46

stoneg

преди 10 години

Демагози сте вие бг,80% от вас сте крадливи и мошеници по природа ама се плюете помежду си хехехехе смешна държава пълна със мошеници.

45

до единиците

преди 10 години

добър е в краденето,но в лъгането-не.Вече няма кого да излъже!Може би само Лилито Павлова,ама тя бездруго има мозък ,колкото него...

44

Пешо

преди 10 години

До 34 БОЖО . БРАВО едно реално изказване- точно в стила на инструктажа за прехода. Защо и другите не проумеят мамка му..................

43

111111111111

преди 10 години

Бойко е добър,за това ви е страх от него

42

Той е

преди 10 години

Кръгът се затваря за пореден път, и все по един и същи начин!Бойко или Станишев,това се вменява и втълпява непрекъснато на хората, дори и тук, в нета!Винаги се представят по начин, за взаимна алтернатива,те, и никой друг!Извън полезрението остават хората и партиите, които наистина искат и биха направили нещо за България и българите!Е,как няма да са все те на власт,като непрекъснато ни облъчват с тях,сякаш никои други не съществуват,а и, да си признаем честно,народа много изпростя напоследък!

41

тиквуниада

преди 10 години

Ръпона подобре да си смени името на партията, защото е много лъжливо! Телевизията на която доскоро уж и беше шеф е найцензурираната, такава цензура каквато има там, не е имало и преди 1989г. БНТ сорос рупор

40

555

преди 10 години

ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

39

Булгария без Дудука

преди 10 години

*** подобре да си смени името на партията, защото е много лъжливо! Телевизията на която доскоро уж и беше шеф е найцензурираната, такава цензура каквато има там, не е имало и преди 1989г.

38

Анонимен

преди 10 години

тиквата нещо не е добре с главата само преди няколко месеца от трибуната на парламента каза че Доган го е поръчал а сега бил най добрия политик в държавата,

37

Анонимен

преди 10 години

Сега вече всички разбраха че бареков е патерица на дуган и дпс

36

анонимен

преди 10 години

Да ама ако не беше Бареков нямаше да гледаме как Боко влиза през задни входове и се излага, а и рейтинга му пада.

35

pepi gotinoto

преди 10 години

Аууу господ Боко тиквата бил освиркан!!! Ама как така? Този банкянски тъпчо народния водач на Цецо ухото,дебелата монтанка Фидосова, Красимир Велчев клюна и други незнаини до вчера увяхнали вече гербери. Е как може да го свиркат,трябва да го свитнат. Дали е дал задните си части на Ердоган? Как мислите ,а!!!

34

ognyanz

преди 10 години

Бойко предложи по едно бонбонче на всички:на ДПС - че Ахмед Доган е най-големия политик в Българияна БСП - че електората им страдал в смесените районина Реформаторския блок - че трябва обязателно да се коалират с ГЕРБ- на избирателите: че нещо много страшно ще стане през 1015г. ако това правителство остане на власт.и накрая - дори и на Атака - че били много отговорни в началото на управлението на ГЕРБ (т.е. добре са му слугували)Дали ще му се върже някой на приказките?

33

анонимен

преди 10 години

Ахмед Доган си остава най добрия политик,така каза в Панорама,а вие гербери заблудени продължавайте да му вярвате,защото в следващия парламент може да се прегърнат с ДПС,просто от сега си подготвя почвата,а при тази изолация е способен да го направи за да бъде отново министър и отново да управлява.Нима ще го допуснем?Дори и да има протести няма да си подаде оставка,както прави това правителство.

32

1

преди 10 години

И Бареков какво точно очакваше да стане,та си изпрати гамените.Да се сбият двете групички и да гледаме сеира после.Какъв е тоя *** народ дето им се води по акъла на тия политици.

31

БОЦ

преди 10 години

Това недоразумение БАРЕКОВ, сложи в джоба си и Слави Трифонов и Сидеров и много други, по слугинаж, лъжи и инсуниации!Той е "досотйния" отговор на Пеевски, за изявеното отношение на хората към него. Подло същество!

30

Божо

преди 10 години

Комунистите са гнусни манипулатори ! Понеже са отвратителни, цапат всичко около себе си, за да изглеждат приемливо ! Създадоха дпс, което ще им изяде главите, за съжаление и нашите !!! Създадоха симеон мадридски, който им свърши мръсната работа по съсипването на нормална дясна алтернатива ! Създадоха Борисов , който е десен колкото и станишев, но *** казват - "ето вижте ги десните - те са ченгета"! Създадоха дребното гномче , национален предател ! Сега Бюреков ! ГНУСНИ СТЕ , ДРУГАРИ !

29

Анонимен

преди 10 години

България без цензура е формирование на Цветан Василев,чиято КТБ банка е създадена с пари на султана на Оман и Катар.БСП си харесват Цветан Василев,защото очакват арабите да финансират Белене.Борисов,ако разчита на инстинкта си за оцеляване,да започва да "вади кирливите ризи" на предшествениците си.

28

Анонимен

преди 10 години

Без изненади ;Отнова Станишев и Доган са виновни ... Въобще управлението на тиквата ще се запомни с това , че Станишев е виновен ...

27

Куба искам

преди 10 години

А, ама това Ангел Чегевара на снимката! На Станишев острието за стачки и митинги. Но къде са онези другите трактористи Янко Петров и Дончо Дудев. Много народ подведоха лицемерните продажници февруари месец. Признавам че и аз се подведох .. докато не им лъснаха червените ***.