11

райт

преди 10 години

До Анонимена къде е най-голямата комунистическа партия ГЕРБ защо не си я написал бе ***?а?отговаряй дето открадоха бг-то най-много само за 3,6 год власт?ЗАЩО НЕ СИ Я НАПИСЪЛ ?

10

Анонимен

преди 10 години

УСПЕХ НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!ВРЕМЕ Е !ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ (БСП+ДПС+АТАКА=БКПдс,кгб)!

9

пита дорусторум с

преди 10 години

там да няма доказани престъпници като миглена кунева надето и други участвали в ограбването на нацията

8

tt2

преди 10 години

деформаторския блок ги видяхме всичките до един

7

Комунист

преди 10 години

Траен политически съюз е БСП, която съществува от 1891 година! Тия гладни въшки знайни и незнайни люспи от къде ли не, които за нищо не стават и нищо не са постигнали в живота си, къде са тръгнали и те на избори да се явяват??? Ако не се нацепят като потни дирници, като почнат да редят листите, ще вземат най-много половин процент на изборите. Кой ще гласува за лузъри, за които и без друго е ясно, че никъде не влизат и нищо не става от тях.

6

Dedovia

преди 10 години

Пълни комендианти.Още през м. май като не излъчат нито един депутат и тази глутница ще се разпадне и ще се изпоядат един друг. Така става когато събереш хора, които няман нищо общо помежду си освен жаждата за власт и бързото забогатяване. Съветвам ги да играят на спорт-тото, така по-скоро ще забогатеят отколкото да успее проектът Реаниматорски блок.

5

Анонимен

преди 10 години

Корморанчо, трябва да се залюбиш и с РЗС та да е пълен абсурда!

4

Рошавия

преди 10 години

Реформаторски или реаниматорски блок,че нещо не разбрах,с главен реаниматор Кунева ли,аха ясно!

3

xari potar

преди 10 години

TIQ REFORMATORI ZASHTO LI NESHTO XORATA NE MOGAT DA GI PRIPOZNAQT STRANNO.KYDEE ODISEITCO DA KAJE KAKVI SA TIQ I TO4NO ZA KAKVO SE BORQT?)))))

2

rumen221

преди 10 години

Абе Корморанчо,Така и не разбрахме - Какво не ви харесва, та ще го реформирате...:- Американския свръх-либерализъм- Европейската Демокрация или- Комунизъма...???.

1

иван

преди 10 години

Какво още, ще реформирате. Нали от 4 петилетки реформи стигнахме до никъде.