30

supernova®

преди 10 години

до "russia"Там където живея (не е в България, но ако намекваш че България е ***... твой проблем!) ми се налага да общувам с жени, жертви на трафик. Рускините са преобладаващата част.Повечето са стигнали дотам защото са им обещали да се оженят в чужбина.Не ги съдя, те всичките казват че нямат избор за кого да се оженят в Русия.А ти, бляде, научи български преди да ми даваш наклон за кого как да говоря!

29

Анонимен

преди 10 години

Един виц по този повод.Пред двореца на султана спира автобус с баби.Султанът ядосано:Нали казах, че не искам повече турести!!!Сър, нова не са туристи. Вашите тъщи решиха да ви дойдат на гости!!!

28

Анонимен

преди 10 години

То хубаво ама има две малки уловки. Какво става когато и 2 или 3 те жени тръгнат на шопинг? И нали се сещате, че 2 жени значи две тъщи?

27

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, че в днешни дни никой не иска да се жени, а тези се борят за многоженство.

26

Хиха

преди 10 години

И аз да се отбележа тук...: Та, Господа, не забравяйте, че към всяка булка в комплект върви и тъща...

25

до Верго 23

преди 10 години

Обяснявам просто и ясно!Като си женен не дрънкаш наляво и надясно с коя си спал, защото се пазиш да не разбере жена ти.Има и неженени дето им връзват повечето мацки-това са тия дето не разказват нищо.Траеш си и ти връзват-разказваш и като го разберат спират за те поглеждат даже!

24

до Верго

преди 10 години

Жените (неомъжени) налитат на женени мъже, защото имат проблем в собствените си глави, скрито чувство за малоценност и по този начин си "доказват", че стават...с 2 думи - комплексарска история. А пък онези мъже, които им се връзват - пълни ***.

23

nerez

преди 10 години

А нещо за тракитайките да кажеш или още няма озрели екземпляри че да видим за какво става дума. Купил ли си достатъчно фереджета за харема си от китайки. Че някой друг нерез може да види някоя от жените ти и да иска да им се "възкачи"

22

TRAKIEC

преди 10 години

KITAIKITE SA NAI KRASIVITE JANI V SVETA!!!!

21

жена

преди 10 години

до 23 - верго:Жените налитат на женени мъже, за да им развалят брака. И да видят щастливата жена, женена за съответния мъж, нещастна.В какво ще се изрази благодарността ти?

20

Анонимен

преди 10 години

странни коментари!Господа, които пишете и възхвалявате многоженството...всъщност...минава ли ви през ум, че втората/третата и т.н./ жена също ще изисква грижи и внимание.Не е въпроса колко готино е да имаш няколко "котета" на разположение, а дали тези "котета" можеш да ги ...издържаш.Брака, Господа, не е само секс..

19

верго

преди 10 години

Някои жени наистина са големи парцали.Аз наскоро се ожених и изведнъж станах много привлекателен за някои жени.Преди като бях ерген и нямах гадже същите жени ми отказваха всякакви контакти.Сега като съм женен сами ме канят на кафе.Ако някоя жена може да ми обясни защо жените налитат на женени мъже,ще съм й много благодарен.

18

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До nerez КАКВО ИМ Е ЛОШО НА КИТАЙКИТЕ ОСОБЕНО НА ПО-МЛАДИТЕ? КАКТО ОБИЧАТ ДА КАЗВАТ НАШИТЕ ХОРА- РУСНАЦИТЕ : ,,НЯМА ГРОЗНА ЖЕНА, ИМА МАЛКО ИЗПИТА ВОДКА''!

17

nerez

преди 10 години

Тракиец , днес ходих до Илиянци и беше пълно с китайки оглеждащи се за тракийски оплодители. Даже ме спряха няколко питайки дали случайно не съм тракиец. Сстоят на тумби готови да им сложиш фереджетата и да отнесеш поне десетина в багажника.

16

TRAKIEC

преди 10 години

DO 12:DA NO NAD 50% OT GENITE NA JITELITE TUK SA TRAKIISKI TAKA CHE OSTAVQM IZVODITE NA TEBE

15

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До TRAKIECТИ СИ МЛАДЕЖ ОЩЕ.ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ РУСКИЯТ ШАНСОНИЕР ЖИВЕЕЩ ВЪВ НЮ ЙОРК - ВИЛИ ТОКАРЕВ 11.11.1934 ПРАВИ НА 4-ТАТА СИ ЖЕНА -ЮЛИЯ РОДЕНА 1977 ГОДИНА, ДВЕ ДЕЦА НА 66 ГОД 2000Г. ДЪЩЕРЯТА ЕВЕЛИНА А СИНЪТ МИЛЕН Е РОДЕН 2003 =Г. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА АМЕРИКАНСКИ МИЛИОНЕРИ ЧЕ И МИЛИАРДЕРИ СЪЩО КОИТО СПОРЕД НЯКОИ МЕДИИ ДАЖЕ НА 75 ГОД. ИМАТ ДЕЦА БЕЗ ,,СТРАНИЧНА'' МЪЖКА ПОМОЩ.ЗА ТЯХ НЕ МОГА ДА ГАРАНТИРАМ НО РУСНАЦИТЕ МНОГО СЕ ГОРДЕЯТ СЪС ПОСТИЖЕНИЯТА НА ВИЛИ. ТАКА ЧЕ ВСИЧКО Е ДО ДОСТЪП НА ИНФО + ПАРИЧКИ.

14

memet

преди 10 години

Нема ли бели чорапи не става.

13

do muchachote

преди 10 години

дано и жена ти тебе да те "оправи"!

12

А най-добре е

преди 10 години

да получиш добро образование и възможност за реализация, равна на тази на "господаря на дома"... Обаче това, като гледам, не съществува като опция...

11

stariadub

преди 10 години

Ние не сме никви тракийци ве брадчед, и славяни не сме, бил ли си в Русия малко да видиш славяни. Ние сме мешена скара и сега *** като станат мнозинство съвсем няма да има бели хора. Виждам България като нова *** република след 50 години, благодарение на продажнте политици