6

Анонимен

преди 10 години

Моите деца пък написаха писма до дядо Коледа и бяха много щастливи. Доволен съм, че още вярват.

Като говорим за Дядо Коледа, всички си го представяме като един дебел старец в червен кожух. Интересното около този образ е, че той е изграден не от народни вярвания, а... от Кока-Кола. Преди Дядо Коледа не е бил възприеман като "дебел старец с червен кожух", но след дългогодишната рекламна кампания на добиващата все по-голяма популярност напитка през втората половина на 20 век обществото започнало да приема Дядо Коледа в сегашния ме вид, за да се заличи предишния образ и да остане настоящия.

4

Big Bad Wolf

преди 10 години

Промиват и мозъците от малки, че дъртака от рекламата на Coca-Cola носел подаръци, в същото време всяка година разни педофили използват случая да обарват малки дечица преоблечени като дядо Коледа.

Предлагам да го гласуваме за премиер на България. Изборът е отличен - има висок рейтинг, а българите обичаме такива хора да ги прави супергерои; получава 8 млн писма, а ние сме почти толкова; дава пари и подаръци за послушание, а ние обичаме да "слушкаме" големите и да ни дават пари за това; дава подаръци без да работиш за тях, а ние българите изобщо не обичаме да работим, на нас ни дай лаф моабета, цигарката и леката началническа работа; говори по народен начин, също като Бойко. Отличен избор!!

2

гай баньо

преди 10 години

Как няма да расте?Нима не знаете че той е славянин от североизток и е роднина на Владимир Путин?

1

снежка

преди 10 години

как няма да расте?! възрастен заможен мъж, прави подаръци, демек не е циция. може да му се гласува доверие - мъж мечта.