11

ЖАН

преди 10 години

НА ВСИЧКИ ОТ МУЗИКАЛНОТО УЧИЛИЩЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАЗИ ГРУПА БОН-БОН И ТЯХНАТА НАХАЛНА РЪКОВОДИТЕЛКА РОЗИНА КАРАСТОЯНОВА - ЧАКЪРОВА. ТАКАВА БРУТАЛНА ЖЕНА, ТОЛКОВА НАГЛА , ТОЛКОВА БРУТАЛНА НАЛАГАЩА СЕ НАВСЯКЪДЕ И НА ВСЯКА ЦЕНА. АБЕ РОЗИНА , СЕГА Е МОМЕНТА ДА ТИ КАЖА , НЕДЕЙ ДА СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ЩЕ МИ СЕ НАМЕСТИШ В ПОСТЕЛЯТА ДА ТИ ДАМ ОНИЯ ПАРИ, ТА АКО ЩЕ Й НАЙ ДОБРИТЕ *** ДА ПРАВИШ. ПОГЛЕДНИ СЕ КАКЪВ СИ ИЗКРИВЕНЯК И ДАНО СИ СЕ ВИДЯЛА В ОГЛЕДАЛОТО КАК ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ И ЧЕ ОПЕТНЯВАШ ДЕЦАТА ОТ БОН

10

ДЖАМИ

преди 10 години

ДА ИМ Е ЧЕСТИТА ТАЯ ПОЛИ ГЕНОВА, КЪДЕТО НИ Я НАТРИСАХА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ И НИ КАРАХА ИСКАМЕ НЕ ИСКАМЕ ДА Я ПРИЕМАМЕ И ДА Й ГЛЕДАМЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ. ТО НЕ Я ПОКРИ ДЕТЕТО ОТ БОН-БОН,КОГАТО СЕ ОПИТА ДА ИЗПЕЕ ПЕСЕНТА НА ПАША ХРИСТОВА, ТОВА БЕШЕ ГОЛЯМА ГАВРА , ЗАЩОТО ПОЛИ НЯМА ТОЗИ ДИАПАЗОН И НЕ Е КАДЪРНА ДА Я ИЗПЕЕ , ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ДЕТЕНЦЕТО, КОЕТО СИ Я СЛОЖИ В МАЛКИЯ ДЖОБ. ТО НЕ Я ПОКРИВАХА КОЛЕГИТЕ Й ВОКАЛИСТИ В РАЗНИ ПЕСНИ, ТО НЕ Я ПРИКРЕПВАХА КЪМ ТАЛАНТЛИВИ ,ЛЮБИМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ КОИТО СА СИЛНИ НА ДЕНЯ.

9

НЕЛИ

преди 10 години

е, кой ще стане. ЯКО протежираната поли. та на нея й отложиха участието в биг брадъра само и само да гушнат парите със нейната приятелка розина карастоянова- чиито мъж борис чакъров й е музикалният продуцент. така като гледате, фриволното поведение на това лековато момиченце и самоувереността и спокойствието която демонтрира през целия сезон на академията, големите суперлативи с които я залива журито през цялото време - мисля , че няма кво да ни учуди повече.ДА ИМ Е ЧЕСТИТА ТАЯ ПОВЛЕКАНА ПОЛИ

8

Анонимен

преди 10 години

Много глупаво и злобно е това противопоставяне на поколенията - та нали това е форматът!Да има участници от трите поколения музиканти.

7

456

преди 10 години

Не Кичка не е злобна,тя просто си казва каквото мисли.Според мене по злобни са Поли и Дичо,шепнат си,злословят под миловидни погледи,пущат уж случайно нещо в ефир и му гледат сейра.Не ми допадат и подигравателните им погледи и недъмлъвки,сякаш те са най свестните и умните-напротив елементарни особено Дичо,за Поли тя е доста обиграна и нахъсана за годините си.

6

аз

преди 10 години

Мичка пее хубаво,ама много злобна.Дано някой млад да спечели все пак.

5

Анонимен

преди 10 години

Все по големи чуждопоклонници ставаме. Е затова евала на Кичка, живее в чужбина, но пее български песни а всички млади все чужди песни искат да пеят. Естрадата не ставала тинтири минтири. Вижте колко награди имат естрадните ни изпълнители по света, и вижте от тия новите *** колко имат. Добре че поне останаха Поли и Дичо че те са от малкото ставащи, че повечето не стават за слушане ама пиклъовците се кефят на бозите Криско мриско и т.н.

4

Ивета

преди 10 години

Кичка е глас, стил и класа-Успех в петък 13 декември 2013г.

3

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Аз...залагам на Фънки,като слуша тези...песни той би...казал на Кичка или Поли: -Много хубаво си...облечена днес,но пееш като умряла...риба,мелодията е от...три тона и се...движиш на сцената като баба ми Гицка,която е на 99 години.Или към Георги и Дичо: -Мен,защо ме разочарова...пак,защо не заби един...хеви метъл да се...събудя,а пееш тази романтична...боза,та чак ме накара да се...разплача.

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Ще е абсолютна гавра да я дадат наградата на Кичка, тя пее що годе добре само когато пее нейни си песни, като трябва да пее чужди си личи че е хич я няма.

1

Анонимен

преди 10 години

Кой гласува за Кичка, беееееее!?!И тук всичко е нагласено - как не и се падна веднъж песен, която да не е подходяща за нея.Има глас, да, но с тая естрада, дето пробутва - 'айде, моля марш!