42

rumen221

преди 10 години

Как се стимулира Морална революция ли? Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика, ръководено от С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов - Фондация "14 януари" - 120 000 $- Фондация "Риск Монитор" с председател близкия до Меглена Кунева адвокат Йонко Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският клон на "Прозрачност без граници" с Огнян Минчев - над 200 000 $И Талибите са разбесняха.

41

Един българин

преди 10 години

Оставка, спиране на държавните субсидии за партиите или поне намаляването им десетократно, и нови парламентарни избори !

40

Неразбирко

преди 10 години

Едно искат или поне твърдят, че искат, а съвсем друго правят протестиращите против правителството на Орешарски. Примерно, отпадането на държавата субсидия за партиите или нейното намаляване е удар срещу демокрацията, закрепване на досегашните партии и пречка за появяването на нови партии, но на това "демократите" викат браво. Искането правителството на Орешарски да подаде оставка, някак си "забравя" какво става след оставката и че така протестиращите връщат ГЕРБ на власт през задния вход .....

39

Неразбирко

преди 10 години

То 6 месеца стават и ежедневните протести с искане за оставка на Плевнелиев, но странно защо за тях се мълчи.

38

Анонимен

преди 10 години

След нова година на 10 януари може би ще бъде най-подходящата дата за да излезе цяла България и да измете *** от парламента.

37

сектор Кабул

преди 10 години

До vesko02Съвсем точно изказване. Аз откога казвам, че е крайно време да изритаме американците от България и да си дадем бонус към свободата с прокарване на специален закон за разрешаване на *** и еврейския проблем.

36

vesko02

преди 10 години

За съжаление свободата у нас идва като подарък,а не се воюва за нея.

35

Анонимен

преди 10 години

До Поклон вам, юнаци !По твоето изказване си правя извода, че миналата нощ охраната на болницата за лечение на хомосексуални евреи и *** с тежки девиации, е спала дълбок непробуден сън. И все пак, как успя да избягаш?? Само не казвай, че е имало амнистия по случай деня на Холокоста.

34

kaltin

преди 10 години

prizovavam istoka da spre da subsidira s resurs neo-kolonialnite demokracii na zapad ... da gi ostavi gladni i goli i da se oblichat s dolari i da qdat dolari ... i bez tova pechatat mnogo ot tqh bez pokritie ... togava shte gledame IGRI NA GLADA nai noviq epizod

33

Поклон вам, юнаци !

преди 10 години

Ранобудните протестиращи българи са новите будители на майка България, които измиват пред нас и света срама от нейното красиво честно лице и спасяват нейното достйнство !

32

kaltin

преди 10 години

samo da ne pochnat da hapqt 4e togava celiq pro-zapaden kervan 6te qde dolari(hartiq) N34

31

alf2

преди 10 години

Кучетата си лаят кервана си върви

30

neni4a

преди 10 години

Честитих им 40 дена,ама не раздаваха варено сладко жито и вече станаха 6 месеца. С тоя успех и 6 години да вият като разгонен котарак,все тая. Пък и не са интересни.Няма цветущи слогани и раздаване на банички и кафе пред НС

29

kaltin

преди 10 години

ot Sirius sum ot Sirius sum .... v Rusia sum v Rusia sum

28

kaltin

преди 10 години

NPO NPO NPO NPO NPO SOROSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSS ZMIQ MRYSNA

27

Анонимен

преди 10 години

Нищо друго не могат да измислят защитниците на кабинета, освен това, че студентите искали да върнат Б.Борисов. Изобщо не им се ще да признаят, че младите се борят за МОРАЛ в политиката и уважение към обикновения човек. Време е да решим и да заявим, че ще гласуваме само за партия, която се откаже от държавно субсидиране. Нека в парламента работят наистина за народа, а не за собствения си бизнес. Когато намеренията са чисти и политиците-патриоти, всички ще ги подкрепим. Но къде са и има ли такива?

26

Анонимен

преди 10 години

Скудоумните вече са на 6 месеца. Честито! И така цял живот скудоумие!

25

Валентин

преди 10 години

Като станат 4 години ми се обадете

24

gеишсвож

преди 10 години

Да ви е честит ЮБИЛЕЯ, другари и другарки костоваци и тиквари.

23

Анонимен

преди 10 години

Правителството е толкова некадърно, че дори не може да осъзнае този факт.