30

sokrat62

преди 10 години

Пожелавам на всички български депутати един голям народен ритник в задните части!!!!

29

dragko

преди 10 години

ОТ МЕН-ПОГНУСА И ОТВРАЩЕНИЕ!

28

П_Петров

преди 10 години

Ако не избори, поне около 480 метра въже, да има за всеки, може да е от полза за България.

27

ognyanz

преди 10 години

До 24: Пожелай си нещо друго, това няма да се сбъдне. Да си пожелаем да се отлепим от дъното, икономически растеж, по-малко безработни и по-висок жизнен стандарт.

26

Анонимен

преди 10 години

Срамна работа е сега,и по турско не е било толкова тежко богатите да крадат,а бедните още по-бедни.

25

niamate prava.

преди 10 години

voina voina voina triabva tia vi piat kravta na vas i vashite deca ograbvat vi reketirat vi izbirat vi tormoziat vi i vie spite i taka shte si izmrete s po edna zaplata bez pensia bez domove sled vreme.

24

muzaka

преди 10 години

АЗ съм един от хората обявили се против ППГЕРБ като антинародна и престъпна.2 пъти съм бил в РПУ.За съжаление сега има напрежение в държавата и то се усеща.Виновни според мен са :Станишев и Мутрата.Има 2.5млн. българи които не гласуваха на последните избори.Аз и те искаме нов модел на управление.Иначе ще има още 25г. преход.Затова нови избори.

23

Данъкоплатец

преди 10 години

Д.Е. вашта мама алчна и крадлива!

22

БЪЛГАРИН

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !КОЙ? ОЩЕ 500 години да ни управляват ТУРЦИТЕ ! Това ли сикаш?БЕЗРОДНИК ! Турчин ли си ?

21

Made in Varna

преди 10 години

Какво очакват депутатите не ни интересува много, но ни интересува оставката им, както и на цялото мафиотско, фалшиво паразителство! Най-хубавият подарък за Народа ни за Новата 2014 Година: ОСТАВКА !!!

20

Нике1класик

преди 10 години

Много отчаяни хора се подвизават по долу......Ако мога да дадам съвет то ще е да обръщат много повече време за личното си пространство.....да не се вживяват и прекаляват с интернета който си е рай за простаците......Жалко че в Днес.бг не са публикували коледното обръщение на Едуард Сноудън който казва много верни неща за цивилизацията ни...Хубаво е да си имате за хоби някакво творчество като писане или нещо друго....И помнете че щастието се постига по пътя към успеха а не е самия успех!

19

JT

преди 10 години

До Мордор ГулЗаради като тебе не останаха хора в България. Не знам дали си продажен, корумпиран - но България би била едно по-хубаво място ако тебе те нямаше в нея, пич.

18

Мордор Гул

преди 10 години

На кого му пречеше Пеевски? На тройкаджиите брадясали студенти? На евтините студентки?Или просто Цвъ Цвъ напълни гащите? ***?

17

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Нищо не мога да направя, какво да направя като живея в най-скапаната държава в Европа, пълна само с ***. Отчаян съм и не виждам светлина в тунела.

16

Анонимен

преди 10 години

Za lujite i zabludata na bulgarskiq narod Iskam ob6testveno besilo za klo6arskiii

15

Анонимен 1

преди 10 години

до 19/ Прави така , че да не те е срам..Какво, предал ли си се?!

14

КОШМАРА

преди 10 години

до АНКЕТА-номер 2Г-не,че Пламен Орешарски има най висок рейтинг сред Българските политици е от ясно по- ясно,но чак 90 % да има както са резултатите в онзи сайт който си написал мисля че е пресилено! Да,Г-н Орешарски има одобрение колкото Буда,Станишев,Местан,Бареков и сие взети заедно. Рейтинга на Орешаря реално е 40-45 % срещу 21 за Станишев,19 % за Будиста,5% за Местан и т.н. По плюсовете които си получил на коментара си е видно че над 50% са съгласни че Орешарски е политика на годината!

13

до гост

преди 10 години

Мани го Стоичков,беше пръв гербер а после заби ножа в гърба на бащицата....иначе крилати фрази бол.....спомням си една такава още от 1995 на Николай Гигов дето каза че в нашата държава всички искат да са шефове и никои неиска да работи

12

Анонимен

преди 10 години

Антон Кутев мечтае за много неща,включително и за бизнес кариерата на Виктория Бекъм.Нека остави политиката и се посвети на бельото.Там му е силата.

11

az-

преди 10 години

Едно е сигурно - порнографията дет си я гледаме сума години ще си продължи.