20

Do varg

преди 10 години

Още ли ходиш да снимаш локомотиви. Нещо работа , жена ?

19

До 18

преди 10 години

Aко съм ти съсед , саунд системата ти ще просъществува точно 2 часа :)

18

Анонимен

преди 10 години

Когато апашите върлуваха по магисрталите се кефехте, сега като няма работа там почнаха по вашите къщи ех...

17

EMOS

преди 10 години

до18.Дай адреса,че точно за такава питаха сутринта кварталните наркомани

16

художника

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А бе пич, ти нормален ли си? В главата ти има само Сороси, Гербаджии и световни господари...Няма ли гадже или жена до тебе, та от сутринта заливаш форума с глупостите си? Вкарай малко от енергията си в други, по-смислени неща!- Празници са, все пак, времето е слънчево, свали тая маска за малко и се усмихни- мисля че ще ти подейства добре:):):)

15

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Апартаментите на Цвъки, кой ще ги пази?Сигурно техни хора!

14

E

преди 10 години

Е нали на милициията при нас е МИЛЦИЯ НЕ ПОЛИИЦИЯ регистрират по малко престъпления като даже не водят престъпленията за 300 лв според прокуратурата били маломерни прилерно на БИСЕРОВ престъплените е норбално ще мине време и ще го еневинят а ВИЕ ПИИТЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КТБ рускотурски ибрици и празнувайте гладни и на студено нали таки искат другарите

13

Кратун

преди 10 години

Моят вече го обраха. На Коледа, миналата година. Полицаите дойдоха, писаха нещо, после ми казаха да отида в районното да направим опис на откраднатото. Отидох. Оставиха ме да чакам в приемната и ме забравиха там..... не ме приеха. Няма да казвам, че и не хванаха никого за една година.

12

а да питам?

преди 10 години

а ДИДО ПЕВСКИ защо не го не го ОБИРАТ БИЯТ КРАДЪТ ЛЪЖАТ ???защо да обират бедните ?? него НСО ли го пази като ДОГАН СОПОЛЕТО? ЗАКОНЪТ ПАЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ТЯХ САМИТЕ А НАС НЕ ?? ДОГАНЧО ДА НЕ Е ПО МАЛЪК СТАНИШЕВСКИ ?? ЗАЩО НЕГО ГО ПАЗИ НСО А НАС НЕ НИ ПАЗЯТ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ????

11

Полицията съветва ..

преди 10 години

А за какво плащам данъци? Полицията да ме съветва или да ме пази ??? Къде другаде по света полицията съветва да се опазиш, като сключищ договор със СОТ ???

10

Анонимен

преди 10 години

Айдуциии

9

Анонимен

преди 10 години

до 9Не, достатъчно е само един портиер на входа, който да е запознат с живущите във входа до последния човек и ако някой ги търси за нещо той да отиде с него до апартамента за да се убеди, че се познават, а ако го няма у тях да го изпроводи до изхода любезно. Ето го начина. Плащай му там 500 кинта и човека ще ти седи. Плащай за двама 1000 кинта..на апартамент по 30 лева на месец, но ще си сигурен че никой няма да ти влезе у вас.

8

bolka

преди 10 години

Едно предложение от мен, което липсва в статията, а то е: на всяко жилище пазач/охранител. Слага се един фотьойл на стълбищната площадка и така се опазва жилището. А на блоковете и един общ на покрива. Е, през зимата ще му е студено, но може да се сложи палатка и отопление.Ето, това е начинът да се открият 250 000 работни места и ще преборим безработицата. Пък и не е необходимо образование - ще има работа и за неуките.Ха, ха!

7

Гласоподавател

преди 10 години

На мен лично трябва да ми откраднат дрехите от гърба за да се почувствам обран. Освен кредити нямам нищо друго.

6

Анонимен

преди 10 години

Сигурни са само хонорарите на сидеров!

5

varg vikernes

преди 10 години

Моя дом няма как да го оберат.Има жива охрана пред блока и на етажа ми.

4

Анонимен

преди 10 години

Е.ахти свободата...ти ще умреш от стрес накрая.,защото всеки път когато ти се налага да пътуваш надалеч и да отсъстваш дни или месеци от вас да мислиш дали могат да ти нахълтат в къщата и да я оплячкосат.

3

срам

преди 10 години

Помня как един шеф на полиция ни учеше как да се справим с крадците ,влезили у дома ни - да сме оставили 200-300 лв. на видно място ,и така нямало да ровят повече крадците !!

2

Анонимен

преди 10 години

До тук ни докара хамериканската демокрация- да ни дават акъл по нета как да си опазим дома от крадци и как да си го барикадираме. А при бай Тошо съм си оставял колата пред входа отключена и не съм си заключвал апартамента даже гогато съм си бил в нас. А децата на по 7-8 годинки лятото играеха около блока до 11 вечерта..

1

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Добро утро! Това ли са днешните ОПОРНИ ТОЧКИ ?