в шуменския механизиран батальон и то основно войнишки длъжности по думите на самия Аню Ангелов.-По това време Живко Тодоров (набор 1981),шеф на отбранителната комисия в парламента, смята, че и 16-хилядна армия ни е много....Въпрос-Къде е разликата между ГРОБ и БСП?-Платени агенти на Брюксел и САЩ, театър за овце

18

читател

преди 10 години

Всичко идва от народа.Излезте по улиците да видите що за простащина вирее у българския народ и после се питате,защо това и защо онова!Всеки гледа да се хване за кокала и за друго не мисли!Ето затова и 10 правителства да се сменят,с това малоумно мислене,нищо няма да стане!Повестта "Чичовци" на Вазов в момента най-точно определя хората.Прочетете я и вижте "прогреса" в мисленето на българина за 130 години.....

17

anonim1000

преди 10 години

Ще съкратят неудобните. И политическите си врагове.

16

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Защо военният министър в народното събрание не взе отношение по речта на ЕРДОГАН,вкоято открито и мотивирано заяви, че Тракия е турска територия и трябва да се работи за нейното присъединяване към Турция и това да стане не днес ,а в бъдеще ,Това е стара тяхна тактика,През 13 и 14 век те така - в продължение на ! години, завладяха целите Балкани и половината Европа, които владяха цели 500 години, Ето тази тактика и сега се прилага, а Вигенин и Местан и цялото НС приспиват народа ,Това е недопус

15

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Състоянието на армията ни,е отражение на катастрофалното състояние на икономиката на държавата.Намален драстично...числен състав,с разнородна и най...жалкото неизправна бойна и автобронетанкова техника.Както се казва;жива сила на...открито.За това вина носят всички партии и правителства,упражнявали власта,след 10-ти ноември 1989 година.От тази дата на татък,армията ни бе целенасочено и планирано...унищожавана и за това, посттоталитарните български политици,нямаха разногласия;действаха единно.

14

www

преди 10 години

До Анонимен 13Ми те ги правят. Вътрешният министър какъв е? Шефовете на ОДП-та какви са? Всичките са бивши военни.

13

...

преди 10 години

Не си мислете,че ще махнат някой висшестоящ,ще го отнесат пак хората с желание за работа в тази сфера.

12

anonim1000

преди 10 години

Армията навсякъде е на почит. Не и тук. В Македония хеликоптер обикаля около границата. За гърците да не говорим. А тук вече ще тръгнем с каруци.

11

Анонимен

преди 10 години

Що ги не направят милиционери!

10

Анонимен

преди 10 години

И ти си аут!

9

така си е

преди 10 години

Ще допълня 10 че освен в работата, тия са същите и в къщи - абсолютни *** дето гледат на роднините като на ятаци!!!ПП.Има и свестни хора , дано съкращенията не хванат по традиция точно тях!!!

8

Bigfoot

преди 10 години

В армията ни е пълно с уникални ***,които цял живот са пречили на работата по същество в нея!След пенсиониране се набутват като експерти и продължават да смучат материален ресурс!Има цели отдели,имитиращи дейност под мотото "К'во ти пука!".Долна комунистическа ***, която се възпроизвежда с уреждане на полковнишки съпруги,закупуване на панелки по занижени цени,разпродажби на имущество по смешни ставки,бракуване на уникални средства и продажбата им за скрап!Мечтая да ги видя като клошари!

7

Анонимен

преди 10 години

250 000 работни места

6

пенсионер

преди 10 години

Тези търтей трябва да се изгонят и кастрират да не се размножават. Няма кой да ни напада и на никому не сме нужни.Това което каза Ердоган е отговор на Путин да не се бъркаме в Украйна защото западна Украйна е католическа и е воювала срещу руснаците с генерал Бандера във войната и са избивали масово руснаците и са против Янукович.

5

мейджър Мейджър

преди 10 години

До края на 2014 г. министърът и неговите заместници ще останат сами...