42

Илияна

преди 10 години

"Михайлов обяви, че членовете на бъдещата формация са отворени за сътрудничество с ГЕРБ, но критикуват Реформаторския блок заради обединението на партии като СДС и ДСБ с Движение "България на гражданите", чийто лидер Меглена Кунева не е била признавана от двете десни формации при последните президентски избори, а сега са рамо до рамо." - Много ясно, че Кунева не може да е в редиците на нито едно дясно движение или партия! Безумно е за комунистка, като нея!

41

Ваня

преди 10 години

Разбирам, че в името на властта 22 септ. са съгласни с подслушване, полицейски рекет, уреждане на ИЗВЪН съдебни въпроси? И това са хора с демократични ценности?!?!?!

40

Съдиев

преди 10 години

Тия парапундели навремето оицетворяваха злобата на СДС. Новината не е сериозна, просто за нищо не стават , а и са малко олифрените с гейски уклони.

39

Izvestniq

преди 10 години

Кунева е червена кукувица и няма място при Реформаторския блок. Определено трябва да си ходи и да ги остави да се развиват нормално. Не може да е толкова нахална тази жена. Дълбоко съм разочарован от нея и час по-скоро трябва да си ходи вече от политиката според мен. Просто българската политика няма място за губещи.

38

Анонимен

преди 10 години

ха-ха- един луд пироман Едвин Сугарев и един шизофреник- Евгени Михайлов и всякакви стари изгустрирали псевдосини и псевдодесни щели да правят нова партия с Тиквата- търкулнало се гърнето и си намерило- Тиквата. Какви десни могат да бъдат наемниците- дясното е идеология на едрия капитал- Прокопиев, Огнян Донев, Гриша Ганчев. Тия безпарковци, които се продават за жълти стотинки- нито икономическа, нито философска мисъл. А пожарникаря- майорът, станал генерал за една нощ по повелята на Доган ?Пфу

37

Моника

преди 10 години

Кой луд би се занимавал с нея и би я приел в партия, това означава, Кунева, за малко да пренебрегне интересите си и да работи за този с който се коалира. Достатъчно вече, тя няма място във властта и политиката.

36

bezpartien

преди 10 години

Кунева просто трябва спре да се занимава с политика, защото никой не иска да се коалира с нея. Тя е като лъжичката катран в кацата с мед.

35

Lady

преди 10 години

О, каква трагедия, че не я искали, тя все едно умира за тях. На РБ не му трябват нито ГЕРБ, нито патериците на ГЕРБ, защото е достатъчно силен. А личността на Меглена Кунева добавя стойност към дясното, не се лъжете в обратното - тя е най-успешният ни в европейски план политик и е призната за качествата си.

34

don baston

преди 10 години

В интерес на истината критиките им са основателни, твърде лековерно десните приеха този съюз с Кунева, все едно тя не бе част от Тройната коалиция, не е снаха на Пръмови и не е била в една от кликите на ДС. Това със сигурност ще ускори разпада на дясното.

33

Тююю

преди 10 години

Добре, кажи ни ГУРБЕДЧИЯ неграмотен, за този да не гласуваме, за онзи да не гласуваме, а за кого - за твоето ДПС ли или викаш изобщо да не гласуваме, че *** и пенсиите да ни настанят пак тройната да ни оправя ан*лно. Тю да ва и простите парчета. Гласувайте за Бареков тогава, той е много качествен и честен, новата пионка на Пеевското прасе.Още малко с тези *** у парламента и можем да закриваме държавата.

32

ГУРБЕДЧИЯ

преди 10 години

ТЕЗИ МИ ЮНАЦИ СВЪРШИХА ОКРАДЕНОТО И СЕГА СЕ НАДЯВАТ ПОКРАЙ Б.Б. ОТНОВО ДА СЕДНАТ НА СОФРАТА И ДА ЗАХЛЕБЯТ.АКО НЯКОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ИЛИ НЕ Е ГЛАДЕН ИЛИ СЕ НАДЯВА НА ТРОХИЧКИ ОТ АВАНТАТА.ДАЛИ ОСТАНАХА БЪЛГАРИ БЕЗ МОЗЪК?Е ТОЗИ ВЪПРОС ОСТАВА БЕЗ ОТГОВОР.ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ-ЧЕТЕТЕ ХОРСКОТО МНЕНИЕ.

31

избирател

преди 10 години

Обединяват се хора около идеи и принципи ,не около или със личности. Първо идеите -после ще видим.

30

Я да си ...

преди 10 години

А бе на тоя с мустаците, нали му изкараха досието, че е бил доносник. Защо тия *** продържават да мърсят обществото ни.

29

Супер

преди 10 години

Точно така, обединявайте се, ВСИЧКИ *** НА ЕДИН КУП така най-бързо ще се разсмърдите е най-бързо ще изчезнете.

28

Анонимен

преди 10 години

Сутринта казаха ,че и Едвин Сугарев е в тоя "НОВ" проект.Евгени Михайлов и Едвинчо са достатъчни.Другите няма да си правя труда и да ги чета-стари мухлясали седесари,които си мислят ,че още е 1989г.Ще съберат по-малко гласове и от Светльо Витков,особено като се предлагат за патерица на ГЕРБ

27

festan

преди 10 години

До КуроландесАСАНЕ ТИ ЛИ СИ

26

Анонимен

преди 10 години

Съжалявам такива десни които искат да се коалират с комуниста Бойко Борисов - това поне е доказано, а може би и червената му партийна /на БКП/ книжка е още в джоба му, а г-н Михайлов бивш комунист няма. Така че благодаря ви, нема нужда да ме агитирате, за комунисти не гласувам!

25

Анонимен

преди 10 години

*** десните. С Цецка Цачева става, с Кунева - не!

24

БРАВО!

преди 10 години

БРАВО ! ВРЕМЕ БЕШЕ! УСПЕХА ВИ Е ГАРАНТИРАН.Дано успеем да "дезинфекцираме "най-накрая държавата си от цялата тази смрад в парламента?

23

съвременник

преди 10 години

Точно тези врътнаха далаверата с "кръглите маси"и ни хвърлиха в устата на пост-комунистическите феодали и обезвериха народа,че"комунизма си отива" !!! Сега старата песен на нов глас !!!