41

Ванката

преди 10 години

Егати!Аз съм момче на 15 г. и 100% съм сигурен че по добре разбирам положението на България от нашите "политици"!Как държавата има пари да плати почивката на едиси кой си депутат до Куба и Франция пък и камоли да не говорим за Памела Андерсън и Парис Хилтън!България има 300000 лв. за да плати престят им тук пък няма за бедните!Аз не искам да раста в такава несправедлива държава!НЕ ИСКАМ!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Вчера един клошар говорейки на отличен бъл.ез., без диалект, акцент говореше ми на вие, ми помогна да изхвърля ***.Каква е драмата на този човек?Често давам и на един клошар до блока ни, той също ми говори на вие, видимо изглеждащ зле и когато по мое желание му дам 1-2 лв,той ми казва:ама защо, моля ви?Какво достойнство се иска да си гладен, да ровош в кофата и да отказваш дребни пари.Това са инт. хора,жерта на БГ действителността и в същото време разни наглеци, заемат ключови позиции и упра

39

Анонимен

преди 10 години

До gtfКато си помисля само колко общежития, училища, складове, читалища и др. подобни бяха и са оставени на разрушение, а можеше да се настанят бездомните, срещу поддържане, поне да спят там. Но не, трябва да се разрушат напълно, за да ги амне за 1 стотинка безмерно алчният български бизнес. А иначе ломоти, плямпа държавна власт и депутати, вият до небето, че увеличили грижите за бедните. Да, денонощно натягат другите, по-малко бедни, да са милосърдни, Срам ПРОСИЯ! А църквата ха-ха-ха. Милосърдието и е последна грижа. Църквата затваря в 18 ч.!

38

gtf

преди 10 години

До ЛораЦърквата е отворена - може да намериш място там, стига да потърсиш. Но и там, като на всякъде се иска работа, да си изкараш хляба.

37

Лора

преди 10 години

А къде е Българската православна църква в тази мизерна ситуация? Няма ли да отворят приюти и социални кухни за бедстващи българи? Проклета бедност... Нашите духовни пастири се возят с лимузини и се бият в гърдите, а и не само те. ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА, НО НЕ СВОЙТА ДУША, БРАТЯ, А ДУШАТА НА НАРОДА!

36

Анонимен

преди 10 години

Аз лично поемам ангажимент да потърся това момче и да помогна.Уважавам всички мнения по-долу.Обаче трябва действие,реално нещо да се прави.Много е лесно анонимно да се обвиняваме.Българи стига сме се разделяли заради убежденията си.Та животът има еднакви изисквания към всички нас-да бъдем състрадателни и да си помагаме според възможностите.Другото ...дето се казва...бошлаф работа....

35

Мамантос

преди 10 години

При всеобругавания социализъм подобно явление нямаше. Да "благодарим" на демокрацията и евроатлантизма, че ни подари това явление.

34

емигранта

преди 10 години

жалко,много жалко иначе се вижда че момчето е умно,

33

боко тиквата

преди 10 години

До Турчин-защо не заминеш там от където си ,в турската си *** ,ами имаш и нахалствата да пишеш за нса БЪЛГАРИТЕ ,жалко за ТАТО че не ви изхвърли всички турски ***

32

Анонимен

преди 10 години

Много скоро всички ще станете като тях, защото сте прокляти от няколко милиона хора.

31

teddy_ins

преди 10 години

Плевнелиев що не ги приюти и нахрани в гръцкото си имение? И без друго едва ли го ползва 365 дни в годината. Е, тогава ще го призная за президент на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Президентът е на ход!

30

Анонимен

преди 10 години

Верно, при тая снимка сме някакви смешници. Как така не е могло до сега да се гледат бездомници, а бежанци - може. криво разбрана "цивилизация". Никога не сме били социална държава като Франция.Там никой не може да си легне гладен. има над 6 000 хиляди хранилки с безплатна храна, за тези които не могат да си купят храна.

29

juju

преди 10 години

Иначе за бежанците има подслон и пари ,а за нашите бездомници няма !!!

28

Ангелин

преди 10 години

До турчин: Съгласен съм с теб, защото не можеш да наречеш черното, бяло. Не страдам от предубеждения спрямо абсолютно никой, просто си мисля, че човеци можеш да намериш, както сред своите, така и сред чуждите.Постъпката на Георги е достойна за възхищение, и дано повече хора да се опитат да помогнат на хората в немилост... дори една блага дума, сгрява душата, нали?

27

До 24 - фидосова:

преди 10 години

Не бъди толкова сигурна! Не си ли чела "Приказка за стълбата" на Смирненски? Просто хората са странни животни - когато нямат или имат малко са много добри и човечни и са готови да дадат залъка от устата си на по-нямащите от тях! Ако спечелят много обаче парите, славата и властта ги заслепяват и развращават и колкото повече печелят, толкова по-алчни стават! Естествено има и изключения, но те са голяма рядкост!

26

Анонимен

преди 10 години

*** по време на бойко такива неща нямаше!

25

stoneg

преди 10 години

До Анонимен Айде да се обзаложим че БГ ако е самостоятелна страна без участие в съюз и тн ще е по бедна от Албания кой ще се обзаложи с мене.

24

Волен

преди 10 години

Абе кви кашони кви бездомници ве!Атака! Само пури, вино и червен хайвер!Да си върнем България!

23

Анонимен

преди 10 години

във времена на криза много ярко се различават Човеците от нечовеците !!!искам да ви кажа ,че поговорката ,,сит на гладен не вярва ,, е много истинска,била съм и в двете положения и сега виждам ,че ситите ни политици не вярват на бедния народ .дай Боже да я има България и българите а всички крадливи политици и друга *** крадлива да изгоним от България !

22

фидосова

преди 10 години

Егати гадното този човек има сърце и е поставен в лоша ситуация от съдбата,а тези нещастници депутатите сега преяждат и ходят на екзотични екскурзии.Ако управляващите имаха мисленето на това момче света щеше да е много по различен.