170

Злопаметна

преди 10 години

До баба кика аз предлагам да им се връчи по една лопата и децата задължително да са на училище. Като видят че тук безплатно манджа не се дава - ще се изнесат самостоятелно. Инак намериха на хляба мекото и отгоре на всичко се мръщят. Аре улево, имаме си собствени нехранимайковци.

169

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри 175- Ха сега да обърнем изреченията Ви така:" При вас народа е суверен, НО само на хартия. Наистина турците,които управляват, хич не им дреме какво мислят другите турци и кюрди, които сте народа. То няма и какво да ви питат, защото не знаете какво искате. Разпиляни и разединени хора сте, които постоянно си "разваляте един другиму работата". Затова сега идват хора от други земи и завземат териториите ви. Както в географски, така и в културен план."- Е- как е?:)

168

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецТолкова може - толкова пише, но ако отсеем емоциите и негативно възприятие за някои неща има право. Вярно че нищо не зависи от нас, мен също ме е яд от този факт, ноне го отричам. Медиите по ТВ ме ядосват често като почнат да скимтят за горките бежанци, които изобщо не са бежанци в 90%, но си траят как нашите граничари мръзнат по нощите в студа, да хващат незаконните имигранти... Гадно е. И е опустошително усещане за безсилие(

167

баба кика

преди 10 години

До Злопаметна--добре да се саглася ,предложение моля ,само да драскаме неизлиза нищо , всички пред народното събрание и да ги изпратим заедно с *** далече от БЪЛГАРИЯ аз предлагам индия ,а вие

166

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна Много чужденци използват негативните явления във вътрешно и външно- политическият живот на Р. България не за да ни критикуват градивно,а за пишат език на омраза към българите.Например- един германец никога не би написал"Българите сте....,от вас нищо не зависи...' и т.н.- има друг епистоларен изказ, който показва уважение към един народ, дори и да се критикуват отделни явления в обществото на чужда за критикуващият държава.Такъв уважителен изказ липсва у посочения от Вас коментатор

165

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецАнчо има право. Колкото и да боли от истината - има много верни наблюдения, колкото и да боли. Но докато си крием главата в пясъка като щрауси - няма да се промени действителността. Това правителство е анти-българско, разединява ни, насъсква ни един срещу друг и лека полека ни вкарва тарамбуките да ни претопят... Има право, друже, погледни ситуацията от тази гледна точка и ще видиш че и двамата сте еднакво прави.

164

али

преди 10 години

До Анчо Шукри--на майната си да отидеш , и по дяволите

163

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Смешен и недодялан си:) Не можеш да отречеш законните права на българските граждани като ЕС граждани и явно това те боли;) Не можеш и с юридически аргументи да отхвърлиш и получаването на пълният обем права на бг. граждани като ЕС граждани от 01.01.2014г.:) Риеш- не риеш- това е положението- свиквай:)

162

Боклуци

преди 10 години

Днес палатки утре църкви. Всички ислямисти обратно вкъщи!

161

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецПри вас народа е суверен, НО само на хартия. Наистина българите, които управляват, хич не им дреме какво мислят другите българи, които сте народа. То няма и какво да ви питат, защото не знаете какво искате. Разпиляни и разединени хора сте, които постоянно си "разваляте един другиму работата". Затова сега идват хора от други земи и завземат териториите ви. Както в географски, така и в културен план.

160

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецМунчо, не ми говори за Турция. Българите си гледайте вашите работи. Аз вече ти казах, че тези неща, които пишеш не струват, защото реалността е резлична от това, което се случва в болната ти фантазия.

159

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Какви "ксенофобски внушения" се крият в чл.18. 19 и 20 от ДФЕС?! Българските граждани не са турски граждани- България е член на ЕС , Турция не е член на ЕС; от 01.01.2014г. българските граждани придобиват в пълен обем всички права на ЕС граждани, включително и правото да се установяват и да работят ЗАКОННО в друга -държава - член на ЕС- неяо, което не се разрешава на турските граждани...

158

до Правилно

преди 10 години

Май не схващаш елементарни неща- НИЕ НЕ СМЕ ИМИГРАНТИ В ЕС, А РЕДОВНИ ЧЛЕНОВЕ И СИ ПЛАЩАМЕ ЗАТОВА.РАЗБРА ЛИ ЧУГУНЕНАТА ТИ ГЛАВА ИЛИ ДА ОБЯСНЯ ОТНОВО?

157

софиянец

преди 10 години

Е- писалият минус на коментар 169, да си отвори консолидираният текст на Договор за функциониране на ЕС в Официален вестник на ЕС от 2012г. и да прочете цитираните от мен текстове.

156

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецНедей така с езика на омразата. Ксенофобските ти внушения не интересуват никого. Положението си е екстра и изобщо няма да им накривиш шапката на емигрантите.

155

софиянец

преди 10 години

До EU citizen 155- за разлика от сирийци и от африканци, българите НЯМАМ СТАТУТА НА ИМИГРАНТИ съгласно ЕС законодателство, защото сме ЕС граждани и като такива, се ползваме от чл.18, 19 и 20 от ДФЕС. Съгласно общностното/ ЕС /право, "имигранти" се наричат граждани на трети държави- т.е. държави извън ЕС. Само за това всички членове на ЕС, които наричат бг. граждани "имигранти', могат да бъдат съдени в Съда на ЕС за дискриминация.

154

до EU citizen

преди 10 години

Точно спазвайки правилата, ще изхвърлим цялата ***, нелегално влязла в страната. ЕС означава закони и ред!!! Някакви мюсюлмани довлекли се от някъде ще ми претендират и налагат мераците си!!! А бой????

153

Злопаметна

преди 10 години

До EU citizenЩе правим, друже, нашите дупедавци ще ни принудят, както казаха тук - от нас нищо не зависи. Това не значи обаче че трябва мълчаливо без грам възмущение да го приемем. И не са никкави приятели арабите и мароканците на тези от хавропата, не се самозалъгвайте, пожмните ли в Англия какво ставаше с погроми от страната на емигранти? честито, очаквайте го същото.

152

софиянец

преди 10 години

До EU citizen Е- не сме имали референдум за членството на България в ЕС, но може да имаме референдум за излизане на България от ЕС- защото според коментарът Ви излиза, че СУВЕРЕНЪТ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ- БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ЗА НИЩО...По-добре е да бъде попитан при това положение дали си струва да членуваме в ЕС и дали не е по-добре да излезем от него и да не влизаме в друг съюз - Евразийски, турски, марсиански....

151

anonim1000

преди 10 години

Вчера сутринта в трамвай 20 на път за работа се качи един млад човек, безработен и заговори против тези, които дават подслон и пари на бежанците, а на безработните като него не дават нищо.Значи за бежанците има палатки, а бездомните и безработни българи трябва да чакат да тръгнат първите трамваи за да спят и се стоплят вътре?Държавата е България и на първо място са Българите.