26

kalinkamalinka

преди 10 години

А снимките на " хубавото" Наде от Швейцарските Алпи , облечена в скъп зимен костюм.?

25

kalinkamalinka

преди 10 години

Само Сидеров ли тъне в лукс? Това се отнася за всички , които са политици или са минали през нея.

24

kalinkamalinka

преди 10 години

Много точно и вярно.

23

status quo

преди 10 години

В БГ политик=епилептик

22

коледар

преди 10 години

Всеки политик става за ****ал , но не от всеки ****ал става политик.

21

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

"ВЕСЕЛА КОЛЕДА"НЯМА НИЩО ОБЩО С"РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО". ТОВА Е ЕЗИЧЕСКИ РИТУАЛ,В ЧЕСТ НА:СЛЪНЦЕТО,СВЕТЛИНАТА,ЗВЕЗДИТЕ,ТОЕСТ НА"ЛУЦИ"!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Интересно... явно медиите и политиците успяват да промият хората все пак. Истината е, че статията е добра, за съжаление. Колкото до споровете Бойко това, пък Волен онова пък Станишев друго - не ви ли писна? Те всички това искат. Няма значение кой от всичките - всички заслужават да бъдат одумвани и порицавани (ако не друго). Браво на автора трябва да се пишат такива статии и то за всички ***.

19

Дааааа

преди 10 години

Така като гледам, явно вече Дядо Коледа е изпълнил такива заявки: партийки от типа 'един файтон хора', нооо с държавни субсидии за преминат 1% на избори... Е как да не си пожелае човек да следва примера им...

18

Анонимен

преди 10 години

Страхотна статия, огледало на българската действителност! А стремежът на обикновените хора към тази точно професия ще бъде немалък, защото гарантира упражняване на всякакъв вид дейности, ако щете незаконни, по официален начин.И аз ще те помоля, дядо Коледа, за няколко чувала, пълни с оставките на управляващите депутати, моля те, все пак не е чувал пълен с пари... Аз съм честен българин, който работи и си плаща осигуровките. Докато има такива политици, няма да има проспериращи честни хора...

17

Анонимен

преди 10 години

Нови снимки за живота в лукс на Сидеров, Агенция "ПИК" публикува днес нови снимки на лидера на "Атака" Волен Сидеров.Според кадрите, Сидеров със сигурност е отдъхвал волно в най-скъпия и легендарен хотел в света - "Фор сийзънс Джордж Пети". Вояжът е отпреди няколко години.

16

sokrat62

преди 10 години

Прекрасно писмо, дано Дядо Коледа сбъдне мечтата му!!!!!! Ще взема и аз да драсна едно за няколко чувала оставки, друго не искам!!!!!

15

Хвала

преди 10 години

на А.Попов,но имам предложение-в същия коледен стил да помоли дяда си Коледа да непозволява част от Б-ия/Тракия/да я продадат на Турция...Всъщност,тя вече е обещана на08.11.13 г официално в Брюксел от евросоциалистите ни,начело с Кр.Премянов...

14

джудже-то

преди 10 години

Това да не е Бареков?

13

Анонимен

преди 10 години

Воленчо пише писмо на Дядо Коледа: -Мили Дядо Коледа, тази година бях много добър! Добре де-добър!Добре,по скоро добър. Добре де горе-долу добър.Знаеш ли к`во ,зарежи аз ще си купя нещо!

12

FullMaster

преди 10 години

Браво, Саше!!!

11

Анонимен

преди 10 години

По папагалски всички се упражняват на гърба на Сидеров. Еди кой си не бил тюлен и бил по-висок от Сидеров, а за морския слон Борисов няма ли да напишеш нещо?

10

Анонимен

преди 10 години

Сашко, да си беше писал за златките, вместо да се пънеш със социални теми.

9

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До Dalaver4uНе 3-та СВ, а СТРАШНИЯ СЪД да прати дедо Боже, че прекалено много станаха крадците(***) в България!

8

Кети

преди 10 години

Вярно,ако не беше тъжно,щеше да е много забавно

7

Dalaver4u

преди 10 години

И пак че Сидеров ходил в Куба ....а Бойко като обикаляше целия свят няма проблем той заслужава .....Българския народ е като стадо коне с капаци ...насочи ли го към една посока да бяга и бяга и не вижда никаква друга посока ахаххаха :) смях в залата ! Давайте 3-та световна война защото Сидеров отиде в Куба но след това *** да целунеш ръка на Бойко ....след като е *** !